|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
17.9.2013 9:12:53   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: mishkica

vec sam laksa 5, a pocela sam od 11.9-og

Jesi li sigurna, za 6 dana -5 kg?user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6376
17.9.2013 9:14:47   
canim
Jutric,

Vidim raspisale ste se user posted image

Suncano racunaj od 4-6 kg mjesecno da gubis na kilazi bez ikakvih posljedica na zdravlje jer sve preko je previse za tijelo, naravno osim ako nemas nekih 50tak kg viska tad ima viska puno vode u organizmu pa je I za ocekivati da ode puno vise kg ali ja vjerujem da ti trebas manje izgubiti tako da nemoj pretjerivati idi polako user posted image

Leona na ilidzi u termama imas dobar fitness salon moja prijateljica je isla, cini mi se da mi je pricala da je imala I trenericu tamo a pitaj I u hotelu holywood oni bi isto trebali imati fitness salu.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6377
17.9.2013 9:16:15   
mishkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: mishkica

vec sam laksa 5, a pocela sam od 11.9-og

Jesi li sigurna, za 6 dana -5 kg?user posted image

Ma 11.8-og, tako ti je kad mi je dijete za vratomuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6378
17.9.2013 9:53:01   
suncano
Ma meni je samo cudno kako se i vise nisam udebljala koliko jedem. Malo osoba koje poznajem jedu kao ja. Ovako je izgledao jedan normalan dan kad sam dosla sebi nakon poroda. Ujutro dobro doruckujem, sigurno 2-3 kriske hljeba ili 3 kifle, u medjuvremenu cips i cokolada, ili 2-3 smokija, na poslu pita ( oko 400 gr najcesce burek), vecera oko 8 isto obilna sa dosta hljeba i do spavanja opet oko 200 gr slatkisa. Dnevno mozda 2-3 case vode.
Sve skupa oko 3500 kcal dnevno
Sad kako ne jedem slatko i hljeb pokusavam maximalno smanjiti imam toliko vise energije kao da sam smrsala nekoliko kilograma. Potpuno drugaciji osjecaj. Prije mi se je samo spavalo.

Moram uvesti neke vjezbe, kontam da preskacem ponovo vijacu jer nemam blizu terentanu a isto nemam s kim da ostavim bebu. To mi je nekako najprihvatljivija opcija.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6379
17.9.2013 10:16:42   
ena23

I ja radije treniram, nego da gladujem, jer baš-baš volim jesti.
Opet, s druge strane, ja nemam višak, a i inače nisam nikad ni imala neki veliki višak kg, pa je lako govoriti s moje tačke gledišta.
Elem, meni su najbolji mali, ali česti obroci (5, pa čak i 6 obroka dnevno). Više sam ko papagaj, ali to je moje iskustvouser posted image

i ja sam na jesen tako smrsala. mali ali cesti i zdravi obroci, kad mi se jelo jela sma i cim osjetim sitost stanem. medjutim, onda sam pocela gladovati i prejedati se i jesti navecer i eto... a ramazxan mi je dohako sto se kg tice, za ramazan sam se udebljala 3kg.

inace, sad sam sa workout-a :D guzni misici mi javljaju da sam pretjerala user posted image user posted image
za dorucak je bila banana sad ce jabuka i kafa kao nagrada user posted image

za lsitu: 174 cm visoka.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6380
17.9.2013 10:17:37   
veki_aki
Jutric!
Suncano otprilike sam ti ja ista bila, ako nisam samo malo vise slatka jelauser posted image Sad sam smanjila slatko, tacnije do 6 popodne jedem pravo malo, samo lagani dorucak, kafica, voce, koji keksic, a onda kad dodjem kuci malo se opustim pa i previse koji put i naravno redovno vjezbe radim, mada i to u zadnje vrijeme ne stizem, al u pocetku je to bilo 5-6 dana u sedmici, na internetu nasla jedne vjezbe i to 20 min u kuci, posto nemam viska vremen i ti bi tako mogla, vjeruj mi da sam znala u 12 kad svi zaspu ja vjezbe radim.Jos ako dojis krenuce te kilice brzo i sigurno dole.Skontala sam da je meni bar, najgora varijanta izbaciti totalno slatko ili hljeb jer onda nadoknadim to sve i bude gore, nego samo umjereno i malo vise vode i vjezbi.
Elem ja sam zadnjih dana pravo brljala al u cet na vagi i dalje stoji 66, i samo se nadam da opet u cet nece biti vise.Za sad mi je cilj do nove da bude 65-64 i tako da mi stoji malo, a onda do ljeta da dodjem na 58 recimo, tamo do avgusta, pa vidjet cemo.To nije puno mjesecno, ali samo da ne ide gore jer zimi puno vise jedem gluposti a manje se krecem.
Eto tolikouser posted image

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6381
17.9.2013 10:41:16   
MicoTico
Sunčano, to nije puno količinski da je zdrava hrana u pitanju. Unosiš puno "praznih" kalorija. Da si pojela u toj količini voća, povrća, nemasnog mesa ili ribe, bilo bi extra.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6382
17.9.2013 10:45:07   
ena23

IZVORNA PORUKA: suncano

Ma meni je samo cudno kako se i vise nisam udebljala koliko jedem. Malo osoba koje poznajem jedu kao ja. Ovako je izgledao jedan normalan dan kad sam dosla sebi nakon poroda. Ujutro dobro doruckujem, sigurno 2-3 kriske hljeba ili 3 kifle, u medjuvremenu cips i cokolada, ili 2-3 smokija, na poslu pita ( oko 400 gr najcesce burek), vecera oko 8 isto obilna sa dosta hljeba i do spavanja opet oko 200 gr slatkisa. Dnevno mozda 2-3 case vode.
Sve skupa oko 3500 kcal dnevno
Sad kako ne jedem slatko i hljeb pokusavam maximalno smanjiti imam toliko vise energije kao da sam smrsala nekoliko kilograma. Potpuno drugaciji osjecaj. Prije mi se je samo spavalo.

Moram uvesti neke vjezbe, kontam da preskacem ponovo vijacu jer nemam blizu terentanu a isto nemam s kim da ostavim bebu. To mi je nekako najprihvatljivija opcija.

ni ja nemam kuda sa mladjim djetetom pa kod kuce radim po ovim vjezbama:
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
http://www.youtube.com/watch?v=O2c8xSyaLpk
http://www.youtube.com/watch?v=nm1-AuRzZL4

mene pravo oraspoloze, pogotovo ovo sa uvrtanjem kukova user posted image
mm kaze da vec vidi razliku user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6383
17.9.2013 11:13:14   
suncano
Opet, s druge strane, ja nemam višak, a i inače nisam nikad ni imala neki veliki višak kg, pa je lako govoriti s moje tačke gledišta.

Evo ja sad uradila prvu (ovu s kukovima) i vjeruj mi nikad nista bolje nisam vidjela hahah, tek sam vidjela koliko su mi kukovi mrtvi. Jel fkt ovo ima efekta

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6384
17.9.2013 13:41:02   
veki_aki
ej prva vjezba sa kukovima mi se cini zabavna ako stignem probam veceras...ove druge mi se cine previse staticne, ja volim kad se skace kao u ovim vjezbama sto ja vjezbam, prva 2 mjeseca sam bila skroz crvena i zadihana kad ih zavrsim, sad vec maanje ali i sad se umorim.
Elem samo vjezbajte, pa sta god i kad god stignete, ja sam malo popustila moram na popravniuser posted image

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6385
17.9.2013 14:53:18   
Lulu_08
Odrađen prvi trening zumbe sinoć za ovu sezonu, i bilo je suuuuuuuuuper. Glavna stvar je da me je oraspoložilo ali pravoooo, a o mišićima i svemu ostalome da ne govorim user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6386
17.9.2013 15:33:32   
leona81
ja sam smrsala 10 kg sa dukanom za 3 mjeseca pa je bilo prebrzo...sto se vidjelo po ludim nalazima...sad imam nekoliko kg viska da se vratim u stare farmerke. u neke sam vec stala, a neke mogu zakopcati ali zelim da su mi komotne...dakle moj cilj je nekih 5 kg :)
na hronu sam takodjer izgubila par kg ali nemam zivaca za dijete. jedem doduse po principu hrona sto se satnice tice i redovitosti obroka ali ne pazim bas uvijek na UH i P i mijesanje. ovaj period mi je bio bas stresan a ceka me jos ludji i definitivno krecem sa treniranjem. danas sam se sve dogovorila sa nasom Amaniuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6387
17.9.2013 15:36:04   
Lady26
Pisi mi na pp user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 6388
17.9.2013 17:23:54   
ena23

IZVORNA PORUKA: suncano

Evo ja sad uradila prvu (ovu s kukovima) i vjeruj mi nikad nista bolje nisam vidjela hahah, tek sam vidjela koliko su mi kukovi mrtvi. Jel fkt ovo ima efekta

i meni se ona najvise svidja, lagana, zabavna, a da li ima efekta javim za koju sedmicu user posted image tek je radim dvije sedmice al vec sad nekako imam osjecaj da sam "gipkija" u kukovuima, sto rece bas sam vidjela koliko sma umrtvljenja i zakrzljalauser posted image

inace, mi smo bas suprotne, ja volim ove la =ganije vjezbe, nista sto se trese, jer imam ogromne grudi pa me bole ako treskam puno user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6389
17.9.2013 19:07:47   
MicoTico
Ena23, simpa su mi ove vježbice sa mrdanjem guzeuser posted image probam ih večeras, pa javim utiske.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6390
17.9.2013 19:12:33   
MicoTico
I da , ja obožavam energične vježbe, brze. mrzim vježbice na podu, to mi dosadno i onda nemam volje za njima.
Meni je super body combat http://www.youtube.com/watch?v=hVw5s8G0Jww
ali mi ne odgovaraju termini, a ne bih baš kući to sama izvodilauser posted image
I meni , na žalost, dok vježbam, u prednjem trapu nema šta da se treseuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6391
   [Obrisana poruka]
17.9.2013 19:39:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 6392
17.9.2013 19:53:16   
MicoTico
OT, Iman , kako si ti lijepa žena, prekrasnauser posted image . I seka ti isto. A tata ko momak, baš mladoliko djeluje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6393
17.9.2013 19:57:26   
Mirkica
hanabnanan hvala za vjezbe te meni i pasu :))))
Mico TIco ja radim razlicite i sto se stoji i lezi ali vjeruj od umora jedva docekam ove sto lezim hahahhahahahhaha nisma danas stigla uraditi dok djeca zaspe moracu

hvala vam za vjezbe

ena23 meni ovo previse skakutanja hahahhahahahaah dok se uvjezbam tek onda cu na ot preci :))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6394
17.9.2013 20:00:32   
MicoTico
Ja sam postala work out freak.ako koji dan preskočim zbog obaveza, ne osjećam se dobro. Kaže mm da sam manje ljuta i manje nervozna od kad redovno vježbam.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6395
18.9.2013 7:48:45   
Lulu_08

Ja sam postala work out freak.ako koji dan preskočim zbog obaveza, ne osjećam se dobro. Kaže mm da sam manje ljuta i manje nervozna od kad redovno vježbam.

Ovo je moj cilj br 1 vježbanja, da umanjim stres i postanem manje ljuuutaaa haha.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6396
18.9.2013 8:25:29   
veki_aki
MicoTico sve te razumijem...ne znam te,ali ovo sto preko foruma skontam bas te mogu zamisliti ko ovu u spotu tvojih vjezbiuser posted image I ja sam postala ovisna o vjezbama, prosle sedmice vjezbala 3 puta i sva se osjecam nikakva, vise jedem, osjecam se deblje, ma to je ovisnost kako sam nedavno pisala.
Ja sam svoje vjezbe vec stavljala ovdje ali evo probajte i ove, puno se skace i za sve su djelove tijela, oznoji se fino, pa ko voli nek izvoli, ja sam sa ovim smrsala
http://www.youtube.com/watch?v=52uvwCi03yE

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6397
18.9.2013 8:42:31   
MicoTico
Hello mršavice moje!
Sinoć sam poslije bicikla, malkice vježbala ruke sa malim tegovima (0,5 kg)  i ove vježbice za strukić i guzu od ene23. Meni se dopadaju, lijepo razdrmaju, tačno osjećam blago zatezanje jutros u predjelu sruka. Sigurno ću ih vježbati i daljeuser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6398
18.9.2013 8:54:12   
suncano
Jucer 10 min ova s kukovima i doslovno jutros ne mogu da se okrenem koliko me trbusni i ledjni misici bole. Jucer sam mislila da sam neki zivac sigurno istegla tegleci kolica ali sam se onda sjetila vjezbi user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6399
18.9.2013 8:56:57   
Mirkica

Hello mršavice moje!
Sinoć sam poslije bicikla, malkice vježbala ruke sa malim tegovima (0,5 kg)  i ove vježbice za strukić i guzu od ene23. Meni se dopadaju, lijepo razdrmaju, tačno osjećam blago zatezanje jutros u predjelu sruka. Sigurno ću ih vježbati i daljeuser posted image

ja radim neke vjeze za struk samo dok nadjem postavicu tj. z astomak meni sav vrat ukoci , moracu ove od vas snimiti na USB pa pocet jer ona me vjezba muci, ja bih voljela da se zaljubim ono pravo u vjezbanje ne samo radi kilograma nego i radi zdravlja , ne moram ni grama smrsat smao malo stomak nek spadne al nek je sve zategnuto , mrzim kad visi user posted image user posted image . Mico TIco i ja cu sebi kupiti biciklo ali malo manje taman u spavacu sbu da mi stane , a to za vjezbanje i jelo jeste bas istina kad vjezbas manej ti se jede :)) zato ja gledam navecer da vjezbam user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *