Emmy -> RE: Sniženja ! (27.7.2012 13:56:18)
|
IZVORNA PORUKA: shpagica IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: doublemum Tajra-koje su dimenzije tih paravana i koje su cijene? Koji su dezeni i je li moguće od njih napraviti čaršafe? 120 sirina i 170 visina... Dobijes dva u paketu za 4,90 KM... Pamucni su, i moze carsaf, ako ti odgovaraju dimenzije...[sm=smiley1.gif] Mi smo kupile ruzicaste s leptiricima, a vidjela sam i neke za djecake...onaj medvjed the poon... Izvini a u kojem je ovo penny-ju, jer u velesicima i u nedzaricima nema paravana.... Ja sam također sinoć bila u Nedžarićima i nije bilo paravana, kažu da ih nisu ni imali. Ovo sniženje kažu traje već mjeseca dana. Mi smo kupili dvije preslatke posteljine, dva Disney princess peškirića po 8,5 KM. Danas idemo u Velešiće. Shpagice možeš li mi reći kakav je izbor za djevojčice ako znaš u Penny Velešići? Što se tiče Nedžarića, dosta se probralo, mi smo našli Winnie the Pooh i Hanna M, nismo mogli naći dvije iste, tako da mi je to žao, jer ne volim raspar posteljinu, ali šta je tu je, nešto smo ipak probrali. I da ne zaboravim Tajra hvalaaaa ti[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|