RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

D_K -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 18:30:39)

evo mojih:

http://imageshack.us/photo/my-images/818/photo0772j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/137/photo0773.jpg/

30 km, koza, lagane kao perce [sm=smiley1.gif]

mami sam kupila jedne smedje, bas za starije, ali kad sam dosla kuci vidjela sam da je jedna svjetlija a druga malo tamnija, garant sa izloga [sm=smiley13.gif]ali vjerujem da ce smedja krema da spasi stvar.

Honey3 -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 19:54:26)

D_K super su[sm=bravo.gif] I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izbor[sm=smiley1.gif]

calahoe -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 21:50:42)

I nije za ove teme,al ne znam gdje drugo da ovo pisem[sm=smiley1.gif]

Otvorio nam se novi trzni -Mepas mall
Bila veceras,sviđa mi se jako.
Ima svega[sm=jezicek.gif]al fakat.
Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.
Basic djecije majice 10 km,ma preslatkih stvarcica ima.

Za nas velike ima tovar radnji.[sm=smiley36.gif]Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.
Eto ako je koga interesovalo da vam malo problizim[sm=smiley1.gif]

malenaa -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 21:59:18)

a gdje je taj trzni

calahoe -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 22:00:07)

U Mostaru[sm=smiley1.gif]

Super Beba -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 23:08:47)

IZVORNA PORUKA: calahoe

Djecije radnje koliko vidjeh:Bimbus,Okaidi,One2 play,Bambi,S.Oliver junior,Prenatal.Prenatal je skup i nije samo baby program ima i za stariju djecu.
Zara isto ima i baby i djeciju liniju i mene je Zara odusevila.Odlican izbor cijene i nisu prenapuhane.

Za nas velike ima tovar radnji.[sm=smiley36.gif]Parking podzemni,ogroman na 3 nivoa.

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al' mene zanima baš Graco radnja :)

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 23:10:33)

U Mostaru[sm=smiley1.gif]

gledamo mi jučer najavu, i kažem joj blago im se, moj H ma šta im se blago, pa ženo ako treba idemo tamo po namirnice, aludirajući na Konzum, eto samo nešto da kađe, ko muško,

trži je ludilo baš vam zavidim

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 23:12:54)

Dobro jel nema ni tamo H&M...
ja čula biće...i sve komatm eto ga...
a ono nema[sm=smiley13.gif]

calahoe -> RE: Sniženja ! (13.4.2012 23:13:19)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Eee, a ima li Graco radnja, jer sam vidjela da ima Graco među brandovima (na web stranici). Znam da ima Bimaco radnja u TCu i da ona drži Graco stvari, al'' mene zanima baš Graco radnja :)

Nisam vidjela Graco radnju,Bimaco sam vidjela kao i Tintilinic,OshKosh B''Gosh i jos par djeciji radnji su jos u pripremi tako da se Graco mozda i pojavi ovo koji dan:)

Hanady zasad nema H&M

anitaMO -> RE: Sniženja ! (14.4.2012 8:56:01)

nema Mango,nema H@M,kolika je bila gužva ,ne možeš ni pogledati šta ima,i mi dobili Mcdonalds,najveća gužva u njemu bila.

D_K -> RE: Sniženja ! (16.4.2012 18:25:29)

IZVORNA PORUKA: zaha

D_K super su[sm=bravo.gif] I ja cesto naletim kod njih na dobru i jeftinu obucu i odjecu,cesce idem u Hadzice,tamo je veci izbor[sm=smiley1.gif]

i ja sam na ove naletila u Hadzicima..
nadam se da vam je bila korisna informacija i da ste stigle nesto naci za sebe [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (17.4.2012 21:08:57)

a azelu u hrasnom (zara kids) ima bodija jeftinih- 2 za 8 km, za manju djecu (svih velicina do 24 mj.), pravo lijepih, obicnih bijelih a i sa slikama

bellla -> RE: Sniženja ! (19.4.2012 22:26:58)

Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

[img]http://www.dodaj.rs/f/15/if/3Pp4sRbp/cipice.jpg[/img]

Emmy -> RE: Sniženja ! (20.4.2012 10:37:27)

IZVORNA PORUKA: bellla

Mi danas kupili ove u Cipelicima,za nevjerovatnih 14km

[img]http://www.dodaj.rs/f/15/if/3Pp4sRbp/cipice.jpg[/img]

Preslatke su bellla[sm=love.gif]. Je li ovo redovna cijena ili sniženje?

bellla -> RE: Sniženja ! (20.4.2012 10:59:53)

Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

Emmy -> RE: Sniženja ! (20.4.2012 12:04:47)

IZVORNA PORUKA: bellla

Emmy--ove su na snizenju nekom,jer je na kutiji nekih 4-5 cijena prekrizeno,i na kraju ta cijena od 14km,a imaju cipelica raznih,one su tu negdje do 29km,ove koje sam ja gledala:),imaju ok izbor,raznih modela

OK thanx, trebali bi onda mi u jedan mali shopping u cipelice[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (23.4.2012 0:53:35)

da podnesem izvještaj[sm=smiley36.gif]

u iani imate farmerki po 24 Km...fol helanke al su prave farmerke...
košulja/tunika predobrih po 24 km

u oviese imate lijepe i zanimljive majice kratkih rukava po 10,90 km

u harisu u robotu socjalno...pamučnoh dječijih majica zanimljivih aplikacija po 6-7 KM
helanki crne, kraljevsko plave, sive i roze po 5 KM

u tiffaniju u orbotu sniženje na sve 20%...najevći izbor u broju 110/116
ima farmerki H&M po 18 Km...
majica pamučnoh kratkih rukava H&M 7-8 KM ( kitika nema više da znate[sm=jezicek.gif])

haljinica ljetnih od 12 do 20 KM

Malenaoduvijek -> RE: Sniženja ! (25.4.2012 9:24:50)

pelene violeta jumbo pakovanje u konzumu 24,90 pa ako kome treba da zna

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:21:47)

Drage moje 31.05 noc snizenja od 20-24 h u Ferhadiji, Titovoj, Z. beretki. Da li ste bile prosli put i isplatili se izaci iz kuce radi toga, pogotovo sa nasim porodiljskim naknadama[sm=smiley36.gif]

suncesunce -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:39:57)

ja sam bila i iskreno, ne isplati. covjek ima osjecaj da su cijene iste kao i prije. ako su cipele bile 250 oni ih sada nude za 220.. kuzis... jos plus covjek u vecini radnji ima osjecaj da su cijene prethodno dignute da bi kao taj dan bile onakve kakve stvarno i jesu.
to je barem moje iskustvo. nego ti draga moja, kad nesto naumis kupiti otidjii kad je manje guzve i rahat probaj sve sto zelis.
ta noc kupovine je dobra jedino za sjediti negdje u kavoj basti , pijuckati sok i gledati narod kako trci na sve strane. [sm=smiley1.gif]

suncesunce -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:42:00)

P.S. ako neko zna da mi kaze gdje je taj Azel u Hrasnom??? to mi nije dio grada u koji sam cesto zalazila pa fakat ne znam...

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:46:35)

E hvala na iskrenom odgovoru, pretpostavlja sam da je tako. Ma imam svadbu u subotu, nemoze mi nista( frisko porodjena) , a nedaju mi se ekstra pare za taj dan, pa mislila kakve hlace ili nesto uzeti, a sto kazes bolje rahat mimo guzve da prosetam. Azel ima onaj preko puta Robota, malo vise djeciji, a za drugi neznam.

suncesunce -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:49:47)

znam gdje je robot pa cu valjda naci i taj azel. i treba mi taj djeciji.. hvala i tebi. [sm=smiley1.gif]

mamma mumi -> RE: Sniženja ! (29.5.2012 22:52:01)

Ma hoces malo iznad robota, tu je autobuska ili trolejbuska stanica za grad, nemozes fuliti.

Miracle*3 -> RE: Sniženja ! (31.5.2012 15:15:33)

Osim sto je veceras u gradu shoping do ponoci, vidjela sam da je u Mangu 15% snizenje.
U Harisu imaju trudnicke majice kratkih rukava, nisam vidjela kojesu marke, ali imaju natpise kao one iz waikikija.
I imaju super d.perkins majice.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>