RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (25.3.2012 20:55:12)

ne znam jesam li vec pisala
u skenderiji malo nize studia maja ima radnja sa carapama i jos nekim dzidzama...e imaju veliko snizenje do 70% carapa za djecu
npr pamucne tanke carape za curice (oone kao hulahopke) u raznim bojama i motivima od 3 do 4 km...a bile su od 10 do 15

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (25.3.2012 20:58:34)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

u skenderiji malo nize studia maja ima radnja sa carapama i jos nekim dzidzama...e imaju veliko snizenje do 70% carapa za djecu
npr pamucne tanke carape za curice (oone kao hulahopke) u raznim bojama i motivima od 3 do 4 km...a bile su od 10 do 15

pisala, ja neki dan na nekoliko tema, ali niko me nije zamjetio, ja L kupila meni se čini 8 pari što grilonki, što onih tanjih, predobre su, ja tu njoj odavno kupujem, i bile su po 12,90 najeftinije

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (25.3.2012 21:01:17)

ahaha znam da ti tamo kupujes... i ja uvjek kad me put dovede u skenderiju... ma jesi vidjela izbora ko u prici a bas bas jeftine ...ja kupila 4 para za oko 15 km

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (25.3.2012 21:03:25)

Ja ću opet ovih dana u nabavku drugi krug, hahahahahaha, ma predobre su zaista, dezeni su famozni

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 0:12:16)

Gdje se nalazi ta prodavnica? Je li u privrednom gradu Skenderija?

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 0:35:00)

kad udjes na lijevi ulaz (pored tete razapete) ides pravo skoro do kraja ..pa vidjeces s lijeve strane prodavnicu sve su carape i grdnjaci u izlogu

Neca xxx -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 10:14:26)

Hvala na objasnjenju. Znam gdje je to. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Idem danas da kupim stramplice svojoj princezi. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Super Beba -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 16:59:59)

Nije u pitanju sniženje, al' ako koga zanima i ako već nije pisano, u Importane-u se otvorila nova radnja, outlet (nemam blage kako se zove) koji ima Benetton, Sisley stvari i neke markirane tipa Armani, Gianfranco Ferre i sl...Benetton i Sisley hlače su po 35, 40 KM, džemperi isto tako...Ima poprilično dobar izbor brojeva, ali i odjeće :) i muške i ženke i dječije :)

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 17:54:37)

A, čula sam za ovu radnju, samo sam mislila da će biti u Alti, super valja ovo obići

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (26.3.2012 17:58:17)

gdje u Importanu? ja bila prije par dana ne vidjeh... mada nisam se penjala na sprat...odlicna vijest [sm=bravo.gif]

Super Beba -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 0:52:30)

gdje u Importanu? ja bila prije par dana ne vidjeh... mada nisam se penjala na sprat...odlicna vijest [sm=bravo.gif]

Prodavnica je na zadnjem spratu, na lijevoj strani, skroz na kraju...Navodno će im roba dolaziti svakih 10 dana...ja sam doduše bila drugi dan nakon otvorenja, pa vjerujem da je zato izbor robe bio i veći..ali svakako vrijedi otići i pogledati...

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 0:58:26)

hvala draga ...naravno da treba otici... [sm=bravo.gif]

pocahontas -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 7:13:22)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Nije u pitanju sniženje, al' ako koga zanima i ako već nije pisano, u Importane-u se otvorila nova radnja, outlet (nemam blage kako se zove) koji ima Benetton, Sisley stvari i neke markirane tipa Armani, Gianfranco Ferre i sl...Benetton i Sisley hlače su po 35, 40 KM, džemperi isto tako...Ima poprilično dobar izbor brojeva, ali i odjeće :) i muške i ženke i dječije :)

znam za ovo i super, ovako nesto nam je falilo..kvalitetne stvari za male pare [sm=smiley36.gif]
radnja se mislim zove Modalite ili tako nesto...[sm=smiley1.gif]

Emmy -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 9:06:29)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

znam za ovo i super, ovako nesto nam je falilo..kvalitetne stvari za male pare [sm=smiley36.gif]

Modalita

D_K -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 11:39:23)

isla,kupila, extra zadovoljna.. jedva cekam dok curice vide nove stramplice :))
stvarno su povoljne :))

babina beba -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 12:56:41)

IZVORNA PORUKA: Emmy

Modalita

Ja sad bila i evo  samo su  povoljne sisley, benneton i marke slicno njima, a ostalo vau uzeh kosulju onako u saku moze stati, tanka sarena roberto cavalli 448 sitnih markica, haljina neka 550 itd...

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 12:58:16)

IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: Emmy

Modalita

Ja sad bila i evo  samo su  povoljne sisley, benneton i marke slicno njima, a ostalo vau uzeh kosulju onako u saku moze stati, tanka sarena roberto cavalli 448 sitnih markica, haljina neka 550 itd...

jel to kupi košulju od haman pet joja, il ja ne vidim, hahhahah

babina beba -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 13:05:36)

Nije bilo moje velicine:)

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 13:07:07)

IZVORNA PORUKA: babina beba

Nije bilo moje velicine:)

a, šteta, nego Bogati kakva je ponuda, z te modno osvještene trudnice, hahaha, kakve su cijene i brojevi

babina beba -> RE: Sniženja ! (27.3.2012 13:11:01)

Nisam za trudnice nista vidjela ili nisam obracala paznju jer mi ne treba!

Tajno moja -> RE: Sniženja ! (28.3.2012 11:11:44)

Jel' negdje možda ima sniženje muških dječijih trenerkica za dvogodišnjake ili se negdje mogu jeftino pronaći,al' da su pamučne?
Imal' za dečkiće kakvih sniženja za dokoljenice,vidim vi curama svašta fino nakupovale po niskim cijenima,baš ste sretnice :)

škorpija -> RE: Sniženja ! (28.3.2012 11:55:49)

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Jel' negdje možda ima sniženje muških dječijih trenerkica za dvogodišnjake ili se negdje mogu jeftino pronaći,al' da su pamučne?
Imal' za dečkiće kakvih sniženja za dokoljenice,vidim vi curama svašta fino nakupovale po niskim cijenima,baš ste sretnice :)

bilo je u mercatoru u supermarketu, oko 20 KM, pamučne ali brojevi od 86, ima i oviese 30 KM najeftinija, ima u tempu u l. sarajevu filmar 25-30 ali ne bih rekla da je ono 100 posto pamuk

Lady26 -> RE: Sniženja ! (28.3.2012 12:04:05)

U Konzumu, trokolice za 3+, 69KM, snizene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

henna ze -> RE: Sniženja ! (28.3.2012 12:28:08)

u Konzumu role 39,90

leona81 -> RE: Sniženja ! (28.3.2012 12:38:02)

IZVORNA PORUKA: Lady26

U Konzumu, trokolice za 3+, 69KM, snizene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kakve? imaju li iza ono za guranje?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>