|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
31.8.2013 14:02:48   
Full Moon
Ma ako ti ja dam savjetniceuser posted image , kako zelis, ja sam zivi primjer topljenja kg nakon dojenja, u mom slucaju nazalostuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6251
   [Obrisana poruka]
31.8.2013 14:04:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Full Moon)
  Neposredna veza do poruke: 6252
31.8.2013 14:05:02   
Full Moon
Ma ti znas najbolje, malo se salim, kissuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6253
   [Obrisana poruka]
31.8.2013 14:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Full Moon)
  Neposredna veza do poruke: 6254
31.8.2013 14:37:05   
canim
Mrsavice, hoce li to user posted image da mi je kakve motivacije kao MicoTico pa da malo vjezbam user posted image

Neposredna veza do poruke: 6255
31.8.2013 15:48:37   
sweet insanity
Hvala cure na podrsci, evo da se javim. Smrsala sigurno jesam ali ovaj puta se ne dicim time i uopce me nije briga koliko kg imam. Mala je jos u bolnici. Ja sa u cetvrtak ustala u bolnici, pocela povracati i imala proljev, mantalo mi se ,gubila dah i dobila temperaturu pa su me morali poslati van. Zakljucak je da sam u bolnici pokupila neki virus jer mi je imunitet radi stresa pao pa sma bila jucer na nekakvim infuzijama ali sad sam dobro, tj. bolje ali mi e daju gre do ponedjeljka. Od cetvrtka sa njom je moja mama i kazu nece da jede i sam mene trazi pa mi se srce slama ali utjeha mi je da njoj nije nista opasno pa kazem prvazici ce se i to. Rade joj klistir, stavljaju cepice, na visokim dozama parafinskog je pa prducka tecno i smedje sto kazu je pozitivno. Nalaze vadili i kazu vadit ce opet kad ja dodjem u pon i spremati je da u utorak radi neku irigografiju, a ja imma zadatak da se oporavim do ponedjeljka i sabahom da idem opet u bolnicu. Pih, jos rekli ima deformisana (rahiticna) rebra pa joj opet ukljucli d3 kapi i to 10 kapi svaki dan do 3. godine pa ce ici kasnije i na neke vjezbe. Helem, do sad povađeni nalazi ne upucuju ni na sta lose ali su je odlucili zadrzati d aprbaju rijesiti stolicu jer joj je cmar rascvjetan. Opet kazem, drago mi je da nista nije opasno jer svega sam se nagledala gore tako da ce nadam se i ona prevazici ovu bezazlenu traumu ali da mi je svejedno, nije. Opet kazem drago mi je da nije nista gore tako da ne pravim bauk ali eto da vam objasnim situaciju jer mozda je neko imao iskustva koja mozemo podijeliti. Pozz svima.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6256
31.8.2013 15:52:19   
sweet insanity
Sori na pravopisnim, brzinski sam otipkala.user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6257
31.8.2013 16:33:37   
mishkica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hvala cure na podrsci, evo da se javim. Smrsala sigurno jesam ali ovaj puta se ne dicim time i uopce me nije briga koliko kg imam. Mala je jos u bolnici. Ja sa u cetvrtak ustala u bolnici, pocela povracati i imala proljev, mantalo mi se ,gubila dah i dobila temperaturu pa su me morali poslati van. Zakljucak je da sam u bolnici pokupila neki virus jer mi je imunitet radi stresa pao pa sma bila jucer na nekakvim infuzijama ali sad sam dobro, tj. bolje ali mi e daju gre do ponedjeljka. Od cetvrtka sa njom je moja mama i kazu nece da jede i sam mene trazi pa mi se srce slama ali utjeha mi je da njoj nije nista opasno pa kazem prvazici ce se i to. Rade joj klistir, stavljaju cepice, na visokim dozama parafinskog je pa prducka tecno i smedje sto kazu je pozitivno. Nalaze vadili i kazu vadit ce opet kad ja dodjem u pon i spremati je da u utorak radi neku irigografiju, a ja imma zadatak da se oporavim do ponedjeljka i sabahom da idem opet u bolnicu. Pih, jos rekli ima deformisana (rahiticna) rebra pa joj opet ukljucli d3 kapi i to 10 kapi svaki dan do 3. godine pa ce ici kasnije i na neke vjezbe. Helem, do sad povađeni nalazi ne upucuju ni na sta lose ali su je odlucili zadrzati d aprbaju rijesiti stolicu jer joj je cmar rascvjetan. Opet kazem, drago mi je da nista nije opasno jer svega sam se nagledala gore tako da ce nadam se i ona prevazici ovu bezazlenu traumu ali da mi je svejedno, nije. Opet kazem drago mi je da nije nista gore tako da ne pravim bauk ali eto da vam objasnim situaciju jer mozda je neko imao iskustva koja mozemo podijeliti. Pozz svima.

Draga sweet velikiuser posted image user posted image z tebe i Nelicu, samo da vi budete obe dobro, hebem ti kila, zdravlje je najprece...

M&M

Sreću čine male stvari...

Neposredna veza do poruke: 6258
   [Obrisana poruka]
2.9.2013 10:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mishkica)
  Neposredna veza do poruke: 6259
2.9.2013 12:58:18   
Hannica
Sweety nadam se da ce sve boti ok sa Nelom i da ce sto prije doci kuci.
Sto se kg tice,pisite mi isto dok ne javim novo stanje,ne smijem da stanem na vagu ovih dana.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 6260
2.9.2013 14:34:38   
Daliyah92
Majko mila, sto godina mrsam po par grama da dodjem do cilja, a onda odjednom +1kg user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6261
2.9.2013 16:12:47   
mishkica
Ja spala jos 800 gr, ovaj put stvarno hocu da lagano smrsam, kad sam god brzo smrsala, kg su se vratili munjevitom brzinom, ja jednostavno moram biti na "trajnoj dijeti", ako hocu da ista postignem, svakako sam rekla 15 kg do nove, a evo vec za 20 dana 2kg i 800 spala, ide to polakouser posted image

M&M

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6262
2.9.2013 18:22:07   
canim
Sweet curici i tebi zelim brz oporavak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6263
2.9.2013 18:29:15   
MicoTico
Sweet, da ti i cura što prije ozdraviteuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6264
4.9.2013 7:56:22   
sweet insanity
Da javimo da smo dobro i da su nas obje pustili u pon popodne kuci. Odlucili su se ne raditi irigografiju i rektoskopiju jer je prokakila i jer je stolica negativna na okultno kvarenje. Pod terapijom parafinskog ulja je i bit ce jos mjesec da se oslobodi straha. Jutros je uredno kakila bez problema, kuc kuc da tako i ostane. Hvala vam na podrsciuser posted image

Sto se kila tice, u ova 2 dana stomak mi je isi kao i prije virusa- nadoknadila ali se nisam uspjela iz vagati, nemam vagu kod kuce.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6265
4.9.2013 9:09:59   
MicoTico
Sweet, drago mi je što ste bolje, hebeš kile i vagu!

Elem, meni svi na poslu kažu da sam omršavila za 2 sedmice koliko sam bila na odmoru, a ja teža 1,5 kguser posted image
Elem jutros se izvagala -  55,6 kg.

Neposredna veza do poruke: 6266
4.9.2013 9:52:24   
canim
MicoTico misici draga user posted image vjezbala si pa si ojacala, misici su tezi od sala user posted image ako kazu da si smrsala onda se izmjeri jer metar ce bolje pokazati.

Sweet super da ste sad kuci user posted image nadam se da ce sve biti u redu.

< Poruku je uredio canim -- 4.9.2013 9:55:32 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6267
4.9.2013 11:14:16   
Daliyah92

Mrsavice:

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,0kg|-- --kg|69,0kg|-- --kg|-- --kg|

2. Daliyah92................*152cm* |51,0kg|51,6kg|-- --kg|51,1kg|52,0kg|

3. Raja_ringe...............*169cm* |68,4kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

4. bebaa………………….....*162cm* |66,6kg|-- --kg|-- --kg|65,5kg|65,4kg|

5. tinkivinki……………......*173cm* |73,0kg|-- --kg|-- --kg|72,0kg|-- --kg|

6. veki_aki………………...*158cm* |68,0kg|67,0kg|67,0kg|-- --kg|66,5kg|

7. Misty_mama………....*165cm* |58,3kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

8. jodi………………..……..*173cm* |83,5kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

9.Sultanija…………………*172cm* |65,3kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

10.Hannica…………………*170cm* |60,2kg|60,0kg|59,5kg|60,0kg|60,0kg|

11.visnjica1……………….*160cm* |73,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

12.ljubicica 28…………..*161cm* |64,2kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

13.Amani12……………..*168cm* |64,8kg|-- --kg|64,5kg|-- --kg|-- --kg|

14.Tuzlanka_..............*169cm* |67,0kg|66,7kg|64,0kg|-- --kg|

15.sweet insanity……..*176cm* |61,0kg|-- --kg|-- --kg|

16.Iman83………………..*170cm* |68,4kg|67,8kg|66,8kg|66,1kg|

17.Lulu_08………………..*169cm* |68,5kg|-- --kg|

18.mishkica……………… 168cm* |-2,8kg|

Navijacice:

canim MicoTico reallove dzejla2012 Lady26

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6268
5.9.2013 8:19:28   
mishkica
Jutro, jucer pojela palcinku s nutelom, mm me natjerao, kao da se nagradim, a meni odmah lose hoce da bude, uglavnom pocela sam na sebi primjecivati manje obraze, malo se vidi da opadam, motivacija je na nivou, idemo daljeuser posted image

M&M

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6269
5.9.2013 8:26:19   
mayra
Zenice, primate li jos jednog clana, koji je vjecito na dijeti user posted image

Sad sam na UN-u, imam 75,5 kg, a vvisoka 1,73. Moja ciljana tezina je ispod 70 user posted image user posted image user posted image

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6270
5.9.2013 9:10:57   
MicoTico
hello mršavice moje!
Mayra, svako je dobro došaouser posted image
Lično mislim da ti je UN malo preagresivna za kile koje ti želiš izgubiti. Ipak je ona, po meni, bolja za one koji trebaju više da omršave.
Mm je UN dijetom omršavio 17 kg.

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 6271
5.9.2013 9:20:49   
mayra

IZVORNA PORUKA: MicoTico

hello mršavice moje!
Mayra, svako je dobro došaouser posted image
Lično mislim da ti je UN malo preagresivna za kile koje ti želiš izgubiti. Ipak je ona, po meni, bolja za one koji trebaju više da omršave.
Mm je UN dijetom omršavio 17 kg.

MicoTico hvala na dobrodoslici, a meni UN stvarno odgovara nekako, nije mi je uopste tesko drzati i dobro se osjecam. Ranije sam je drzala i smrsala za neka 2 mjeseca 10 kg, al sam bila dosta mladja nego sad, pa su kile brze isleuser posted image

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6272
5.9.2013 9:35:07   
Mirkica

Elem, meni svi na poslu kažu da sam omršavila za 2 sedmice koliko sam bila na odmoru, a ja teža 1,5 kguser posted image

a sto ces ti na ovoj temi moja idealan tezina je 55 user posted image user posted image user posted image al nesto sumnjam da cu je dotjerat ponovo al rjesila sam kupiti biciklo ono kucno pa cu ga tjerat i navecer ne vecerat et toliko do mene a dijete nisam ja za , ja uzecu one kapsule ili ulje od kima kazu da pomaze ako radis sport i normalno se hranis pa to mi ej u planu al prvo malog da prestanem dojiti hahhahaa .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6273
5.9.2013 10:05:02   
mayra

IZVORNA PORUKA: Mirkica

a sto ces ti na ovoj temi moja idealan tezina je 55 user posted image user posted image user posted image al nesto sumnjam da cu je dotjerat ponovo al rjesila sam kupiti biciklo ono kucno pa cu ga tjerat i navecer ne vecerat et toliko do mene a dijete nisam ja za , ja uzecu one kapsule ili ulje od kima kazu da pomaze ako radis sport i normalno se hranis pa to mi ej u planu al prvo malog da prestanem dojiti hahhahaa .

Joj i ja muntam muza da mi kupi sobno biciklo, nekako mi to bas zvuci privlacno, jos sam iscitala dosta dobrih iskustava s njim.

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6274
5.9.2013 10:07:36   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Vece mrsavice user posted image

Uskoro cu putovati i bit cu kod sveki oko mjesec dana, a net necu imati, javicu se ponekad od jetrve. Tako da tabelu necu moci uredjivati, i pitam vas ima li neka od vas da bi preuzela tabelu, ako hoce dok se ne vratim ili za stalno, kako god -meni odgovara?

Ja ne bih mogla se prihvatiti "za stalno" ovog posla jer kampanjski pratim situaciju, kada imam vremena, ali kada sam tu voljna sam ažurirati nije frka user posted image
Mrsavice:

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,0kg|-- --kg|69,0kg|-- --kg|

2. Daliyah92................*152cm* |51,0kg|51,6kg|-- --kg|51,1kg|

3. Raja_ringe...............*169cm* |68,4kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

4. bebaa………………….....*162cm* |66,6kg|-- --kg|-- --kg|65,5kg|

5. tinkivinki……………......*173cm* |73,0kg|-- --kg|-- --kg|72,0kg|

6. veki_aki………………....*158cm* |68,0kg|67,0kg|67,0kg|-- --kg|

7. Misty_mama……….....*165cm* |58,3kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

8. jodi………………..……...*173cm* |83,5kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

9.Sultanija………………….*172cm* |65,3kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

10.Hannica…………………*170cm* |60,2kg|60,0kg|59,5kg|60,0kg|

11.visnjica1……………….*160cm* |73,0kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

12.ljubicica 28…………..*161cm* |64,2kg|-- --kg|-- --kg|-- --kg|

13.Amani12……………....*168cm* |64,8kg|-- --kg|64,5kg|-- --kg|

14.Tuzlanka_.............*169cm* |67,0kg|66,7kg|64,0kg|

15.sweet insanity……..*176cm* |61,0kg|-- --kg|

16.Iman83………………..*170cm* |68,4kg|67,8kg|66,8kg|

17.Lulu_08………………..*169cm* |68,5kg|

18.hanabanana…………….…..*172*---cm* |69,0kg|

Navijacice:

canim MicoTico reallove dzejla2012 Lady26

Ne znam što me Daliyah92 stalno izostavljana sa liste, počet ću to shvatati lično. user posted image

Nego, ja ne vidim svrhu vaganja svaki dan. Ne mislim se vagati do 21 septembra.
I dalje uredno vjezbam, i osjećam se dobro.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *