|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
1.10.2012 10:26:34   
senjorita

IZVORNA PORUKA: draguljče

IZVORNA PORUKA: senjorita

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Hello..

Opet se malo aktiviram..
Svaki dan vozim sobni bicikl po sat vremena..super se osjećam..ne bole me noge ni najmanje..ali toooliko se znojim da je to nemoguće..

Bitka za manje kg se nastavlja..

Sretno svima..

imam i ja biciklo u kuci, mogla bi se malo aktivirat, al sve me nesto strah da mi se salo nepretvori u misice,pa to je teskk skinut, svi kazu bolje smrsat pa vjezbat tako nesto za misice, a dotad samo kardio vjezbe. jel radis neko zagrijavanje prije bicikla? jer i kad sjednem minuta mi je maksimum :-)

ja sam juce polovila zdravi dorucak, rucak u 5 citav pojela,i nisam vecerala, samo voce.i jedan kolac je lego, sta cu... poslije ruckareko malo dusu da nahranim :-)

Bez uvrede, ali ne znam otkud ti to da se salo može pretvoriti u mišiće user posted image Najbolje je raditi kombinovane vježbe, kardio i vježbe snage. I korigovati ishranu, jer jedno bez drugog ne daje neke rezultate.

tako su nam govorili na fitnes kad sam isla,mozda sam ja to pogresno skontala uglavnom poenta je bila da prvo skidamo kile kardio vjezbama, pa kad dodjes blizy cilja pocnes i sa tegovima i necim sto gradi misice. meni su savjetovali za pocetak samo hodanje na traci, pa trcanje, i tako sto duze trcim to bplje.

a sto se tice musli zitarica, citam na mojima sto sam jutros doruckovala, da 100 grama ima 1350 kj. to je bas puno,gotovo pa dovoljno za citav dan...mozda ove moje zitarice nisu dobre...a to su one u providnoj kesi, sto ima sa cokoladim, vocem itd.moje su s vocem.

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3151
1.10.2012 10:47:06   
Graziella
IZVORNA PORUKA: mishkica

Vecer zene, ja veceras zavrsih na infuziji, malo sam pretjerala poslije vaganja od petka, skroz slabo jela, veceras uzasna glavobolja, vrtoglavica, mucnina, i isla sam na hitnu, tlak mi spao skroz, malo me na infuziju, i voltaren injekciju za glavobolju, i dodjoh sebi, samo necu dalje ovako drasticno, jer ja u ova 3 dana sto sam pojela sve bi na 2 tanjira stalo, graziella, bebiceuser posted image user posted image samo naprijed i polako......svima mah mah i sto manje kg zelimuser posted image user posted image
zabrinu ti mene,draga mishkice!tako i ja kad se "zadam"da smrsam,dok ne padnem u nesvjest ne znam stati,ali treba Boga mi polako,i piti dosta tecnosti,ja na zalost nemam tu naviku.cuvas se ženo!evo kod mene za dorucak bio moj hljeb sa heljdinim brasnom,i sjemenkama,kad vidim na onoj kesici od lanenih sjemenki pise "prirodni lakstiv",a ja stavila onako šaku poveliku,hahha kad budem u hali citav danuser posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3152
1.10.2012 10:49:01   
canim
Ja nebih da ponavljam da se mora jesti da bi se mrsalo jer ocito to ovdje ne pije vode, ovi sto zavrsavaju na infuzijama i slicnim lijekovima je sasvim normalno kad ne jedu hranu danima, cista zabluda je da moras gladovati da bi mrsao.

Sto se tice vjezbanja, neka normalna voznja biciklom u vidu rekreacije i lagano trcanje, aeorobik i slicno je sasvim dovoljno u gubljenju kilograma a nakon sto se postigne tezina kojoj tezimo onda idemo na gradjenju misica pojacanim vjezbama i utegama.
To ce vam svaki instruktor fitnessa reci, dakle postoji razlika u vjezbanju za gubljenje kilaze i i za izgradnju i ojacavanju misica.

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3153
1.10.2012 11:16:41   
anidla
ja sam zabusavala 2 sedmice user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3154
1.10.2012 11:37:50   
reallove
Morning zenice,kako ideuser posted image ..Ja doruckovala bananu,sad evo pijem ness 2 u 1..Sinoc sam imala luuduu nocuser posted image ..Mm i ja isli na jednu svadbu,kako nam je bilo supeeeerr,plesali,skakali do 3 ujutrouser posted image ..

Ja se ovih dana trebam vratiti na vjezbanje

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3155
1.10.2012 11:52:05   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Morning zenice,kako ideuser posted image ..Ja doruckovala bananu,sad evo pijem ness 2 u 1..Sinoc sam imala luuduu nocuser posted image ..Mm i ja isli na jednu svadbu,kako nam je bilo supeeeerr,plesali,skakali do 3 ujutrouser posted image ..

Ja se ovih dana trebam vratiti na vjezbanje

Jesi pojela torte user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3156
1.10.2012 11:55:02   
reallove
Nisam tortu,jesam neki vocni kolac bila pocela da jedem,ali mi nesto nije sjeouser posted image user posted image ..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3157
1.10.2012 11:56:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: reallove

Nisam tortu,jesam neki vocni kolac bila pocela da jedem,ali mi nesto nije sjeouser posted image user posted image ..

user posted image

aaaaaaaaaaaaaa zene ni kolac nije pojela to je nehumanouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3158
1.10.2012 11:59:42   
reallove
Pa jesam eto,komadic,bio je svedski sto i sad ono poslije vecere,kolaci,kad sam dosla tamo,nekakvih kolaca tona i ja cu kao vocniuser posted image ,zafrkala sam se,postenouser posted image ..A za veceru budala stavila sebi ribu i nekakve salate i komadic crnog hljebauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3159
1.10.2012 12:18:38   
canim
Bio svedski sto i ona pojela komadic vocnog kolaca, to vam je zena za primjer user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3160
1.10.2012 12:19:13   
ziki
Opet se javljam na temu. Bila sam lijepo skinula al me grickanje na poslu ubi u pojam. Trenutna kilaža 70, a do Nove Godine bi voljela da sletim na 62.
Jedino ne znam kako da regulišem moj nizak šećer koji časkom padne i uhvati me drhtavica i preznojavanje i uklopim ga sa poslom

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3161
1.10.2012 12:24:28   
canim
Pa ako regulises da imas redovne obroke, regulisat ces i secer, secer ne opada samo zbog toga sto ga ne jedes, vec vjerovatno ne jedes redovno obroke tj ogladnis do slijedeceg obroka i automatski ti secer opadne, ako budes jela redovno samim tim i secer ce ti biti u normalnoj razini a ako bas moras jesti slatko, onda najbolje ujutro uz kafu pojedi komadic crne cokolade ili slicno jer je ujutro metabolizam najbrzi

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3162
1.10.2012 12:27:20   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Bio svedski sto i ona pojela komadic vocnog kolaca, to vam je zena za primjer user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3163
1.10.2012 18:22:26   
senjorita
hocete mi samo reci za ove zitarice musli, sto imaju toliko kalorija,jel to uredu?vec sam pitala pa opet pisem.
i ako imate kakve prijedloge za zdrav dorucak.
meni se cini da se opet debljam, vjecito mi napuhan stomak :-(

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3164
1.10.2012 19:13:26   
Graziella
Dan 2 sprovođenja radikalnih promjena i ishrani:
D:hljeb od heljde,2-3kriske sa ajvarom,uz to kompot os sljiva,krusaka i jabuka
R:grah,i opet isti hleb
V:kruska,malo voca nekog i evo zeleni caj ceka da se ohladi...
senjorita ja sam jednom negdje procitala da se uz dorucak preporucuje obavezno voce,pa u bilo kojem obliku,bilo svjeze,suseno,u marmeladi ili kako god...valjda zbog energije koju ono daje
kako nam je mishkica danas,jesi dosla malo sebi?

Neposredna veza do poruke: 3165
1.10.2012 19:58:47   
Bebica11

hocete mi samo reci za ove zitarice musli, sto imaju toliko kalorija,jel to uredu?vec sam pitala pa opet pisem.

pa previse je to kalorija u musliju, izbjegavaj touser posted image

ja imam jedan zdrav rucak, skida kalorije, jer sam citala paradajz, spinat daju NEGATIVNE KALORIJE tj vise sagoris varenjem nego sto uneses i izvrsni su za mrsanje, i ja planiram spinat jesti bar jednom sedmicno

dakle recept je da spremis na kasiki maslinovog ulja 400gr spinata, i dodas jedno jaje, serviras uz mladi sir(nemasni) i casu jogurta i krisku razevog hljebauser posted image

JA DANAS JELA

dorucak: nes kafa i 3 reda kinder cokolade
poslije: domace LJUTE paprikice na kasiki maslinovog ulja i 3-4 kasike domaceg mlijeka i paradajz s malo razevog hljeba(popolovila s mamom jelo) :D
rucak: banjalucki cevapiuser posted image s malo majonezeuser posted image oko 14-15h
uzina: crni indijski caj s 2-3 kocke secera oko 17h
vecera: 1 paprika (ostala od jutros) i kriska razevog iiii malo crnog grozdja

eto to je to, uz aktivnost ciscenja kuce i obilniju menguuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3166
1.10.2012 20:05:55   
Bebica11
graziella evo http://www.covermagazin.com/dijeta-negativnih-kalorija.htm

ja planiram i kupus jednom sedmicno spremati s raznim povrcem i to je niskokaloricno i topi salo

znas sta sam jos negdje procitala da je za mrsavljenje najbolja hrana oko koje se treba pomuciti da je spremis a najkaloricnija se najlakse sprema...tako da su corbice zakon, kad sracunas kalorije bas mozes raznovrsne niskokaloricne corbe praviti i sto je zanimljivo jedes ih cio dan i ne osjecas glad user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3167
1.10.2012 20:54:16   
MicoTico
Moj današnji jelovnik:
jutro (na poslu) - zobena kaša, 2 kafe i 1 zeleni čaj
ručak: pola komada pilećeg filea i malo rižota sa gljivama + dosta paradajza
večera: nektarina

Popila sam oko litru vode ( od koga je , dobro je)!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3168
1.10.2012 21:51:44   
Graziella
IZVORNA PORUKA: Bebica11

graziella evo http://www.covermagazin.com/dijeta-negativnih-kalorija.htm

ja planiram i kupus jednom sedmicno spremati s raznim povrcem i to je niskokaloricno i topi salo

znas sta sam jos negdje procitala da je za mrsavljenje najbolja hrana oko koje se treba pomuciti da je spremis a najkaloricnija se najlakse sprema...tako da su corbice zakon, kad sracunas kalorije bas mozes raznovrsne niskokaloricne corbe praviti i sto je zanimljivo jedes ih cio dan i ne osjecas glad user posted image
Hej Bebice11,hvala na linku,kod mene ionako za rucak obicno nesto kuhano bude,na kasiku sto bi se reklo,bude kupus cesto(kupus,krompir i komad mesa),pa bude grasak-corba,pa grah,pa buranija,pa muckalica,eto trudim se da bude kao sto rekoh cesto neka corba.ma kod mene je glavni problem nekretanje,jednosatvno treba da se natjeram da setam,trudim se i to evo zadnjih dana.i da,obecala sam sebi da necu vise jesti"jazuke",jadna djeca,haj sto im pola otmem kad dođemo iz kupovine al sto jos sve sto ostane otvoreno ja smazen,da se ne baca

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3169
1.10.2012 22:40:27   
canim

ako je oko 1300 kalorija kao sto si rekla onda je previse, u prosjeku zene trebaju konzumirati oko 1500 kalorija dnevno, ali to se moze izracunati koliko tacno, na osnovu kilaze i kolika se kilaza zeli postici, ima tih kalkulatora po internetu.

Napuhana si ili od previse UH, slatkisa,sokova ili premalo vode pijes, sad mi ne pada ni jedan drugi razlog.

Kupi si kim, i uzmi par zrna dnevno, da malo ublazi napuhanost, ja sam sebi opet mljeveni lan kupila, pa cu ga piti ujutro jednu malu kasiku s jogurtom, to je odlicno za probavu.

Meni do sad najbolji i najefektniji dorucak je

1 jaje + kriska integralnog hljeba
1 casa jogurta sa kasikom lana
salata ili neki sir
ponekad malo meda na hljeb.

Ovaj dorucak mi bas da dovoljno energije za pocetak dana i vecinom ostatak dana jedem po planu i programu user posted image

Neposredna veza do poruke: 3170
1.10.2012 22:51:19   
SdZ
Kako ide, cure?

Ja vam se moram pridruziti hitno, nabacila sam opet poneki kg. Sve hocu da pocnem s kakvom dijetom, ali nikako. Zaredali se nekakvi rodjendani... user posted image

Ubrzo se pridruzujem.
Sretno!

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3171
2.10.2012 9:04:28   
mishkica
Dan zene, hvala Bogu bolje sam, ali dobila upalu grla, gnojna angina, niti sta mogu gutati, niti se dobro osjecam, malaksala, stalno 38-39 temperatura, jedino od voltarena padne, pa tad malo pojedem, najcesce juha, banana i mlijeko, jer to mi ide najlakse, sad cu na drugu penicilinsku injekciju, pa vidimo sta dalje...a sad ce sigurno minusa biti, jer me bas uhvatilo, kaze dr uzasno ugnojeno, nikad prije me grlo nije bolilo, jedino ono kad malo zari, pecka, ali ovo je vrh...

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 3172
2.10.2012 11:31:17   
canim
mishkice, napravi sebi pilecu supu i to pij ako vec nemozes da gutas kako treba a pileca supica je super lijek, pij puno limunade i puno vode, to je tebi imunitet opao jer nisi jela a vjerovatno si se kretala i izvrsavala svakodnevne obaveze i rezultat toga je ta g.angina.

Cuvaj se, zdravlje je najprece!

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3173
2.10.2012 17:09:52   
MicoTico
hallo mršavice!

Baš sam zadovoljna svojim izbjegavanjem junk food-a i svih slatkiša. Neću da se važem do petka, ali vjerujem da će biti minusa. Evo, konačno me ne stežu stare farmerkeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3174
2.10.2012 17:12:51   
MicoTico
Mishkice, nemoj pretjerivati, ipak je zdravlje najbitnije. Da nam brzo ozdravišuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *