RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (18.9.2012 23:04:59)

U cipelicima Mercur otoka, gumene cizmice za malu raju 3 km.Ja kupila sinu 29 br, a od kume maloj preslatke 26, i imaju za curice od 2-4 god straplice po 2 km

teacher75 -> RE: Sniženja ! (18.9.2012 23:08:44)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Teacher, imaju upravo te velike brojeve. Mene čudi kako sam ja uspjela na sniženju nešto kupiti, jer nosim upravo 41. [sm=smiley36.gif] A ostale su te koje su mi bile baš knap možda i malo male, one su 40 broj. I da znaš da su ekstra dobre, od modela do boje, sve.

hajde uslikaj ako ti nije mrsko[sm=smiley1.gif]

lajlac -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 8:52:57)

Molim vas, samo jedno pitanje! RAdi li Mango nedjeljom? i ostale radnje na Ferhadiji?

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 9:08:29)

radi, ali ne znam tacno radno vrijeme, mislim da je do 14. ovo za mango govorim, ali za ostale ne znam

Emica_sa -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 9:16:53)

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

U cipelicima Mercur otoka, gumene cizmice za malu raju 3 km.Ja kupila sinu 29 br, a od kume maloj preslatke 26, i imaju za curice od 2-4 god straplice po 2 km

Bas me zanima kakve su cizme za 3 KM[sm=zmeden.gif]

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 9:31:57)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Bas me zanima kakve su cizme za 3 KM[sm=zmeden.gif]

Dobre...[sm=smiley36.gif]

oshkos sa felerom...ili su gore one ručkice bez vinkla zaljeplljenje ili dole đone nema iste šate ili je fula broj...top amrički broj al ne odgovara našem u pravilima itd...

a lijepe i ne propuštaju...

lajlac -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 9:34:51)

radi, ali ne znam tacno radno vrijeme, mislim da je do 14. ovo za mango govorim, ali za ostale ne znam

Hvala puno! Znaci Mango radi do 14h? haj super, onda stignem kupiti nesto! Pretpostavljam da BBI i Alta rade citav dan.
U svakom slucaju, hvala na informaciji!

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:07:53)

Bas me zanima kakve su cizme za 3 KM

Dobre, mrsko mi slikati, ali ja ne nadjoh felera na ovim sto sam uzela. Nista bolje od 15 km, a noga suha.

gvendolina -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:22:57)

i nama je prijateljica uzela te skupe cizmice,jedva cekam da vidim kakve su[sm=smiley36.gif]
samo ona rece da su ove
futrovane,jesu li i vase?

Emica_sa -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:23:24)

Dobre, mrsko mi slikati, ali ja ne nadjoh felera na ovim sto sam uzela. Nista bolje od 15 km, a noga suha.

Bas cu otici da vidim[sm=smiley1.gif]

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:32:15)

Nisu futrovane, ali je deblja postava unutra, nije ko one obicne prozirne. Moj sin kaze mama prave smetljarske- jer su maslinasto zelene sa pertlicom naprijed pri vrhu. Ima raznih, mada se dosta pokupovalo, nema brojeva. Meni su super za kise, guma ko guma, cizma ko cizma. Za curice ima simpa samo nema brojeva.

pocahontas -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:48:21)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Bas cu otici da vidim[sm=smiley1.gif]

ja sam emice link stavljala i jos dosta forumašica...čizme su potpuno istog kvalitete kao one u Lakonogom u BBI koje kostaju 35 KM...eto ako ti to nest znaci..nase su ovakve, identične
http://www.squidoo.com/kids-frog-rain-boots

Emica_sa -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 11:52:21)

Hvala Pocy,srce si[sm=smiley1.gif]

draguljče -> RE: Sniženja ! (21.9.2012 13:11:54)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Teacher, imaju upravo te velike brojeve. Mene čudi kako sam ja uspjela na sniženju nešto kupiti, jer nosim upravo 41. [sm=smiley36.gif] A ostale su te koje su mi bile baš knap možda i malo male, one su 40 broj. I da znaš da su ekstra dobre, od modela do boje, sve.

hajde uslikaj ako ti nije mrsko[sm=smiley1.gif]

Ajoooj teacher, ja ovo tek sad vidjela. Izvini molim te.
Evo čizama:

http://www.dodaj.rs/f/1n/xY/3DZEPN2S/p7241755.jpg

MAMA MA -> RE: Sniženja ! (30.9.2012 15:34:11)

u oviesse jos danas sniženje 10% na djeciju i žensku odjecu.a na musku 20%..(snizenja vaze i za vec snizene artikle; one sa "sale" oznakom)...ja kupila F trenerku...66,90 bila-kupili je za 60,20(nije puno al je uhar)[sm=bravo.gif]

oviesse danas radi do 19,00 h

i primjetih predivne jaknice zimske za curice po 33 KM i jos imate snizenje

Emmy -> RE: Sniženja ! (19.10.2012 13:43:58)

Totalno zaboravila pisati na ovoj temi, jučer je bila velika rasprodaja u radnji nekako dođe preko puta hotela Bosnia, odnosno tačnije preko puta Turkish airlines, prodaju se veš i čarape, mislim da će radnja raditi dok sve ne prodaju, ja sam kupila divne Sweet Year pidzamice, zimske po 15 KM i ljetnje po 7,5 KM, čarape talijanske, sa dezenom i bez, od 2-6 KM, bilo je raznih, muške pidžame Pierre Cardin po 15 KM, dječije potokošuljice Betty Boop po 5 KM.

Danas sam u Azelu u Titovoj vidjela da su dobili divnih tašni, jedna mi se posebno svidjela Morgan, ali ja više ne znam šta ću od tašni, evo ova:

http://www.morgandetoi.com/mode_feminine/sac-a-main/morgan/sac-besace-zippe-p-7360-c-11.htm?coul_att_detailID=2

U Azelu je cijelih 40 KM, a u Francuskoj je očito još uvijek cijena 39 EUR, i to snižena.....

Jos imaju preslatke asesoare za mobitel, bilo ih je samo nekoliko po 2 KM, ja sam neke kupila, a ostala je kao mrkvica, preslatka napravljena od nanizanih bobica i ostala je jedna kombinacija tirkizne (lancic) i kao srebrena japankica, preslatko

bellla -> RE: Sniženja ! (25.10.2012 15:12:52)

Kupih u DPu strample hulahop one skroz guste 60 dena,za 2,70KM, imaju crne,smedje,teget
Ja kupila 4 komada

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.10.2012 15:39:20)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.10.2012 15:41:27)

[Sadržaj poruke je obrisan]

leona81 -> RE: Sniženja ! (31.10.2012 17:52:42)

IZVORNA PORUKA: Emmy

Totalno zaboravila pisati na ovoj temi, jučer je bila velika rasprodaja u radnji nekako dođe preko puta hotela Bosnia, odnosno tačnije preko puta Turkish airlines, prodaju se veš i čarape, mislim da će radnja raditi dok sve ne prodaju, ja sam kupila divne Sweet Year pidzamice, zimske po 15 KM i ljetnje po 7,5 KM, čarape talijanske, sa dezenom i bez, od 2-6 KM, bilo je raznih, muške pidžame Pierre Cardin po 15 KM, dječije potokošuljice Betty Boop po 5 KM.

Danas sam u Azelu u Titovoj vidjela da su dobili divnih tašni, jedna mi se posebno svidjela Morgan, ali ja više ne znam šta ću od tašni, evo ova:

http://www.morgandetoi.com/mode_feminine/sac-a-main/morgan/sac-besace-zippe-p-7360-c-11.htm?coul_att_detailID=2

U Azelu je cijelih 40 KM, a u Francuskoj je očito još uvijek cijena 39 EUR, i to snižena.....

Jos imaju preslatke asesoare za mobitel, bilo ih je samo nekoliko po 2 KM, ja sam neke kupila, a ostala je kao mrkvica, preslatka napravljena od nanizanih bobica i ostala je jedna kombinacija tirkizne (lancic) i kao srebrena japankica, preslatko

ja otisla trazila pidzamice kaze ona cura nemamo ih vec duze vrijeme?...kakve su bile, ja sam samo vidjela potkosulje sweet years

Emmy -> RE: Sniženja ! (31.10.2012 19:06:12)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja otisla trazila pidzamice kaze ona cura nemamo ih vec duze vrijeme?...kakve su bile, ja sam samo vidjela potkosulje sweet years

Bile su divne, dobar pamuk, deblji, dizajn poput Extreme Intimo, ja sam kupila "zimsku" za 15KM, a ljetnu (kratki rukav i kraci donji dio) cijelih 7 KM. Inace su jako lijepo upakovane, fine kutije i prikladne za poklona[sm=smiley1.gif]. A nije to tako davno bilo, prije nekih 10-ak dana.....

draguljče -> RE: Sniženja ! (31.10.2012 20:06:14)

Sinoć sam u Grand centru na Ilidži u butiku Coton Club kupila super crvenu tuniku, a vidjela sam i u Tiffany da imajuu super stvari i sniženje.

narin3 -> RE: Sniženja ! (31.10.2012 23:01:02)

Sinoć sam u Grand centru na Ilidži u butiku Coton Club kupila super crvenu tuniku, a vidjela sam i u Tiffany da imajuu super stvari i sniženje.

Koliko košta ta tunika?
I znal' neko imal' gdje sniženje kaputa?

leona81 -> RE: Sniženja ! (1.11.2012 13:31:59)

IZVORNA PORUKA: leona81

Bile su divne, dobar pamuk, deblji, dizajn poput Extreme Intimo, ja sam kupila "zimsku" za 15KM, a ljetnu (kratki rukav i kraci donji dio) cijelih 7 KM. Inace su jako lijepo upakovane, fine kutije i prikladne za poklona[sm=smiley1.gif]. A nije to tako davno bilo, prije nekih 10-ak dana.....

ma ona cura nema pojma i jako je neljubazna, plus pise da rade do 8 a u 6 ih jedan dan nije bilo

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (3.11.2012 18:25:26)

danas u dm-u u alti na svu dekorativnu kozmetiku -25% plus na ukupan racun na kasi -10 % sto god kupite, dobijete puno kupona za popust i duple bodove

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>