RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

R&T@ -> RE: Sniženja ! (11.8.2012 13:57:50)

IZVORNA PORUKA: HAHA

U Konzumu danas 50% sniženje na sve igračke[sm=smiley1.gif].

Hvala...u ovom tvom/mom mjesecu to puno znaci [sm=smiley1.gif]

calahoe -> RE: Sniženja ! (14.8.2012 22:12:52)

U Mepasu su rasprodaje,snizenja ,negdje vec dolazi i nova roba.
Za djecicu super stvarcica ima u Prenatalu koji je po punim cijenama žara,al sad je super sniženje,odlicne trenerke pamucne oko 30 km,kosulje za djecake 15-ak km,džemperi do 20 km.Maice dugih rukava 10-15 km.
Tera nova me nije odusevila ove godine,za djecke slabo i sto ima sintetika mrtva,za djevojčice puuno bolji izbor.
oshkosh b''''gosh i carter''''s imaju odlicne stvari,cijene prihvatljive al na snizenju.
Zara je moj izbor ,snizenja su bila odlicna ,izbor jos bolji ,majice na snizenju od 7 do 15 km,farmerke 20-30 km,ma ludilo su im djecije stvarcice.
Vidim da im je dosla nova kolekcija,mada jos uvijek ima i stare na snizenju.
Ima jos hrpa nekih radnji al ono sto mi uspijemo uz svu animaciju i podmicivnje malog djecaka obici jeste 6-7 radnji.tsko da u neke jos uvijek nisam ni usla

delfin -> RE: Sniženja ! (15.8.2012 1:01:14)

u benettonu rsaprodaja sv eje stavrno snižemo ali se skoro sv eprobralo, uspjeli smo kupiti par majčica dugih i kratkih rukava, al su nam jaknice nestale sve sm obišla u Sarajevu ali ih nem asamo par malih brojeva

Kakvo je stanje u Zenici i Mostaru ako neko bude išao može li vidjeti ima li brojeva jaknica za dječake 4-5 g

MAMA MA -> RE: Sniženja ! (16.8.2012 7:59:43)

U Robotu na socijanom predivan izbor vesova za mame i djecicu...Ja F nasla najobicnije bijele gacice od pamuka po nevjerovatnih 1,40(ima veličina,najmanja je za decka od 3 god.),i potkosulje isto tako najobicnije bijele od finog pamuka po 1,90....ima i za curice super izbor vesova..(sve turska) Ja sebi kupila gacice dvoje po 2,40 bez savova ekstra duboke(takve sam dugo trazila),i jos dvoje po 2,20 sa nekom cipkom naprijed,ima sviiih velicina....

MAMA MA -> RE: Sniženja ! (16.8.2012 8:01:56)

I jos u MAXI marketima pileći fileti 7,70/kg(ovako proizvodnja)....Bogami super povoljno...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (27.8.2012 19:38:35)

U merkatoru _grand snizenje djecijih trenerki ...bile 25 sad su 8,80 km
[img]http://www.dodaj.rs/f/s/7G/1SGyhQEs/006.jpg[/img]

henna ze -> RE: Sniženja ! (27.8.2012 19:42:53)

IZVORNA PORUKA: delfin

u benettonu rsaprodaja sv eje stavrno snižemo ali se skoro sv eprobralo, uspjeli smo kupiti par majčica dugih i kratkih rukava, al su nam jaknice nestale sve sm obišla u Sarajevu ali ih nem asamo par malih brojeva

Kakvo je stanje u Zenici i Mostaru ako neko bude išao može li vidjeti ima li brojeva jaknica za dječake 4-5 g

u zenici nema benetton

leona81 -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:28:23)

ja kupih u oviesse super trenerkicu za zimu onako deblju hello kitty, zao mi je samo sto nemaju dukserice

Emmy -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:29:57)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja kupih u oviesse super trenerkicu za zimu onako deblju hello kitty, zao mi je samo sto nemaju dukserice

Leona koja je cijena? Ima li još, da ne znaš možda?

leona81 -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:34:04)

IZVORNA PORUKA: Emmy

ima u BBI ja sam uzela od 3-4 godine plavu onako ne previse tamnu i ima hello kitty glava i sa strane slova, postavim ti sliku ako hoces...a ostala je jedna roza od 2-3 godine ali je dosta komotna, mislim da moze i s pune 3 godine jer je duga, i ostala je jedna ja mislim od 4-5 godina, snizene su sa skoro 30 KM na 20,50...jesu malo skuplje ali su jako kvalitetne i kao termo iznutra...vidjela sam jednu u obaibiju sivu za 5 godina isto termo mislim da je 15 KM al je samo ta ostala s tim da su njihovi modeli uzi i manji i nama ne odgovaraju

Emmy -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:36:04)

IZVORNA PORUKA: Emmy

ima u BBI ja sam uzela od 3-4 godine plavu onako ne previse tamnu i ima hello kitty glava i sa strane slova, postavim ti sliku ako hoces...a ostala je jedna roza od 2-3 godine ali je dosta komotna, mislim da moze i s pune 3 godine jer je duga, i ostala je jedna ja mislim od 4-5 godina, snizene su sa skoro 30 KM na 20,50...jesu malo skuplje ali su jako kvalitetne i kao termo iznutra...vidjela sam jednu u obaibiju sivu za 5 godina isto termo mislim da je 15 KM al je samo ta ostala s tim da su njihovi modeli uzi i manji i nama ne odgovaraju

Hvala ti puno Leona, otići ću danas na pauzi da vidim mogu li nešto izabrati za ovu moju veliku curu[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:37:35)

nema na cemu, kaze da cekaju da renoviraju valjda radnju i da stize nova kolekcija a ovo je valjda na snizenju pa se sve izabralo, i okaidi je dobio novu kolekciju al je strasno skupa...nadjes li jos negdje ove deblje trenerke javi mi please:) nama treba dosta za vrtica

Emmy -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 8:39:39)

Ok, hvala za info, javim ti svakako ako naletim negdje..........

Lady26 -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 9:00:47)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Premeden model ali i trenerka je [sm=smiley20.gif]
Jel bas u Mercatoru, tj. supermarketu?

Dzenana_G -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 9:14:59)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Mi kupili istu. Super je.
Jos smo kupili i pidjamu za zimu mislim da je bila oko 15 Km

hana -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 13:07:10)

zna li neko ima li ovakvo snizenje trenerki u Merkatoru na Pofalicima...

delfin -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 13:22:06)

ima, al uglavnom za djevojčice

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 13:37:42)

lady da, u supermarketu... mi kupili u Grandu ali vjerujem da ima i u Pofalicima ..oni imaju veci izbor...
a zaista je trenerka odlicna ... a samo 8,80... za vrtica ubila se ...
vidjela sam da ima od 3 g do 7 ili 8...ova na Asji je za 5 g

hana -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 13:51:12)

Hvala na informacijama. Ne ide mi se do Ilidze ako ima u Pofalicima, i meni bi ova trenerka za curicu za 5 god. dobro dosla:) Veceras cu u M.na Pofalice pa vidjeti sta ima...
I da, zaboravila sam pohvaliti model na slici:)

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 13:54:07)

hvala [sm=smiley31.gif]

lepetetka -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 14:21:05)

ima li za dječake ovih trenerki pliiiiiiiz zna li neko, znam da sam ih gledala prošle godine, ali nije nam tada trebala, a sad bi mi dobro došla [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 14:29:07)

bilo je ali malo su skuplje ... kombinacija tamnoplavo zeleno...i bilo ih je sinoc samo 3 ili 4 ... mada moguce da ih ima u skladistu...pitaj tete sto prodaju

Adana -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 18:45:52)

Rece mi tata da je vidio u Merkatoru i crveno-sive i plavo-sive trenerke, on rece za djecake... E sada nisma ga pitala za cijenu... Mozda je isti fazon kao i sa ovim za djevojcice. :)

Full Moon -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 18:50:31)

Ja na Socijalnom danas nisam vidjela ove trenerkice[sm=smiley13.gif]

Adana -> RE: Sniženja ! (28.8.2012 19:53:31)

Moj tata ih je vidio u onom na Alipasinom Polju - C faza...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>