|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  205 206 [207] 208 209   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
8.5.2013 10:38:29   
kaktuscic
Hvala na dobrdoslici :) nadam se da cemo sve brzo tici s ove teme, tj.da cem brzo izgubiti kg... Joj ja jucer za rucak opet pretjerala, al sirnica je bila mmmmmm, i tako se lose osjecam, cim sam se prbudila sjetila sam se da sam jucer previse pojela i onda izgubim zelju da smrsam, sad bih sve u kuci pojela user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5151
8.5.2013 11:00:07   
reallove
Jutrouser posted image ...ja sredila sve po kuci,sada pijem ness..kod mene danas za dorucak:zeleni caj,banana i fresh sok od narandze i limunauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5152
8.5.2013 12:07:45   
veki_aki
ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se ovdje prijavimuser posted image
Samo ja vam bez slatka ne mogu dan jedan zamisliti, imali ko kakvu dijetu a da se i dalje jedu cokolade i keksiciuser posted image
Pozdrav svima sad sam vam sa 160cm na 73-74kg, zavisno jel se vagam prije ili nakon wc-auser posted image
Eto pa nek se svi sto prije pozravimo sa ovom temom i odemo na kakvu ljepsu i manjuuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5153
8.5.2013 12:15:59   
reallove
Sretno veki..nema dijete sa keksicima,ja trazilauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5154
8.5.2013 13:24:47   
minie
I ja cu ponovo u misiju mrsanja, ali ovaj put najodlucnije do sada user posted image

U petak cu prijaviti kg, i cilj mi je 5 kg manje za mjesec i po

Veki_aki sretno user posted image

Jos uvijek mi je pravo zao zbog one kafe koju ne popih sa reallove i canim

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5155
8.5.2013 13:31:51   
reallove

IZVORNA PORUKA: minie

I ja cu ponovo u misiju mrsanja, ali ovaj put najodlucnije do sada user posted image

U petak cu prijaviti kg, i cilj mi je 5 kg manje za mjesec i po

Veki_aki sretno user posted image

Jos uvijek mi je pravo zao zbog one kafe koju ne popih sa reallove i canim

Da znas da je i meni pravo zaouser posted image ..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 5156
8.5.2013 13:40:28   
azra I ADI
Kod mene danas dosta disciplinovano- kafa, kriška hljeba sa namazom, zatim u podne ponovo kafa i jedan čokoladni keks, uskoro će ručak, ali motivisana sam i neću pretjeratiuser posted image
Samo naprijed ženice!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5157
8.5.2013 13:43:07   
veki_aki
Hvala zene na dobrodoslici! Ja cu prvo da se prilagodima smanjenoj kolicini slatka(necu brojati tortu od jutros, ipak je bio kolegici rockas), i nadam se uvesti vjezbanje, nasla sam super vjezbe na netu-20min, a i sad krecem na rolanje koliko momci budu moji htjeli.Eto pa se nadam da izgubim jedno 2-3kg mjesecno, ja bih bila zadovoljna.Hocu do juna da smrsam bar na 72, do jula 69, a do avgusta-moreta jedno 67 bi bilo okuser posted image
Eto podjelih s vama svoje zelje a da sad ne trazim samo da vam preporucim na y-tube potrazite burn fat fast cardio-workout, nesto tako i bude plava teta sa drugaricama, i vi se fino iskacete s njom i smrsate bar 2 kg za mjesec.
Sretno svima!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5158
8.5.2013 13:46:03   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se ovdje prijavimuser posted image
Samo ja vam bez slatka ne mogu dan jedan zamisliti, imali ko kakvu dijetu a da se i dalje jedu cokolade i keksiciuser posted image
Pozdrav svima sad sam vam sa 160cm na 73-74kg, zavisno jel se vagam prije ili nakon wc-auser posted image
Eto pa nek se svi sto prije pozravimo sa ovom temom i odemo na kakvu ljepsu i manjuuser posted image

Dobro dosla user posted image

Ne znam ima li kakva dijeta da se moze i slatko jesti, ali ja sam mrsala i jela slatko (naravno ne puno). Mrsala sam od 500 do 700gr sedmicno, pa ako ti je ovako dovoljno onda mozes mozda kao i ja. Jest da sad malo slabije mrsam (po 200gr) ali to nije zbog slatkog nego sto se nekad bas prejedem ili imam kasnu veceru, sto prije nisam radila. Evo sad gledam (imam zapisano) sta sam jela u toku sedmice i svaki dan sam pila 200-250 ml soka ili caja ili mlijeka (nesto od ovog ali zasladjeno) pa i nekad kapucino predvece. Isto tako po par keksica suhih (a nekad sa malo nutele) ili malo kolacica ili pudinga. user posted image Jedino cega sam se malo strozije pridrzavala je to da nemam nikako kasne vecere, ne prejedam se, i pila sam vode oko 1,5 - 2l. I na dorucku sam jela normalno, ne premalo a ne ni pretjerano. Problem mi je uvijek bilo prejedanje, zato ja stavim flasu vode pored jela i poslije svakih par zalogaja popijem bar 50 ml, i brzo se zasitim. user posted image

Sad sam sebi dala morala da nastavim s ovom "svojom" dijetom user posted image da izgubim jos ova 2-3kg.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5159
8.5.2013 13:51:50   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Kod mene danas dosta disciplinovano- kafa, kriška hljeba sa namazom, zatim u podne ponovo kafa i jedan čokoladni keks, uskoro će ručak, ali motivisana sam i neću pretjeratiuser posted image
Samo naprijed ženice!

Evo, keks se normalno jede, jos cokoladni user posted image Nema smetnje pojesti poneki keksic pa i jednom sedmicno malu krisku torte user posted image , samo se ne smije pretjerivati. I kako neko rece prije na ovoj temi, ako vec hoces nesto malo "zbrljati" bolje ujutro nego navece user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 5160
8.5.2013 13:54:25   
veki_aki
e pa ja bas na takvu dijetu i mislim, ide mi mrsanje samo kad ukinem kasnu veceru, onu iza 22h, i kad malo smanjim slatko(manje od kutije keksa dnevno ili cokolade citave), a salno nako nisam neki ljubitelj. I da naravno fizicka aktivnost, kad sam isla na aerobik skinula sam sigurno bar 4 kg samo vjezbanjem, a da ne pricam kako se tjelo utegne, zato zene vjezbajteuser posted image Meni samo vremena fali od mog malog momcica koji pravi zijane,al moraju kile fakat dole, necu nikad biti mladjauser posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5161
8.5.2013 14:42:53   
kaktuscic
Kasna vecera i prejedanje su najgori! Kad bismo sve samo umjereno jele ne bismo bile na ovoj temi sigurno, al ja prva se cesto ne mogu kontrolisati. Nama je rucak oko 4:30h ja jedva cekam da smo svi za stolom i da jedeeeemoooo hahahahah ja po cio dan sa djecom, kuham, spremam i uzivam u kuhanju, a jos vise u jelu :) i onda samo cekam kad sve spremim da jedemo svi i svaki dan to prejedanje... Kao sto neko rece nije problem u komadu torte, niti keksicu, ni redu cokolade, pa ni cijela ckolada da se pojede jednom u 10-ak dana nije problem, bar meni, ali svaki dan ako se tako jede onda naravno da cemo se druziti na ovoj temi.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5162
8.5.2013 15:22:55   
canim
Kod mene danas za rucak pita zeljanica/burek i kako nebih pojela cjeli tanjir ja to podijelila za dorucak, uzinu i evo maloprije sam rucala sve uz jogurt, poslije cu supu i mozda neko voce.

Odoh si sad napraviti kafu i da peglam user posted image

A sto se slatkisa tice, nije nikakav problem pojesti nesto malo slatko ujutro kad je metabolizam najbrzi ali poslije podne i navece treba izbjegavati.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5163
8.5.2013 15:50:02   
azra I ADI
Kod mene za ručak bila krompiruša,ali bila sam dobrauser posted image ,sad ponovo kafa, ovaj put bez keksa, dovoljno je jedan danasuser posted image
Čula sam da je limun dobar za ubrzanje metabolizma,pa ja svaki dan iscijedim limun i razmutim u bokal vode, bez ikakvog šećera i popijem u toku dana.
Po meni je najvažnije ne jesti pred spavanje, ono kad osjetiš laganu glad, tad se najvažnije suzdržati, znam iz vlastitog iskustva.
A danas sam i fizički bila jako aktivna, svašta sam radila oko kućeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 5164
8.5.2013 17:45:46   
reallove
Ali se ja naradih posla,neplanirano,naravno..potrosila sam 446 caluser posted image ..sada sebi napravila sok od narandze i odmaram malo, pa cu vjezbatiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 5165
8.5.2013 17:50:59   
Amani12
Ja bih da Vam se pridruzim. Ponovno. user posted image

Nadam se da cemo ovaj put zajedno do cilja.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5166
8.5.2013 17:55:05   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Amani12

Samo ti nama dođiuser posted image kad nas je više, više je i savjeta, pa se više i mršavi.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5167
8.5.2013 18:00:09   
Amani12

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Amani12

Samo ti nama dođiuser posted image kad nas je više, više je i savjeta, pa se više i mršavi.

user posted image user posted image

Ja tri godine pokusavam smrsati,doduse skinula sma 10 kg,ali
ovih ostalih 10 nikako da ode.

Sramota me vise,pokusavam smrsati godinama.user posted image

Ali ko zna,mozda ovaj put i uspijem stici do svog cilja.

Evo mjere 1.68, 67,9kg imala prosli Petak.

Cilj 58,mada bih se beskrajno radovala svakoj kilazi ispod 65.user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5168
8.5.2013 18:09:09   
Maya_K
ola zene,

dobrodoslica novim i starim kolacicima
ja evo 3 jutra sebi iscjedim limun i istresem u cca 300ml vode i popijem dok se spremim. kasnije zeleni caj i dosta manje jedem tj suzdrzavam se pa se nadam finom rezultatu.
btw jeste li znali da zeleni caj netreba! zaljevati vrelom vodom nego pustiti da se malo prohladi pa tek onda staviti vrecicu. Mene je moja nova kolegica prosvijetlila i od tada koga kod pitam kaze 'pa i ja to tako radim, nisi znala???' user posted image user posted image a ja sva sa upitnicima iznad glave, pa zar mi nitko nije mogao to reci, navodno nema efekta kad se vrelom vodom zalije.
<Pa eto ako ste i vi to znale onda sam ja jedina neznalica user posted image
Lose vrijeme za setnju, mislim pada kisa pa nam evo dvije nocikvari cejf.
Svima zelim da budu negativne u petak. user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

Neposredna veza do poruke: 5169
8.5.2013 19:04:03   
mishkica
DD, i ja sam krenula na mrsanje, krajnje mi je vrijeme da odnekud pocnem, nadam se sto vecim minusimauser posted image user posted image do cilja mi je dugo i siroko, ali idemo polakouser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 5170
9.5.2013 8:56:27   
azra I ADI
Dobro jutro;kod mene za sada samo kafa,doručak mi je uvijek kriška hljeba sa nekim namazom,a danas valja biti posebno disciplinovana,sutra je vaganjeuser posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 5171
9.5.2013 9:35:15   
bambi7
ola mrsavice! samo da prijavim -1 kg posle 7 dana sirceta. Bez ikakvog suzdrzavanja od hrane(citaj svaki dan po koji sladoleduser posted image )
sad cu malo da obustavim sirce da vidimo hoce li se kila vratiti, mada mi je i ova jedna kilica dovoljna da me motivise da ne jedem sve sto mi padne pod ruku!
cilj je petica na vagi, jer je nisam vidjela od prve trudnoce, a daaavno to bejase!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 5172
9.5.2013 10:14:04   
veki_aki
ja se nesmijem javit danasuser posted image osim dorucka, rucka(kupus), navecer sam malo maznula djema od jagoda(1 kriskica), al hadj to nego sam pojela citav smoki i jos red milkeuser posted image
Ja se sutra ne vagam, mozda next petakuser posted image
E bami i ja 5 nisam vidjela od prije trudnoce prve, a to bijase davne 2005, nekad sam bila na 52-53, a sad...bila bih pre,presretna da dodjem na 65user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 5173
9.5.2013 10:15:18   
veki_aki
sorry na tipkovnim greskama...

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5174
9.5.2013 10:22:45   
kaktuscic
Ja se svako jutro vagam user posted image i jutros opet 65 kg, uh nesto mi drago jer smo sinoc oko 19h jeli dmace krofne, joj kako su mirisale... i sad kuca cini mi se mirise i nisam nista dobila, vjervatno bih izgubila 100-200 gr da ih nisam jela, ali nema veze polahko, pa za 2 mjeseca da izgubim jos 5 kg ja cu biti zadovoljna, jer se nicega sad bas ne odricem, a i ne vjezbam.
E super ovo za zeleni caj da znam.
A kako se pije sirce? Mogla sam i to malo probat.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  205 206 [207] 208 209   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  205 206 [207] 208 209   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *