RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:40:27)

u lindexu importanne one stvari sto su bile snizene sad jos 20%snizene na tu cijenu. ima pravo lijepih ljetnih stvari, uzela super jeftine a lijepe poklone za nadolazece rodjendane male raje, lani ljetni kompletic i alanu majicu dugih rukava za zimu-proljece.ima slatkih ljetnih haljinica, majcica itd...

Lady26 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:41:43)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

mamine oci, evo ja gledam letak merkatorov, TV LCD, 32'''', 82 cm kosta 499 KM, marka toshiba, i akcija je od 9. do 22.8. [sm=smiley1.gif] , zato j ei bil adruga cijena jer jos nije na akciji, tek od sutra[sm=smiley2.gif]

Eto ga [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

leona81 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:42:14)

IZVORNA PORUKA: teacher75

u lindexu importanne one stvari sto su bile snizene sad jos 20%snizene na tu cijenu. ima pravo lijepih ljetnih stvari, uzela super jeftine a lijepe poklone za nadolazece rodjendane male raje, lani ljetni kompletic i alanu majicu dugih rukava za zimu-proljece.ima slatkih ljetnih haljinica, majcica itd...

kakve su cijene stvari za jesen?

Emica_sa -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:43:38)

IZVORNA PORUKA: leona81

Standardne njihove helanke 19,9,majice od 20 pa nadalje itd uvijek isto[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:44:55)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Standardne njihove helanke 19,9,majice od 20 pa nadalje itd uvijek isto[sm=smiley1.gif]

ne mogu priustiti da tamo kupujem, osim poklone

Full Moon -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:51:17)

Ma u oviese ima helankica od 10 KM pa nadalje, ipak je to pristojno, ja sma nasla u azelu troje helanka ali dvoje bile sa isporenim dijelom i jedne pustile boju, hmmmm, nisam o tome razmislja kad sam kupovala[sm=smiley13.gif]

mamine oci -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:58:20)

ja neznam kako se zove radnja,ali na Alipasino A faza do poste prodavnjica divnih ljetnjih haljina,salvara,suknji izmedju ostalog i helnke ,majce i jos svasta nesto totalna arasprodaja ali zaista ima divnih modela...

Lady26 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 15:59:53)

Same here...

Lady26 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 16:01:42)

Ma u oviese ima helankica od 10 KM pa nadalje, ipak je to pristojno, ja sma nasla u azelu troje helanka ali dvoje bile sa isporenim dijelom i jedne pustile boju, hmmmm, nisam o tome razmislja kad sam kupovala[sm=smiley13.gif]

Gdje je to pristojno kad mi treba bar 3-4 npr komaTa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Preko 5KM ne dam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Full Moon -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 16:08:38)

Pa ne dam ni ja kad ne moram, ali kad nemas gdje onda je ovo ok cijena, pa na pijaci su ti po 8-10 KM

Lady26 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 16:10:57)

Na pijaci isto 5KM, Haris Export po 5KM, uopste nisu lose....

teacher75 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 16:53:39)

to nisam ni gledala, ovo mi je preskupo. ipak ove ljetne stvari su na kraju sada duplo snizene, ima pravo slatkih haljinica po 15ak km, majica po 10ak i manje. isplati se uzeti za dogodine.ima snizenih i majica dugih rukava od prosle sezone, moze se naci jeftino i za jesen ponesto

teacher75 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 16:54:28)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Same here...

ja nakupujem lani svasta tamo al uvijek na snizenju i to ovom velikom kad snize bar 50 %[sm=smiley36.gif]obicno joj uzmem broj veci da ima za dogodine

Full Moon -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 19:14:51)

Hocemo ovo poceti nadmetanje kao na temi o kolicima[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 19:16:31)

zavisi koja pijaca, na otoci je jeftinije nego u gradu[sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 19:24:43)

ja nadjem u Harisu odlicne - zara, hm, primark...a nasla sam super i u azelu prije samo sad nema[sm=hudicek1.gif]
i meni je puno 10 za helankice, cekam BB da krene s ponudom...

Full Moon -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 19:24:49)

zavisi koja pijaca, na otoci je jeftinije nego u gradu[sm=smiley36.gif]

O kuku, hahaha, a tek u drugim gradovima koja je razlika u cijenama, ma mislim [sm=jezicek.gif]

henna ze -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 20:37:08)

U MANI je isto sniženje 50 %
ljetno i od prošle sezone..mogu se fino djeca obući..bogme i odrasli..samo što ja to sebi ništa ne gledam..
u terranovoj..ima majicica..haljinice pamučne po 6 KM za curice...

reallove -> RE: Sniženja ! (8.8.2012 20:52:21)

U terranovoj se snizenje,ono bas[sm=smiley36.gif] ja sebi dana kupila 2 hlace i maicu,taice,snizenje je i u HiM-u,ima bas lijepih stvari[sm=bravo.gif]

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (9.8.2012 11:08:57)

Okaidi 50 %, helanke 7, majice 7,8,..., farmerke 20-25, ja kupila kcerki za skole, super su. Tamo inace uvijek kupujem pantalone jer su duboke, nisu plitke da guza ispadne kad sjedne.
Beneton, majice 16 km i dugih i kratkih rukava, imaju super trenerke komplet, posebno donji dijelovi i posebno dukserice, a mali brojevi majica su po 12 km. Ima i helanki ali sam zaboravila cijenu.
Ja sam dijete za skolu rijesila, jos samo patike i cipele i gotovo.

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (9.8.2012 11:09:51)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ljetno i od prošle sezone..mogu se fino djeca obući..bogme i odrasli..samo što ja to sebi ništa ne gledam..

zar teranova opet ima stvari za djecu?

Lejla Ka -> RE: Sniženja ! (9.8.2012 11:15:25)

Ko voli malo pomjerene cipele [sm=smiley36.gif]
U Azelu na Titovoj, neobične salonkice od sjajnog pliša (mala petica), sa detaljem od kuglica u rozim nijanasama, u crnoj, prljavo rozoj i smeđoj boji 9,90KM. Ima brojeva 37,38 i 39.

Genijalne da osvježe neku bajramsku kombinaciju, o mevludima i tevhidima da ne govorim. Izmišljene za male crne/roze/smeđe haljinice.

henna ze -> RE: Sniženja ! (9.8.2012 11:18:25)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

IZVORNA PORUKA: henna ze

zar teranova opet ima stvari za djecu?

u ze je uvijek i imala..

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (9.8.2012 11:20:38)

Znam da u Sa posle renoviranja nisu imala, pa sam mislila da je doslo. Hvala :)

HAHA -> RE: Sniženja ! (11.8.2012 13:17:11)

U Konzumu danas 50% sniženje na sve igračke[sm=smiley1.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>