calahoe -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 23:13:19)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: calahoe I nije za ove teme,al ne znam gdje drugo da ovo pisem[sm=smiley1.gif] Otvorio nam se novi trzni -Mepas mall Bila veceras,sviđa mi se jako. Ima svega[sm=jezicek.gif]al fakat. Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu. Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane. Basic djecije majice 10 km,ma preslatkih stvarcica ima. Za nas velike ima tovar radnji.[sm=smiley36.gif]Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa. Eto ako je koga interesovalo da vam malo problizim[sm=smiley1.gif] Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al'' mene zanima baš Graco radnja :) Nisam vidjela Graco radnju,Bimaco sam vidjela kao i Tintilinic,OshKosh B''Gosh i jos par djeciji radnji su jos u pripremi tako da se Graco mozda i pojavi ovo koji dan:) Hanady zasad nema H&M
|
|
|
|