RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

pocahontas -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:37:49)

IZVORNA PORUKA: henna ze

kakvu sam ja svečanu haljinu kupila sniženu sa 50 KM na 10..ma gori uskoro imamo xxx godina mature..pa kad se uredim

gdje? to je valjda tema današnje emisije [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:38:56)

@pocy nemam pojma, mogu ti javiti u srijedu - idem na carsiju i skenderiju:) kompletan izvjestaj, sigurno na carsiji ima, kod njih je ogroman prostor
@lady taman za ljeto:)

Lady26 -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:39:42)

[sm=hudicek.gif]
Ma salim se...meni je sve od skenderije daleko.... [sm=smiley13.gif]
Bil ako naletis na jos ovakvih majicica po 2-3km kupila i meni?
Jel puno trazim [sm=smiley13.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:42:06)

IZVORNA PORUKA: Lady26

[sm=hudicek.gif]

bi, u srijedu odoh po nalaze tamo pa svratim u haris da vidim sta ima, i kupim ti...koliko ces komada ako nadjem? ja sam u ovom nasla samo 2 vrste, tamo garant ima vise

Mala Selma -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:42:44)

IZVORNA PORUKA: leona81

hrasno mi bas nije usput...u srijedu cu vam javiti situaciju s vijecnice i ovog u centru...a haris kod katedrale - ima dosta stvari i za mame i za djecu, pogotovo vece djevojcice - helanki svakakvih primark, lindex...ima sorceva prenatal za male bebe 3-6, 6-9, 9-12 mjeseci...ima sorceva za starije djevojcice i neke suknjice...
evo sta sam ja nasla za M
http://www.slikomat.com/slika/5235292.htm primark crna trenerka i lindex helanke po 5 KM, ima i siva trenerka od 2 godine pa nadalje, vise je vecih brojeva
http://www.slikomat.com/slika/5235296.htm majice po 2 KM ljetne, samo br 98

ima li sta za djecake 3 god. majica i sl.

Ima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja u petak kupila A. tri majice kratki rukava po 5 KM (divan pamuk i aplikacija naprijed, kupila sam prljavo rozu, sivu i kao boja cigle boju) i dugih rukava 7KM (bijela sa aplikacijom divan pamuk). Ima na Dobrinji bas velikog izbora, ja sam kupila sve broj 104.

Mala Selma -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:44:18)

I da na pijaci ciglane ima trenerkica doljni dio po 5KM, i za djevojcice i djecake, isto divan pamuk[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pocahontas -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:44:54)

mala selma, ti pičaš o haris exportu na dobrnji ili o azelu?
a gdje je na dobrnji haris? je li ono kad se krene prema aerodromu tj. prema azelu u onoj drvenoj kucici?

Lady26 -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:45:37)

IZVORNA PORUKA: Lady26

[sm=hudicek.gif]

bi, u srijedu odoh po nalaze tamo pa svratim u haris da vidim sta ima, i kupim ti...koliko ces komada ako nadjem? ja sam u ovom nasla samo 2 vrste, tamo garant ima vise

Joj srce si [sm=smiley27.gif]
Pa 2-3 koliko nadjes (po ovoj cijeni)....ima dosta sa BB ali bih i nekoliko novih da uzmem...
Ja sam prije mozda mjesec nasla ESPRIT majicu za 3KM, djeciju....preslatka, zeljena [sm=smiley1.gif] sa zirafom....

Mala Selma -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:47:33)

Da u Harisu na Dobrinji, odmah iza kafane Kedas , a prije Azela[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

leona81 -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 13:48:51)

eh da, te esprit sam ja nalazila prije ali po 5 KM kr.rukav a dugi je bio 7 KM hm - zebra i neke druge zivotinje, mislim da su sad izbacili proslogodisnje ostatke pa snizili sve po 2-3 KM, neko mi je rekao da je bilo haljinica po 3 KM...

henna ze -> RE: Sniženja ! (19.3.2012 14:22:34)

haljinica..azel u zenici..bio neki broj M..ja sam se jedva uvukla u nju...al stoji..vidjećete .postaviću sliku...boja starog zlata na preklop..uz tijelo..nema niti dugme niti zatvarač..samo se navlači..pa ko se uvuče..uvuče se

pocahontas -> RE: Sniženja ! (20.3.2012 12:31:51)

u OVS sam sad kikiju super pazarila trenerkicu i majicu kratkih i dugih rukva preslatke na snizenju..ja sve pokupim na snizenju[sm=smiley36.gif]
ostalo je trenerki komplet gornji i dodnji dio za cca 30KM -ovo je super cijena..ima i majica dugh rukava, za curice naravno veći izbor, za veliku i malu djecu..[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:37:18)

ima majica i za djecake u harisu...nego ja nadjoh jos sebi 2 majice po 5 KM, M sam nasla jos tajica u onom na carsiji, 3 suisses i primark po 5 , nadjem i disney sa minnie mouse divnu s imenima gradova, ja sam uzela dublin:) ona je 7, nasla sam joj sorc u zari za 3 KM, slab im je izbor strasno - ona kod vijecnice...nema nista za djecu, od nove kolekcije par stvarcica...na siranu nadjoh dora majicu kratkih rukava divnu 8 KM i nasla sam i dora strample:) 7 KM ima i carapa ali za vece curice s dorom:) po 2 KM

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:39:12)

jel disney majica za tebe ili za M? u kojem harisu i ima li jos?

Rabi -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:43:08)

NAma bas treba trenerka, barem sad za sad jedna komplet....
Pa od plate jos jedna[sm=smiley1.gif]

Hvala za info ja cu danas aBd ako stignem otici da prosnjuham

leona81 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:47:03)

IZVORNA PORUKA: teacher75

za M, u harisu na skenderiji samo imaju te sa gradovima i minnie, hoces da ti je slikam

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:49:06)

leona, isla sam u onu radnjju-svastaru sto si spominjala pored azela u hrasnom gdje prodaju robu iz njemacke, uzela super 2 pidzame za lanu za nepunih 20km (po 9 i nesto km).ima pravo jeftinih zimskih jakni i malih skafandera. rekao covjek da ce im ovih dana biti te jakne i zimska roba snizene jos vise a trebaju dobiti i neke ljetne stvari

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:50:17)

za M, u harisu na skenderiji samo imaju te sa gradovima i minnie, hoces da ti je slikam

hajde, da posaljem sutra mamu da joj kupi[sm=smiley1.gif]koji sve gradovi imaju, koju si velicinu uzela?

leona81 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:53:22)

leona, isla sam u onu radnjju-svastaru sto si spominjala pored azela u hrasnom gdje prodaju robu iz njemacke, uzela super 2 pidzame za lanu za nepunih 20km (po 9 i nesto km).ima pravo jeftinih zimskih jakni i malih skafandera. rekao covjek da ce im ovih dana biti te jakne i zimska roba snizene jos vise a trebaju dobiti i neke ljetne stvari

sminka, moram otici...sta ima u azelu kids? a de mi na pp samo br telefona, mozes li mms primati? da ti posaljem sliku nece da mi comp prepozna telefon...

leona81 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:56:17)

http://www.slikomat.com/slika/5237855.htm uspjela sam evo je, nasla sam od 3-4 godine, bio je liverpool, dublin, paris, madrid, i mislim da je bio rim

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 11:58:36)

joj hocu madrid[sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (21.3.2012 12:04:28)

u zara kids nisu juce bili izlozili jos nove stvari, ja sam vise gledala za ovog malog pisonjju, lana ima svasta pa sam sada u potrazi za stvarcicama za njega[sm=smiley1.gif]

Tajno moja -> RE: Sniženja ! (24.3.2012 14:17:11)

Maloprije u Astri pazarili Frodo zatvorene sandalice i cipelice u broju 22 po cijeni jednih=110km.Me happy :)Sad sam mirna do jeseni i možemo rahat u tutnjažu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zvončica -> RE: Sniženja ! (24.3.2012 15:07:10)

U trgovinama "Izbor" baletanke za odrasle po 7km...slatke su pravo ima i jednobojnih i sarenih sa cvjeticima [sm=smiley36.gif], al' lagane su pravo....

M kao Mama -> RE: Sniženja ! (25.3.2012 20:50:19)

IZVORNA PORUKA: zvončica

U trgovinama "Izbor" baletanke za odrasle po 7km...slatke su pravo ima i jednobojnih i sarenih sa cvjeticima [sm=smiley36.gif], al' lagane su pravo....

jesu vala nije da su kartonske, već papirne

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>