|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
5.9.2013 10:39:19   
MicoTico
Ja se važem jednom sedmično. Takom pratim redovno kilažu i čim malo krene gdje ne treba, odmah reagujem. I naravno, obim mi je važniji, evo sad sam u obimu izgubila, a kile skočile gore.

Mirkice, ja ne mršavim (tj. nije mi cilj mršavljenje), nego održavam kilažu.
Dok sam imala dvadesetak godina, lako je to išlo, začas , bez truda. Već kako se u tridesete ušlo, dosta "muke" treba da sve štima.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6276
5.9.2013 12:02:08   
canim
Samo da se pozalim na reallovku, pa ni da mahne na temu, skroz nas zaboravila, garant brlja s hranom user posted image moze sad bez problema user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6277
5.9.2013 17:11:36   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

18.hanabanana…………….…..*172*---cm* |69,0kg|

Ne znam što me Daliyah92 stalno izostavljana sa liste, počet ću to shvatati lično. user posted image

Pa ne znam, nisi rekla da zelis u tabelu, ili jesi ali ja to stvarno nisam vidjela i bas mi je zao. Znam da si onako spominjala svoju visinu pa i tezinu ali se ne sjecam da si rekla da zelis da te dodam. Opet kazem zao mi je user posted image I upisat cu te slijedeci put user posted image

Inace ne dodajem nikog ako se nije prijavio bas za tabelu. Ne zato sto se ja tu osjacam kao neko pa dodajem koga hocu user posted image nego, ja prva ne bih voljela da me neko uvrsti negdje ako ja to nisam trazila. user posted image Nisam upisala ni onu forumasicu sto je pisala koliko trci user posted image ne sjecam se, je li palachinken? a isto je cini mi se pisala visinu i tezinu.

Nadam se da se neces ljutiti user posted image

I da, vidjela sam da te je Lulu dodala, ali kao sto rekoh, nisam te tu ostavila jer sam bila ubijedjena da to nisi trazila. user posted image

Svako je dobro dosao na temu i na tabelu, nemam ja nikakvih prava da nekog izostavim. Ko hoce neka kaze, ili mogu od sad upisivati svakog ko se javi i nikog ne brisati user posted image Sta mislite?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6278
   [Obrisana poruka]
6.9.2013 11:25:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Daliyah92)
  Neposredna veza do poruke: 6279
6.9.2013 12:13:47   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja se važem jednom sedmično. Takom pratim redovno kilažu i čim malo krene gdje ne treba, odmah reagujem. I naravno, obim mi je važniji, evo sad sam u obimu izgubila, a kile skočile gore.

Mirkice, ja ne mršavim (tj. nije mi cilj mršavljenje), nego održavam kilažu.
Dok sam imala dvadesetak godina, lako je to išlo, začas , bez truda. Već kako se u tridesete ušlo, dosta "muke" treba da sve štima.

da znas da je tako , ja sam bila prava mrsavica al me ove trudnoce zeznuse tacnije ova zadnja i sada bas bas tesko ide da ih se rjesim , ja niakd u zivotu nisam se debljala sem kad zatrudnim tu je islo ko ludo :(((

a da spadne nesto polako skroz hahahha.

NEgo savjet zene radjate prije 30 hahahahaa

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6280
6.9.2013 12:52:30   
canim
Iman super tebi to ide user posted image

A svi se vade na trudnocu kad se nakon 30te pocnu lijepiti kile jer metabolizam usporava pa je uglavnom isprika trudnoca user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6281
6.9.2013 13:12:59   
MicoTico
Ma ja sam poslije trudnoća bila super, malo se udebljam, bebice budu krupne, sve na njih ode.
Ali kad sam T. prestala dojiti, a taman su i tridesete nastupileuser posted image  e tu mi je krenulo prema gore(mislim na kileuser posted image )

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6282
6.9.2013 13:40:05   
Daliyah92
Nisu trudnoce krive koliko ulazak u tridesete, bar ja tako mislim. Lakse je skinuti kilazu nakon trudnoce ako imas 20, nego ako imas preko 30. Ja nisam ni blizu tridesetih, ali sam tako cula a i vidjela sam nekoliko primjera. Zato ja odmah skidam kile, ne cekam drugu trudnocu pa da mi se nakupi.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6283
6.9.2013 13:42:52   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

I ja kazem user posted image user posted image

Kod mene ove sedmice -600 user posted image samo se vrtim u krug user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6284
6.9.2013 13:53:02   
suncano
Moja savrsena kilaza je 74kg ( visoka sam 181 cm). KAd sam posla u radjaonu imala sam ravnih 110. Sutradan imala 100 :D

Danas, sedam mjeseci od poroda imam 90. To je previse. Uzasno se osjecam u vlastitoj kozi, doslovno oblacim ono sto mi moze iako mi se nimalo ne svidja.Najgore od svega je sto imamosjecaj da mi se zeludac malo prosirio jer sam non stop gladna. Doslovno mogu unijeti 3000 kcal za pola sata.

Sad sam odlucila da radim malo drugacije. Samo nisam pametna kako da isplaniram ishranu. Kontam ujutro jesti za dorucak zobene pahuljice s jogurtom, rucak normalan bez hljeba, e jedino ne znam sta bih mogla za veceru.

Da mi je smrsati barem 10ak kila user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6285
6.9.2013 14:38:17   
veki_aki
e zenice mene ne bi jedno vrijeme....dobro nam dosla suncce da mrsava odes, samo polako i radi kakve vjezbice, veceraj nesto skroz lagano.Ako si do sad jela recimo 3 kriske hljeba za orok sad smanji na 1.5, mislim da je to pametnije nego skroz ukinut hljeb, organizam vise skuplja zalihe kad najedanput skroz smanjis nego sto mrsa, moj bi savjet bio lagano smanjivanje i puno aktivnosti.
Ja sam nako malo brljala,a jucer se vagala i bi 66user posted image , sad da li je to istinito nije vazno nek bar jednom u tabeli vidim 66user posted image
Pozdravic svima i da znate ja sam se porodila sa prvim sa 23 godine i opet sam se poslije trudnoce udebljala i od tad mi je problem iako sam prije bila mrsavica, dakle ni blizu 30-e, a sad evo u 30-im mrsam...user posted image

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6286
7.9.2013 17:11:08   
reallove

Samo da se pozalim na reallovku, pa ni da mahne na temu, skroz nas zaboravila, garant brlja s hranom user posted image moze sad bez problema user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ovo tek vidjehuser posted image

ne smijem ni da se javim,4 mjeseca,+2 kg...smjalistosecrveni....ovih dana sam malo pocela paziti sta jedem,jela sam previse slatko u pocetku...pozdrav za sve mrsavice i samo naprijeduser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6287
8.9.2013 11:35:53   
bebaa
ja stagniram......user posted image o ovaj put je 65,4.....ali koliko sam jela ove sedmice dobro je ...ma šta dobro super.....

počela raditi u ponedeljak a imam mahnitog šefauser posted image ...poguzija svoje vrsteuser posted image .....i kaže jedva čekao da dođem ...nema s kim pošteno da se najedeuser posted image ....i odma za dobrodošlicu donese pečeno pile...svakom po polauser posted image ....a neda ostavljat....hele ja se ove sedmice našopa pilića,pita i kojekakvih slatkiša......user posted image
tačno ću biti ko šlon......user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6288
8.9.2013 20:47:31   
MicoTico
Ajoj, bebo, pa gdje ćeš pola pileta za doručak?user posted image

Ja sam za vikend baš ručkala svega i svačega, a nisam ni vježbala, ali sam svugdje po prirodi landrala, pa kontam to je to, isto ko da sam vježbalauser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6289
8.9.2013 20:59:04   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: suncano

Moja savrsena kilaza je 74kg ( visoka sam 181 cm). KAd sam posla u radjaonu imala sam ravnih 110. Sutradan imala 100 :D

Danas, sedam mjeseci od poroda imam 90. To je previse. Uzasno se osjecam u vlastitoj kozi, doslovno oblacim ono sto mi moze iako mi se nimalo ne svidja.Najgore od svega je sto imamosjecaj da mi se zeludac malo prosirio jer sam non stop gladna. Doslovno mogu unijeti 3000 kcal za pola sata.

Sad sam odlucila da radim malo drugacije. Samo nisam pametna kako da isplaniram ishranu. Kontam ujutro jesti za dorucak zobene pahuljice s jogurtom, rucak normalan bez hljeba, e jedino ne znam sta bih mogla za veceru.

Da mi je smrsati barem 10ak kila user posted image

Vrijeme je da se i ja pridružim ovoj temi user posted image

sunčano blago tebi pa si visoka pa te visina barem malo izvlači user posted image i ja sam poslije poroda izgubila isto 10kg i evo ponovo se udebljala 2 kg , sada imam 83 kg a visoka sam 164cm. i isto imam osjećaj da mi je želudac nakon trudnoće ostao razvaljen jer sam konstantno gladna i samo nešto žvaćem, trpam u usta, ma nenormalno skroz!

nemam pojma odakle da krenem sa mršavljenjem da li lagano nešto ili neke radikalnije metode tipa nekih dijeta... al više nemam šta da obučem nosim još uvijek trudničke stvari user posted image

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

(odgovor članu suncano)
Neposredna veza do poruke: 6290
8.9.2013 21:12:01   
MicoTico
Ninulina, laganini, tek si iz babina izašla.

Po meni je i dalje najbolji sistem : mali i česti obroci, dosta vode, smanjiti slatko i hljeb i vježbati.
bar danas ima milion klipova na netu, pa se može i kod kuće vježbati (ja tako radim, jer ne bih mogla, pored svih obaveza, da stignem i u neki fitnes centar, bar dok ovaj mali poraste)

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 6291
8.9.2013 22:42:30   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ninulina, laganini, tek si iz babina izašla.

Po meni je i dalje najbolji sistem : mali i česti obroci, dosta vode, smanjiti slatko i hljeb i vježbati.
bar danas ima milion klipova na netu, pa se može i kod kuće vježbati (ja tako radim, jer ne bih mogla, pored svih obaveza, da stignem i u neki fitnes centar, bar dok ovaj mali poraste)

znala sam da ću od tebe dobiti podršku user posted image

ma zacrtala sam da do decembra trebam ofaliti barem 4-5 kg , tad aBd počinjem raditi pa bar da se u nešto od svoje gardarobe uspjem uvući user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6292
8.9.2013 22:47:12   
bebaa
sabrala sam se i zaključila da sam za 7 mjeseci smršala 5 kg...samo user posted image ......ako ovako nastavim trebaće mi naredne dvije godine laganog tempa za cilj........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 6293
8.9.2013 22:51:01   
MicoTico
Bebaa, meni to skroz OK, ne trebaju ti ovi vražići. Gledaj to pozitivno: za 7 mj nisi dobila nijedan kg, nisi ostala na istom, nego si čak izgubila kilograme. E sad , što nije tempom koji bi ti htjela, to je već druga stvar.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6294
8.9.2013 22:58:00   
bebaa
ma evo se čak trudim par noći da malo večeram ili nikako....večeras pojedoh samo 5 kašika prohe sa jogurtom......ma meni je gore što mi danas kažu da sam se haman osušila a stomak kao 6.mj......user posted image i svjesna am da tu samo vježbe pomažu ali moj karakter toga nikad neće biti svjestan........user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6295
8.9.2013 23:09:20   
canim
Ma polako zene, bolje ikad nego nikad, ha ja user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6296
8.9.2013 23:54:11   
canim
http://namirnice.ba/magazin/ako-bas-morate-5-namirnica-koje-mozete-jesti-i-u-ponoc/

Ja bih jos samo dodala i jogurt.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6297
9.9.2013 5:59:18   
lady_bubamara
A mene "ubija" domaći kajmak , sir , uštipci se kod nas svaki dan peku, domaće lepinje , pite, ovo ono i kad zamiriši uuuf teško je odoliti user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6298
9.9.2013 7:43:14   
Mirkica

A svi se vade na trudnocu kad se nakon 30te pocnu lijepiti kile jer metabolizam usporava pa je uglavnom isprika trudnoca user posted image

sto se tice toga nemam problema stvarno al 0 problema i da jutros da se izvagam kad 66 kg hahahahha ja happy dugo se vuklo 67,5. kud kako nemam poima , kazem ja meni lagano kg idu dole posle trudnoce al idu user posted image user posted image .
Mico TICO ja jos dojim kad sam Ishaka prstala dojiti ruk cuk sam smrsala 2 kg i doduse odmah sam i zatrudnila u tom mjesecu tako da user posted image user posted image user posted image , ja mislim stavrno da je meni bilo previse u 3,5 godine tri trudnoce u svakoj bila ogromna a u zadnjoj kako tenk , ali idemo dalje.

Ko ima problema s metabolizmom evo savje tujutro cim ustane umejsto kahve casu tople vode s limunom , ja sam od jucer pocela koristiti ono KIm ulje ili kako vi jos zovete 100 ml 17 eura user posted image al uzimacu ga kazu da je jakoooo dobro 3 mejseca sam nanjetila da uzimam 3* dnevno vidjecemo.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6299
9.9.2013 7:49:14   
Mirkica
uopste napi se prvo vode casu dviej onako na prazan zeludac jakoo pomaze pri ubrzavanju metabolizma.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *