RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Full Moon -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:33:54)

U Konzumu je ludnica, ljudi trpaju kao da je dzaba[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:37:23)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

mogu misliti, nece nas nista ni dopasti[sm=smiley19.gif]

Full Moon -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:41:35)

Ma hoce bona, pa ne bi oni stavili da traje dva dana da ne misle dopunjavati stalno police[sm=smiley1.gif]

damma -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:43:25)

sta je na snizenju pa se tako grabe?

Full Moon -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:44:15)

Pa sve igracke su 50 posto snizene, bas sve[sm=smiley1.gif]

Ben 10 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:45:42)

Zna li ko jesu li slikovnice ,bojanke i tako to na akciji???

Skvo RR -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:48:39)

cini mi se da odoh u novogodisnju nabavku poslije posla...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

neki x -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 14:55:25)

Eh bas na vrijeme uletih na RR[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Odosmo se pocastiti malo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Full Moon -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:04:07)

Mislim da bojanke i to nisu na akciji.

emina08 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:05:15)

IZVORNA PORUKA: Ben 10

nisu , samo igračke
mi kupili laptop ali  plave boje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

shpagica -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:37:58)

Ne znam jesu li bas sve, cula sam ljude da komentarisu da su neke igracke sklonjene sa polica danas i sutra.

Ja sam nasla ponesto, koga zanima fisher price program je snizen i to je super.

Ben 10 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:47:16)

Sto se tice igracaka mi ih imamo tonu pa i nismo nesto zainteresovani jer on samo Tomicu i prijatelje voli ,a to u Konzumu nema. ima onih bojanka ,slikovnica i ostalo na tu temu ,pa bi mu kupila jer mu je zimus sve propalo kada nam je stan poplivao ,sve se odljepile,pa ih morali lijepiti,a poskupe su.

mamine oci -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:53:06)

Sto se tice igracaka mi ih imamo tonu pa i nismo nesto zainteresovani jer on samo Tomicu i prijatelje voli ,a to u Konzumu nema. ima onih bojanka ,slikovnica i ostalo na tu temu ,pa bi mu kupila jer mu je zimus sve propalo kada nam je stan poplivao ,sve se odljepile,pa ih morali lijepiti,a poskupe su.

i mi smo nekad bili ljubitelji tomice imamo ih tonu ,a inace one fine metalne i na magnet imas u Bingu

Emmy -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 15:53:07)

IZVORNA PORUKA: emina08

nisu , samo igračke
mi kupili laptop ali  plave boje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

@emina08 koliko košta laptop i gdje ste ga kupili (mislim u kojem Konzumu?).....hvala

coki -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:10:04)

Glede laptopa, ..., samo da javim, nisam ga kupovala, bila sam u Konzumu u Wisi oko 12.30, ...., bilo je rozih, ne znam za cijenu, nisam bila zainteresirana, imamo ga, ...., sve su igračke snižene, pa i one najskuplje i najbolje. Mi kupili stazu sa formulicama i daljinskim, ..., i poklone za sestrine curice.

Ben 10 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:11:55)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

i mi smo nekad bili ljubitelji tomice imamo ih tonu ,a inace one fine metalne i na magnet imas u Bingu

Nas to godinama drzi ,vec mi je dosadilo ,gdje se god okrenem sa jedne me strane ,tomica ,Pero ,Jakov ili neki drugi gleda...
Vidis danas sam bila u Bingu i bjezim od igracaka ,pa nisam ni pogledala ,nego kolko kostaju???

teacher75 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:14:33)

ja bila u konzumu u bbi i importanu, tamo izbor igracaka bas los, nista nisam kupila[sm=smiley13.gif]a od vize nista, nece moci otici tamo[sm=smiley13.gif]

Medi_87 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:15:58)

Tiki tamo je uvijek izbor nikakav, imas u wf koreji dosta igracaka, tamo je izbor haman pa kao i u wisi

mamine oci -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:17:06)

Nas to godinama drzi ,vec mi je dosadilo ,gdje se god okrenem sa jedne me strane ,tomica ,Pero ,Jakov ili neki drugi gleda...
Vidis danas sam bila u Bingu i bjezim od igracaka ,pa nisam ni pogledala ,nego kolko kostaju???

od 13km-22km [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:53:46)

IZVORNA PORUKA: shpagica

Ne znam jesu li bas sve, cula sam ljude da komentarisu da su neke igracke sklonjene sa polica danas i sutra.

Ja sam nasla ponesto, koga zanima fisher price program je snizen i to je super.

Mi bili na Koreji i od Fisher price-a ostala smao slikovnica koju vec imamo [sm=smiley13.gif]. A, bila u nedjelju i bas je bio veliki izbor njihovih igracaka.

emina08 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:54:27)

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: emina08

nisu , samo igračke

@emina08 koliko košta laptop i gdje ste ga kupili (mislim u kojem Konzumu?).....hvala

laptop je koštao 27,50 a kupili smo ga u onom na koreji i bio je zadnji ,ja sam pitala za rozi kažu nestalo jutros rano[sm=zmeden.gif]

Lady26 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 16:57:25)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bila u konzumu u bbi i importanu, tamo izbor igracaka bas los, nista nisam kupila[sm=smiley13.gif]a od vize nista, nece moci otici tamo[sm=smiley13.gif]

Konzum u BBI je inace los sa igrackama, jedna rafa, od toga pola slagalice....pa nije ti Koreja daleko?!
A imate i sutra dan...

Ben 10 -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 17:01:19)

od 13km-22km [sm=smiley1.gif]

Te sam gledala u interexu i nisu bas ni one jeftine.Ima on par dobivao iz engleske ,zao mi dati tolike pare za obicnu malu igrackicu.Kupovala sam ja njemu dok je jos bio Turbo limac...

ninuska -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 17:01:35)

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

Konzum u BBI je inace los sa igrackama, jedna rafa, od toga pola slagalice....pa nije ti Koreja daleko?!
A imate i sutra dan...

Lana_ -> RE: Sniženja ! (4.12.2012 17:10:57)

i ja sam jutros bila u Konzumu,i svašta sam nakupovala svojim curama,a najviše su me oduševilecijenefisher price igrača,i stvarno je svega bilo..mi smo to za sv.Nikolu a da bar hoće ovako i za božićnje i novogodišnje praznike...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>