|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
9.5.2013 10:44:24   
Daliyah92
Jutro user posted image (meni je jos jutro user posted image )

Vagam se i ja svako jutro i vece, danas eto ista mi kilaza kao prosli petak, mozda do sutra bude koji minuscic user posted image Najteze je skinuti zadje kile user posted image Nekako na pocetku mrsanja brzo idu kile a kasnije, one zadnje nikako da odu.

kaktuscic, bas je tesko suzdrzati se ispred lijepe i ukusne hrane, ali probaj bar da ne pojedes previse. Ja sam uspijevala da se ne prejedam samo kad sam imala 0,5 l vode pored i cesto uz hranu pila, a nekad i prije jela popijem casu vode. Voda te nekako napuni i ne mozes puno pojesti.

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 9.5.2013 10:46:06 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5176
9.5.2013 11:51:21   
kaktuscic
Daliyah uzmem i ja cesto vodu pored sebe, ali mi onda starijisin trazi isto da pije uz rucak, onda on nista ne pojede... ali cesto puta se prije jela i ja napijem vode. Bas je tesko suzdrzati se jos posebno kad mali trazi palacinke sa nutelom u 21h! Joj to mi je nagore, takve stvari me i jesu udebljale. I da najteze je doci do 5-ice ispred :))))
Ja sam imala 55 kg prije prve trudnoce, odnosno prije 5 godina. Zadnjih 5 godina sam ili trudna ili dojim i jos uvijek dojim, ali sad sam prvi put ozbiljno odlucila da dodjem bar do 60kg :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5177
9.5.2013 14:37:18   
reallove
Dan zenice,kako ide...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 5178
9.5.2013 14:57:10   
canim
Dan i tebi...pa eto ja upravo gledam neki cooking program i peglam user posted image gubim kalorije i jedem ocima user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5179
9.5.2013 15:04:27   
minie
Da se i ja prijavim za danas

Dorucak bio: male hrenovke sa malo debljom kriskom crnog hljeba, poslie uzina banana, rucak se evo kuha jos uvijek (mlada janjetina sa krompirom i mrkvicom, to ce ibebac jesti) i vecera ce biti neko voce.
I da pojela sam jednu napolitanku sa okusom limuna jutros, bas mi se trazilo slatko.
Ujutru prijavljujem kilazu.

I naravno puno vode svaki dan i svako jutro prije svega popijem casu odstajale vode ili mlake.

Jucer sam malo radila i neke vjezbe, evo misici odmah reagovali, i isla sam do granapa sa malenim (i vjerujte da nema bolje vjezbe od penjanja uz brdo i pri tome gurate ili djeciju trokolicu ili kolica user posted image )

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 5180
9.5.2013 15:05:56   
minie

IZVORNA PORUKA: canim

Dan i tebi...pa eto ja upravo gledam neki cooking program i peglam user posted image gubim kalorije i jedem ocima user posted image

Ja mislim da je ovo najvece zlo, ali i ja to stalno radim

R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5181
9.5.2013 20:36:44   
MicoTico
hello mršavice mojeuser posted image
Ja sam danas svašta jela, ali sam rasporedila u bezbroj obroka, nekako nisam ni gladna, ali ni sita čitav danuser posted image
Oko sedam pojela malo jagoda, onako naturale, bez ičega i popila kafu. Eto to mi je kao večera bila.
Danas sam malo kopkala po vrtu, pa sam se pošteno umorila, vjerovatno je dosta kalorija otišlo i tako. Korisno na više načinauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5182
9.5.2013 21:35:48   
azra I ADI
Mene danas neka nervoza spucalai zabrljah kad je najvažnije,na kraju dana pred samo vaganjeuser posted image
Bit će bolje,valja se truditi!
Pozdrav...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5183
9.5.2013 21:39:38   
kaktuscic
Meni secrer opo B-) milka velika na stolu, ali necu!

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5184
9.5.2013 21:48:37   
MicoTico
Makni milku s vidnog poljauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 5185
9.5.2013 22:27:04   
kaktuscic
Ma ne daju mi da je maknem, mm prestao pusiti, ja se nisam suzdrzavala da ne pusim pred njim, i sad on cefi milku, a ja pusim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5186
9.5.2013 23:24:28   
canim
hello zene samo da javim da se ja necu vagati user posted image bila sam fina i svratila do mame i ovo.... ono....da ne pricam dalje, znate user posted image ako nebudem u plusu bit cu happy a taman sam se ponadala maleckom minusu user posted image ako budem sutra fina onda cu se u subotu izvagati pa vam javim da me upisete.

Vidjet ces kad nam ujutro reallove prijavi -1,5 kg user posted image

Neposredna veza do poruke: 5187
10.5.2013 0:07:20   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

hello zene samo da javim da se ja necu vagati user posted image bila sam fina i svratila do mame i ovo.... ono....da ne pricam dalje, znate user posted image ako nebudem u plusu bit cu happy a taman sam se ponadala maleckom minusu user posted image ako budem sutra fina onda cu se u subotu izvagati pa vam javim da me upisete.

Vidjet ces kad nam ujutro reallove prijavi -1,5 kg user posted image

Ooooo,daj Bozeuser posted image ..pazila sam stvarno,ali ne znam,vidjet cemo

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5188
10.5.2013 1:03:49   
Lejla Ka
Čovječe, pa ovdje i dalje neke žene koje su davno spale ispod normale (canim, reallove user posted image ). Jeste'l vi normalne? Priznajte da nemate više od 50kg!

U glavnom, pozdravite povratnicu jednim mlakim aplauzom user posted image

Ja sutra odrađujem mjesečevu detoksifikaciju pa da se bacim na konkretno smanjenje obroka.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5189
10.5.2013 7:37:46   
kaktuscic
Meni opet jutros vaga na 65kg stoji... Dzaba legla gladnauser posted image eve pijem kafu i grickam cokoladu... za dorucak cemo vidjeti..

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 5190
10.5.2013 8:16:57   
azra I ADI
Moja težina jutros 57,3-sinoć zabrljah i eto mi sad,ali nema veze,biće veći minus sljedećeg petka!

Neposredna veza do poruke: 5191
10.5.2013 9:26:35   
canim
Jutric...
sta ima novo kod vas, kod mene nista user posted image

Lejlic oooooooooo ti nam opet dosla user posted image sretno

Ma bona ne znamo gdje da se druzimo pa se druzimo na ovoj temi user posted image a zena ko zena nikad kilama nije zadovoljna, tako da smo postale ko inventar ovdje user posted image

Neposredna veza do poruke: 5192
10.5.2013 9:27:32   
bebaa
67,9....ne predajem se do daljnjeg...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 5193
10.5.2013 9:52:51   
bebaa

IZVORNA PORUKA: bebaa

67,6....nije mi valjala baterija....ovo je novo stanje...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5194
10.5.2013 10:43:30   
minie
Da prijavim svoju kilazu: 70 kg user posted image i odlucno idem do 65/66

R 17.10.2011.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5195
10.5.2013 10:58:15   
reallove
Jutric drage..pisite -500...nisam zadovoljna,stvarno sam se trudila,da sam se bar najelauser posted image ...idemo dalje..sretno svima..lejla welcome backuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5196
10.5.2013 10:58:32   
veki_aki
zene jutro!Ja taman na poslu doruckujem, ABC sir 2 crne kifle i paradajz,to je dijetalno zar neuser posted image Jucer sam se vagala kad sam dosla s posla i vec je kazaljka izmedju 72 i 73, al hajd ga znajuser posted image poslje rucka je mozda vec preslo 73.Vi se svi vagate na digitalnim jel?Meni ono 500g do 1 kg u - nista ne znaci, jer to varira u toku dana, dok mi ne bude bar 2-, ne brojimuser posted image Naravno dobila prije 3 dana pa ni vjezbe ne mogu radit...da su mi je bebara starija isla bi na aerobik, tu nema fuserenjauser posted image
Pozzzzzzzzzzzzz odem dalje radit!

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5197
10.5.2013 11:02:26   
Daliyah92

67,6....nije mi valjala baterija....ovo je novo stanje...

Mozda i isla u wc u medjuvremenu user posted image

Kod mene opet samo -100gr, user posted image user posted image Sinoc bila u shopingu i kupila stosta, a vidim da bi mi puno ljepse stajalo da nema stomaka user posted image Tako da, krajnje je vrijeme da nastavim da budem "fina" user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5198
10.5.2013 11:06:36   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: veki_aki

zene jutro!Ja taman na poslu doruckujem, ABC sir 2 crne kifle i paradajz,to je dijetalno zar neuser posted image Jucer sam se vagala kad sam dosla s posla i vec je kazaljka izmedju 72 i 73, al hajd ga znajuser posted image poslje rucka je mozda vec preslo 73.Vi se svi vagate na digitalnim jel?Meni ono 500g do 1 kg u - nista ne znaci, jer to varira u toku dana, dok mi ne bude bar 2-, ne brojimuser posted image Naravno dobila prije 3 dana pa ni vjezbe ne mogu radit...da su mi je bebara starija isla bi na aerobik, tu nema fuserenjauser posted image
Pozzzzzzzzzzzzz odem dalje radit!

Ja na digitalnoj. Imam i onu sa kazaljkama i prije sam se tako vagala ali kad sam kupila ovu pokazuje mi 2 kg vise user posted image Ova druga je ispravnija, bar meni, jer kad sam se negdje drugo vagala na "pouzdanoj" vagi isto mi pokazala kao ova digitalna user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5199
10.5.2013 19:02:35   
mishkica
77,400, malo spalo, idemo ostrijeuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *