|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.12.2013 10:54:08   
azra I ADI
Vidim da uopšte nismo aktivne na temi, u skladu s time će vjerovatno biti i rezultati. Kod mene +200 gr, nije ni loše kako se ne kontrolišem, ja ću se truditi posle nove godine, sad baš nemam volje. Puno pozdrava.....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6801
23.12.2013 11:00:20   
MicoTico
Ja sam prilično aktivna, ne možda na temi, ali s vježbanjem i ishranom jesam. Meni je cilj samo da održavam dostignutu kilažu, da učvrstim što se da učvrstiti.
Nekad i pretjeram, ali u suštini sam dobra curica

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 6802
23.12.2013 11:02:30   
Lulu_08
Ja opet večeras na zumbu, jupi. Samo se još nisam aktivirala da radim neke vježbe kod kuće. Jer mislim da bih učvrstila ovaj moj donji stomak koji je baš "labav" da moram uključiti i trbušnjake uz cardiovaskularni trening. Da imam gdje najradije bih bacila se na jogging...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6803
23.12.2013 11:42:16   
djoisa
kod mene minus, sad sam na 73,90 kg ide dole, ali sporo..s vjezbanjem nikako da se disciplinujem, vjezbam ali nemam kontinuitet, s hranom pazim..za sad sam zadovoljna..cilj mi je na 68 kg user posted image  

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6804
23.12.2013 11:55:16   
canim
Kod mene isto ide minus trenutno mini koracima jer brljam, ali dobro je

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 6805
   [Obrisana poruka]
23.12.2013 13:04:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 6806
24.12.2013 11:45:45   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja treniram svaki dan a vaga stoji kako stoji NISTA MI NIJE JASNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je li radis one vjezbe od dzeme ili nesto drugo? I jesi li cijeli mjesec svaki dan vjezbala? Osjecs li se imalo mrsavije?
Ovo pitam radi sebe, da i ja mozda pocnem sa vjezbama.

Inace, opet sam u plusu. Nikad kraja hehe.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6807
25.12.2013 1:37:03   
lala0606
evo mene 2.5 kg u minusu za mjesec dana.... malo brate malo, ali zadnju sedmicu puko mi film i samo sam jelauser posted image user posted image od sutra opet rezimuser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6808
25.12.2013 1:59:18   
*JJ*
cao mile moje,bas sam se zanijela citajuci vas i tacno ste me inspirisale ... i ja sam presla granicu.. ja i mm uvjek do kasno gledamo filmove pa onda jedemo mnogo slatkisa i veceram po 10 puta user posted image polako pocinje da mi smeta jer jedva stajem u stare farmerice user posted image user posted image

ja nemam vagu kod kuce..mm mi je dao svekrvi jer sam ja stalno kukala kako sam debela,tako da se sada vagam 1 sedmicno kad odem na vikend kod svekrve user posted image svaki put kad odem sve po kilo-dva vise pokazuje user posted image

nevolim bas nesto sport,jedino sto mogu da radim jesu trbusnjaci i to par dana i onda izgubim volju za vjezbanje user posted image user posted image al od sutra cu probati pa bas da vidim kako ce da mi ide user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6809
25.12.2013 2:06:09   
*JJ*
zaboravih napisati da sam visoka 1.57 a teska 56.5 odprilike...rado bih sputila na 50 kg kad bi moglo,jer smatram da sam za svoju visinu jako popunjena user posted image

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 6810
1.1.2014 19:08:46   
Daliyah92
Sta ste se usutale ovih dana user posted image Ahh, da, nova godina pa se ne razmislja o mrsanju hehe.

Ja sam ljuta na sebe user posted image Smanjila slatko I kruh I porcije al kilaza se ne pomice user posted image Sve radim kao I prije kad sam mrsala osim sto vodu ne pijem dovoljno, mozda je to razlog user posted image

*JJ*, visa si od mene 5cm a iste smo tezine. Ja sam bila dogurala do 51kg I nisam bila bas zadovoljna, meni treba jos manje user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 6811
1.1.2014 22:31:56   
*JJ*
user posted image user posted image ja sam posle nove izasla na ravnih 57 kg a nisam jos i kolace probala user posted image user posted image izbacim slatkise i pocinjem da se jos vise debljam user posted image user posted image neznam jel to samo kod mene tako user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6812
2.1.2014 18:03:05   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

ja treniram svaki dan a vaga stoji kako stoji NISTA MI NIJE JASNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je li radis one vjezbe od dzeme ili nesto drugo? I jesi li cijeli mjesec svaki dan vjezbala? Osjecs li se imalo mrsavije?
Ovo pitam radi sebe, da i ja mozda pocnem sa vjezbama.

Inace, opet sam u plusu. Nikad kraja hehe.

ne od Dzeme , ne znam ni ko je Dzemo ahhaha nego imam crosstrener kuci pa na njemu po 40 minuta skoro svaki dan u sedmici se desi 1-2 dana da preskocim ne osjecam se mrsavijom , vaga stoji kako stoji majke mi ne znam sta je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da sma makar kg spala

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6813
2.1.2014 18:08:56   
Mirkica
al ja se ne predajem kazu svugdje sma citala da treba vremena dok crosstrener pokaze rezultate da se ne treba odmah odustajati pa vala i tako je al da mi je ove 4 kg sbaciti pjevala bih al bice valjda , haman da cu morat na strogu dijetu hahahahhaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6814
3.1.2014 18:36:17   
Daliyah92
Razmisljam o brojanju kalorija user posted image Koliko bih trebala da ih unesem ako hocu da smrsam (napominjam da jos dojim dijete, 3 puta u toku dana, pa ne znam jel i na to trebam paziti).

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6815
3.1.2014 20:16:00   
Mirkica

Razmisljam o brojanju kalorija user posted image Koliko bih trebala da ih unesem ako hocu da smrsam (napominjam da jos dojim dijete, 3 puta u toku dana, pa ne znam jel i na to trebam paziti).

a kako da ih brojim da instaliram oanj program pa da ukucam sat sam jela
jel to ?? pa mi onda broji kalorije hajd dajte taj program gdje se ima skinut , nisma ja toliko disciplinovana da se toga drzim al da kontrolisem koliko pojedem :).

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6816
4.1.2014 10:24:15   
Daliyah92

jel to ?? pa mi onda broji kalorije hajd dajte taj program gdje se ima skinut , nisma ja toliko disciplinovana da se toga drzim al da kontrolisem koliko pojedem :).

Ja sam nasla na jednom mjestu koliko ima kalorija u nekim namirnicama koje se cesto koriste pa bi mi to pomoglo.

Evo ovdje:
http://mrsavljenje.co/tablice-kalorija/

Samo mi jos treba kuhinjska vaga user posted image

Ja mislim da se moze mrsaviti a da jedes sve samo u manjim kolicinama.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6817
6.1.2014 15:00:57   
azra I ADI
Zdravo ženice, kod mene jutros 57,5 - nisam ovih dana ni obraćala pažnju šta, koliko i kad jedem, mali mi bolestan pa mi nije ni do čega..user posted image

Neposredna veza do poruke: 6818
7.1.2014 15:28:48   
reallove

Mirkice,imas Noom coach na mobu,super program,ja sam ga koristilauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 6819
8.1.2014 9:22:44   
Mirkica
reallove hvala ti potrazicu user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6820
8.1.2014 14:56:43   
veki_aki
drage moje mrsavice, sram da me bude, al evo kako se nejavljam i kako su ovi praznici bili, mislim da sam kilu dobila samo cekam jos krajem sedmice da se vagam pa cu sigurno znati, al jesam malo stomu vratilauser posted image , al koliko sam se prezderavala cudo nisam 5 kg vratila, elem pojnovo u borbu, imama zacrtan cilj, svaki mjesec po kilu da gubim narednih jedno 6-8 mjeseci i dosta mi...user posted image jedino me drzi sto jos vjezbm, sad cak redovnije 3-5 puta sedmicno, eto sad cu biti aktivnija i nam se tanja...pozzzzzzzzz

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6821
12.1.2014 17:53:17   
Daliyah92
Sta ste se umirile drage moje mrsavice? user posted image

Ja idem po malo gore-dole. Prije sam pila dosta vode i uz jelo i mrsavila sam. od kad sam cula da nije dobro piti uz jelo prestala, ali mislim da cu ponovo poceti, mislim da nije toliko stetno user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6822
12.1.2014 17:58:33   
bebaa
ja redovno dobijem mail od trenera i redovno se iznenadim.......................aaaaaaaaaaaaaa ja zaboravila na revoluciju..trenutno imam pa nema te dijete koja će me smršati.........danas hurmašice napravih,ubila se njima........ali krenut ću opet polako...
moje mišljenej je da voda nije štetna jedino ako se pije u abnormalnim količinama pa stvara opterećeuser posted image nje ne bubrege...a to da nije zdravo piti u toku jela ne vjerujem....moja drugarica to radi od djetinjstva....zdrava je ko dren......................user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 6823
13.1.2014 8:52:00   
Mirkica
Ja jutros na vagu 62,8 user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanabanana dobra ti ona fora hahah kad se kupas da gledas nozne prste :)) Bogami vidim skoro cjelo stopalo user posted image user posted image user posted image ima jos a vjezbam svaki dan 40 minuta popijem toplu limunadu i ne veceram kasno do 18-18:30

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6824
15.1.2014 20:49:27   
sweet insanity
Mogu li se ja opet prijavitiuser posted image Nece me nikako. Mi opet bile u bolnici i cini mi se tada jedem kao luda, a vala i pored toga sam jela i jedem i jedem i ne mogu da se kontrolisem.....Ovo mi se nije desavalo prethodnih godinauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *