|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
28.9.2012 22:33:17   
animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Hello zenice

ja ovu sedmicu NISAM PAZILA, samo sam pazila masnoce al i to slabo...npr jucer jela pilece filete,mahune grah za veceru s hljebom, POLA VELIKE MILKE, prekjucer otisla kod mame i posto ona nije kuhala pojela sam TRECINU PORODICNE PICE s majonezom i kecapom itd itd, zaplatile su i 2 kutije noblica ove sedmice i cokolipsi

i mislila sam da ce biti plus a ono MINUSuser posted image

83,9user posted image ja zadovoljna s obzirom da ne pazim jos dok mala ne pocne jesti hranu(jos je na lijekovima zbog stolice)user posted image

eh jedino se nisam prejedala i gledala sam da iza 18h SMANJIM hranu, inace sam sve jela i sita sam bila cak sam eto sladila radi maleuser posted image

canim moje pocetne su 85,5 ispravi jer tamo stoji samo 85, a sad 83,9user posted image

ne vadi se na dijete, nece ona nista vise mlijeka popiti od te milke, pizze i ostaloguser posted image ja sam ti dezurna savjest, da znasuser posted image i ja sam se nekad na dijete vadila,pa razumijem

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3126
28.9.2012 22:57:59   
mishkica
user posted image user posted image user posted image Animagical, sto me nasmija s ovim dezurna savjest, Bebice, ti si legenda, pola milke, noblice, ja ti nista u kuci slatko nemam, ako mi ko dodje, moze dobiti kafu, domaci sok od sipka i nasmijanu mene za drustvo, ali secerli nista nemam, jer znam sebe, pa necu nista da imam, sve bi to ja slistila, naravno uz velikodusnu pomoc mmuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3127
28.9.2012 23:04:38   
animagical
jao, ja kako sam krenula opet cu vam se oridruziti na temiuser posted image u zadnjih sedmicu sam jela kolace, keks, ledo kvatro onako iz posude direkt (pola sam pojelauser posted image ) pizzu, cevape, pitu, kriske i kriske domaceg kajmaka, ajvara, bestilja...ma prestrasno...pojedem pola hljeba za dorucak... sreca vagi se svidja na 65kg, ili se mozda jadna pokvarila a ja se furam da je tacnauser posted image ja se rijetko vazem, vise gledam po sirini farmerki, nekako su mi bas mjerodavne

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3128
28.9.2012 23:25:49   
mishkica
Animagical, kod tebe je linija user posted image ti nas bodri, a sto jeste jest dojenje je i meni topilo salo, po 4 baklave sam znala pojesti, i scasta bez iakkave mjere, i nije gram se lijepio, ali prestanak dojenja/izdajanja, snijeg nas zameo pa nisam 20 dana hodala nikuda, u kuci zaliha hrane svakakve bilo i rezultat bio 8 kg u plusu, i otada se ne daju stjerati, samo islo gore i gore, eh zato sad sam se zainatila sebi, nema vise mene u xl-ove i l-oveuser posted image user posted image user posted image

M&M

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3129
29.9.2012 9:51:44   
reallove
Pozdrav i od mene zenice.Ja sinoc stigla iz Beograda,jutros odmah na vagu,kad ono onih mojih 62 kguser posted image ..Dobro je,nisam se udebljala,a pravo da vam kazem,nisam ni jela,dijete mi bilo bolesno,5 dana,tako da nit sam jela,nit sam bila gladna

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3130
29.9.2012 9:52:44   
senjorita
eh te ve,icine odjece su mi najvwci problem, svega lijepog m velicina, ili s, to mi je vec premalo, al da mi se vratit makar na l, pa ugurala bih se i u m ako je sta lijepo, ali ovako xl, xxl, sramota vala. bas kad si debel za nigdje si, nit imas sta da obuces lijepo, a i sto lijepo izgleda, na debljini je to katastrofa. meni puna kuca slatkig, to je osnovna hrana mm, a svega sto volim, ne znam kako odolim.
mene zezne navece sto kasno veceram, oko 10, a u pola 12 legnem. tu mi se lijepi najvise garant.sta cu napravim mm veceru i kako bude lijepo moram da pojedem :-(

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3131
29.9.2012 15:37:31   
MicoTico
Evo i mene, jutros samo kafa, nisam uopšte gladnauser posted image navukele me žene na 50 nijansi sive.Ona glavna junakinja nikad nije gladna, neće žena da jede, pa izgleda manjak apetita prenijela na mene. Šta ti je sugestijauser posted image
Šalu na stranu, trudim se da ovaj vikend što više izbjegavam frižider. Uvijek mi je vikend najgori, najviše jedem, previše svega: i UH i slatkog i masnoguser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3132
29.9.2012 20:16:02   
Bebica11
hej evo i mene

animagical dojila sam svaki sahat pa me crpilo pa sam se zato malo opustila al nek ide nanize hB punim baterije da opet zapnem 1,5kg za heftu aBd,uhhhh

mishkice noblice su me mamile heftu prije pa su zaplatile haha a milku smazala kod mame:p

a danas sam na kvadrat brljavila,isla nani nisam odolila njenoj kuhinji uhhh:))))

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 3133
29.9.2012 20:17:48   
sretna_mama
Hello..

Opet se malo aktiviram..
Svaki dan vozim sobni bicikl po sat vremena..super se osjećam..ne bole me noge ni najmanje..ali toooliko se znojim da je to nemoguće..

Bitka za manje kg se nastavlja..

Sretno svima..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3134
29.9.2012 20:40:44   
Graziella
Hoću i ja da se "prijavim" na mršanje,mislim moram se natjerati,172cm/84kg,malo previše,jel' tako?mislim,nemoram biti ni idealna,al malo manje nebi bilo loše.eh,veliki problem kod mene je nedostatak kretanja,pa kile ne spadaju nikako,nigdje ne idemo pjesice,svugdje autom.drugi problem moje:nisko zeljezo,pa da bi se krvna slika popravila,jedi ovo,jedi ono i eto ti kila,htjela,ne htjela...user posted image .eh sad kontam da jedem samo te preparate koji su dobri za zeljezo,a izbaciti hljeb i tjesteninu itd...i naravno malo trckarati,sretno i meni i vama...

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 3135
29.9.2012 20:44:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

Hoću i ja da se "prijavim" na mršanje,mislim moram se natjerati,172cm/84kg,malo previše,jel' tako?mislim,nemoram biti ni idealna,al malo manje nebi bilo loše.eh,veliki problem kod mene je nedostatak kretanja,pa kile ne spadaju nikako,nigdje ne idemo pjesice,svugdje autom.drugi problem moje:nisko zeljezo,pa da bi se krvna slika popravila,jedi ovo,jedi ono i eto ti kila,htjela,ne htjela...user posted image .eh sad kontam da jedem samo te preparate koji su dobri za zeljezo,a izbaciti hljeb i tjesteninu itd...i naravno malo trckarati,sretno i meni i vama...

haaaajde super evo i ja 172cm 83,9kg

ostani na temi da i ja imam drugaricu da mi je veca motivacija

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3136
29.9.2012 20:49:08   
Graziella
IZVORNA PORUKA: Bebica11

haaaajde super evo i ja 172cm 83,9kg

ostani na temi da i ja imam drugaricu da mi je veca motivacija
valja,dogovoreno!evo ja cu kad god smazem nesto slatko ovde prijaviti a vi me svi skupa dooobro nalijepiteuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3137
29.9.2012 22:13:10   
canim
samo da kazem da slatkisi ne popravljaju zeljezouser posted image

Neposredna veza do poruke: 3138
29.9.2012 22:19:52   
Graziella
IZVORNA PORUKA: canim

pa znam,ali vidi,pijem ferrum lek,vitamin c i b-kompleks.apetit ti se otvori na sve,ne samo na slatkouser posted image user posted image ,al' kako to obicno biva ja pri osjecaju gladi najcesce posegnem za slatkisimauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3139
29.9.2012 22:32:11   
canim
sto ne pijes feroglobin on ti je all in one user posted image

Neposredna veza do poruke: 3140
30.9.2012 6:34:54   
mama2884
Gdje ste cukre user posted image

Samo da vam mahnem...novim clanicama zelim dobrodoslicu i ugodno skidanje kg sa nama...
Danas je mjena,tako da Vam ja mjesecarim...moram makar doci do sutra na 68,500...da bi bilo okruglo 2 kg za 2 sedmice.

Sada moram za poslm pa cujemo se veceras abd !user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3141
30.9.2012 9:11:59   
senjorita

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Hello..

Opet se malo aktiviram..
Svaki dan vozim sobni bicikl po sat vremena..super se osjećam..ne bole me noge ni najmanje..ali toooliko se znojim da je to nemoguće..

Sretno svima..

imam i ja biciklo u kuci, mogla bi se malo aktivirat, al sve me nesto strah da mi se salo nepretvori u misice,pa to je teskk skinut, svi kazu bolje smrsat pa vjezbat tako nesto za misice, a dotad samo kardio vjezbe. jel radis neko zagrijavanje prije bicikla? jer i kad sjednem minuta mi je maksimum :-)

ja sam juce polovila zdravi dorucak, rucak u 5 citav pojela,i nisam vecerala, samo voce.i jedan kolac je lego, sta cu... poslije ruckareko malo dusu da nahranim :-)

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 3142
30.9.2012 9:27:50   
MicoTico
Hello!
ja juče skoro da ništa nisam jela: jednu bananu i naveče jednu nektarinu, ns kafu i zeleni čaj. Cijeli dan uopšte nisam imala apetit, loše sam i spavala, ne sjećam se kad mi se to zadnje desilo. Jedva sam i ovo pojela što sam nabrojala. user posted image
Sad pijem kafu i dalje nemam apetit user posted image

neko me je pitao za vježbice poslije trudnoće.. Skinula sam sa neta vježbe Tracy Anderson. Ona je lična trenerica Madone i Gvinet P. i fura se na "žensko" oblikovanje tijela, "petit" kako ona kaže. Zategnuto, ali ne i mišićavo. Pa ako neko hoće, neka mi pošalje pp, a ju ću mu poslati na mail.

Neposredna veza do poruke: 3143
30.9.2012 9:32:59   
draguljče

IZVORNA PORUKA: senjorita

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Hello..

Opet se malo aktiviram..

Sretno svima..

imam i ja biciklo u kuci, mogla bi se malo aktivirat, al sve me nesto strah da mi se salo nepretvori u misice,pa to je teskk skinut, svi kazu bolje smrsat pa vjezbat tako nesto za misice, a dotad samo kardio vjezbe. jel radis neko zagrijavanje prije bicikla? jer i kad sjednem minuta mi je maksimum :-)

ja sam juce polovila zdravi dorucak, rucak u 5 citav pojela,i nisam vecerala, samo voce.i jedan kolac je lego, sta cu... poslije ruckareko malo dusu da nahranim :-)

Bez uvrede, ali ne znam otkud ti to da se salo može pretvoriti u mišiće user posted image Najbolje je raditi kombinovane vježbe, kardio i vježbe snage. I korigovati ishranu, jer jedno bez drugog ne daje neke rezultate.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 3144
30.9.2012 10:20:11   
MicoTico
Kamo sreće da se salo pretvori u mišiće! Draguljče je dobro rekla, najbolje kombinovati kardio program sa vježbicama s manjim tegovima , ali puno ponavljanja i naravno ishrana čini veći dio.

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3145
30.9.2012 11:48:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

pa znam,ali vidi,pijem ferrum lek,vitamin c i b-kompleks.apetit ti se otvori na sve,ne samo na slatkouser posted image user posted image ,al' kako to obicno biva ja pri osjecaju gladi najcesce posegnem za slatkisimauser posted image

heeej bona necu te ja napasti

ja i ti se najbolje razumijemo, ne moze razumjeti 50-to kilasica potrebu za slatkom 80-to kilasice hahahah

veca ce nam motivacija biti ako zajedno mrsamo jer se bolje razumijemo

nego ZENE JA DOBILAAAAAAuser posted image nakon 10mj i zato su i zaplatile noblice, kolaci, pola velike milke i sl zadnjih danauser posted image

uh tako se lijepo osjecam, konacno da me popusti pmsuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3146
30.9.2012 19:53:59   
Graziella
Dorucak jaja sa prasom,hljeb,kompot...rucak riba,bez hljeba,užina grožđe crno domaće,vecera samo zeleni caj...eto,sad namjeravam zakuhati hljeb domaci crni,za sutra,pola heljda pola bijelo brasno sa susamovim i lanenim sjemenkama,ha sta kazete na moj novi rezim ishrane,jel valja il' valja?e da,umalo zaboravih da se pohvalim,setnja po prirodi sat i pouser posted image .eto ja sam cvrsto odlucila skinuti šlauf,pa nadam se da cu biti istrajna u svojim odlukama,hvala Bebice na podrsci

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3147
30.9.2012 20:00:20   
Bebica11
graziella ti si to super danasuser posted image

ja sam doruckovala jagnjetinu al s malo hljeba, i cokoladnim mlijekom

rucak paprike punjene krompirom sve domace, sa skrooz malo hljeba

malo sladoleda(nisam odolila)user posted image

malo sam jela grisinija al skroz malo i pojesti cu malo salame s kriskom razevog za veceru

nije meni bas za pohvalu al nisam bila kuci pa je nezgodno zanovijetati u tudjoj kuciuser posted image

i 2 kafe bez secera bosanske sam popila

nisam pila sokove niti jela kolace koje je sveki spremala tako da eto kao malo sam pazilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3148
30.9.2012 23:00:10   
mishkica
Vecer zene, ja veceras zavrsih na infuziji, malo sam pretjerala poslije vaganja od petka, skroz slabo jela, veceras uzasna glavobolja, vrtoglavica, mucnina, i isla sam na hitnu, tlak mi spao skroz, malo me na infuziju, i voltaren injekciju za glavobolju, i dodjoh sebi, samo necu dalje ovako drasticno, jer ja u ova 3 dana sto sam pojela sve bi na 2 tanjira stalo, graziella, bebiceuser posted image user posted image samo naprijed i polako......svima mah mah i sto manje kg zelimuser posted image user posted image

M&M

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3149
1.10.2012 9:06:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mishkica

Vecer zene, ja veceras zavrsih na infuziji, malo sam pretjerala poslije vaganja od petka, skroz slabo jela, veceras uzasna glavobolja, vrtoglavica, mucnina, i isla sam na hitnu, tlak mi spao skroz, malo me na infuziju, i voltaren injekciju za glavobolju, i dodjoh sebi, samo necu dalje ovako drasticno, jer ja u ova 3 dana sto sam pojela sve bi na 2 tanjira stalo, graziella, bebiceuser posted image user posted image samo naprijed i polako......svima mah mah i sto manje kg zelimuser posted image user posted image

uh zeno pazi se

i ja kad ne jedem jedan dan navecer glava i mucnine, to mi se znalo desiti kad je N imala grcice pa zaboravim i da jedem i da pijem....uh znam kako to zna biti user posted image

radije vise vjezbaj al jedi redovnouser posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *