Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ahmede srecan rodjendan i sve najljepse od srca, da sto prije ozdravis...
Jutro i od nas, tj dan. Moje malo dijete se jutros u 4.15 probudilo, ja sam uredno spavala, kad sam se trznula iz sna mm ga nosa i ronda li ronda, pokusava ga uspavati, tako da sam ja do sest odspavala, onda smjena bila, mm legao, a ja sa njim i sto je najgore jos nije zaspao, dijete od nepunih 5mj budno od 4.15 pa evo do 11h
dobro jutro, mi nismo davno ustali,pravo sam se ulijenila ovih par dana samo jedem i spavam.. Ahmede sretan rodjendan i brzo ozdravi dadada nadam se da A vise nece povracati.. svim bolesnima želim da brzo ozdrave.. sutra mi je rodjendan,pravim kasnije tortu sama sebi
Sutra 5? Jupiiiiii Kad vec nemam vremena tipkati stalno, da vas barem vidim! Juce smo imali divan dan , prvo je esma isla sa mnom na proslavu nove godine na mom fakultetu (svi studenti sa mog odsjeka od prve generacije do najnovije i svi profesori) i izvodila je budalastine, plesala, skakala... Onda sam je odatle izvukla i odvela na paketice kod muza u firmu, a i tu je zujala sve vrijeme... I da, na kraju se "prepala" DM-a, tj. nije se prepala nego je glumatala i kreveljila se, pa imamo krasnu sliku, ona se krevelji, a i ja s njom da vidi kako je to glupo i zvanicni fotograf događaja(mm ), bas tada slikao, ne da ga žena nikome Ugl. vrhunac paketica je bio sto joj je Ajdin dao ruku, vidi dijete nema više opiranja Eto, odoh bježati, moram neke ugovore potpisivati i onda bjezim kuci
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
bananice u pravu si ono bi mogao biti Breskvin magistarski rad uh jedva cekam da nalazi budu gotovi pa da znam na cemu sam imam nocne more zadnjih par dana i ubi me iscekivanje
opet sam propustila tu neku situVaciju! nisam uspjela upratiti o čemu se radi a tema već izbrisana. i ne kontam zašto se brišu teme? onda je najbolje da samo moderatoi postavljaju teme i ćao. svako malo neka tema na kojoj se zakuha i domah ili se zaključa ili je potpuno izbrišu. niđe veze!
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦