Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutroooo, ja jutros prespavala uredno me D budi sa pelenom iznad moje glave, a u peleni smedji sadrzaj. Moja D kaze evooo gono, kad sam vidjela da je dan, pogledah na sat...ja uredno sve prespavala.....na frku smo se obukli i spremili .....
nego bolesnim bebicama zelimo da sto prije prodje sve.....
Hanady probaj princezici sitno isjeckati bjeli luk i samo prekriti sa slatkim mlijekom da odstoji 12 sati i dati djetetu kasicicom to (malo bude) ja nekad na silu dam D vjeruj da je super za imunitet plus otvara apetit
Kasalj i grlobolju smo ovaj put hvala Bogu prevazisli sa tantum verede sprejom, i sirupom od smrekinih vrsaka i c vitaminom, nakon 2 dana evidentna razlika....
Jutro i od mene... mama2009 hvala porbat ćemo smao što ta d austa otvori nema šanse... al kako sve na silu daju nek porbaju i to, pa ja
Evo i ja kafenišem drugu po redu...danas normala i tiho...neki kraći sastanak ćemo imati smao još ne znamo kad...i onda bježanija
Hanady jel putujes danas,ako da ssretno i lijepo se provedi. Iman znaci i ti putujes pa sretno i tebi a taj sirup je olican. Tekja ti muffini su jutros otisli u Ajlino obdaniste.zato ih je puno Lady kako je cura jutros ostale budite pozdravljene.ja danas imam punooo posla i goste
Idem bebacha aBd popodne krećemo na put... ako ugrabim do računara javim vam se malo bar d ačestitam do srca...
Neka si ti vrijenice poslala u vrtić brdo muffina
A probaću i ovo čudo s bijelim lukom za imunitet... samo da opet ne završimo na antibiotiku...roknuću se više
mi smo od septembra non stop na antibioticima, tu su kojekakve pauze od 1-5 dana maksimalno bez antibiotika....
nas asortiman je bio od ceklora, sumameda, longacefa, pancefa, zinat, pancef, ceklor, i evo sad napokon smo hvala Bogu 3 sedmice bez antibiotika...
ja joj dajem svasta, vise nisam pametna sta djeluje...
dajem joj svaku noc onu bombu za imunitet (limun ili narandza, cvekla, jabuka, mrkva i kasika meda) zatim pijemo sirup od meda sa borovim iglicama od onog cike, plus od njega neki med sa travama, dajem joj sirup domaci od nara bez secera; i pijemo i bijeli luk...
Mom E..sterilne sve 3 urinokulture..pa sam happy..Mada ganjam dječijeg radiologa da vidimo UZ UROTRAKTA..S 4mj. je imao bakteriju.
ako hoces na pp se javi ja cu ti preporuciti radiologa za djecu..i mi bi ovo trebali obaviti čisto kontrole radi, mada nam je sve ok inace ali eto..urinokult. sterilne i nemamo hB nikakvih problema...
Dobro jutro opet imam da iscitam...nadam se da ste svi dobro Moj se A. probudio povracajuci ...pa je imao sracku...ne znam sta je...nema tem...sad je malo...onako...miran, kakav je inace...vjerovatno i umoran A nije nista jeo sinoc sto inace nejede...pa sam pod upitnikom
Vidim da je "the" tema izbrisana...vidim da se neko zahebavao...necu da kazem- znala sam...ali znala sam...puno nelogicnosti je tamo bilo...malo se i zapetljala u drugom postu...kako god i ako cita ja joj svakako preporucujem psihijatra...cim je u stanju takvu mastu da ima...mozda je moze i unovciti...ko zna...al razgovor sa strucnjakom ne bi bio na odmet
Evo i ja kafenišem drugu po redu...danas normala i tiho...neki kraći sastanak ćemo imati smao još ne znamo kad...i onda bježanija
đeš to ti
kako je malecka?
ladyblue, kako je N. jutros?
mi sad opet odosmo po paketić..sto neko rece, nidje veze vise i deda mraz i paketici ali dobro..kad malo poraste, nema šansi..samo jedan paketic i jedan deda mraz...sad je jos mali pa kontam da se neće pomamiti i razmaziti..
đeš to ti
kako je malecka?
ladyblue, kako je N. jutros?
mi sad opet odosmo po paketić..sto neko rece, nidje veze vise i deda mraz i paketici ali dobro..kad malo poraste, nema šansi..samo jedan paketic i jedan deda mraz...sad je jos mali pa kontam da se neće pomamiti i razmaziti..
I moja danas kod mm u firmi...ovo joj je čini mi se 4 paketić a znam da će još dva dobiti...pa što reče Hanady, biće slatkiša so aprila
ovo moje dijete ni ne jede slatkiše...licne čokoladu, malo licne i bombonu, pojede 2 smokija i pola grisinija ponekad i Bog te veselio...nije poguzija da konkretno pojede, ali mora sve da proba inače bi crko' Boze me oprosti
sva nekako treperim, deprasta sam.....nesto ce se Zdogoditi čini mi se.....mm me već prozvao mama Kukunka. kaze, ja maldje zene a da vise kuka nisam vidio reko moj ti, ja sam ti bila trudnica za pozeljeti, nikad kuknula nisam, pa ni kada sam se poradjala niko me nije cuo a boga mi sam se poradjala 48 sati..pa ti vidi..kaze, zato si sada sve nadoknadila a i bolesna sam ovih dana, pod temp. isla na posao..dje necu kukati, ni odbolovala nisam...
< Poruku je uredio pocahontas -- 30.12.2011 10:29:04 >
Izvini, pogrešno ja napisah: biće MENI slatkiša do aprila...moja ne jede ništa od slatkog što dođe u tim paketićima..jedino joj majka spakovala paketić mahsuz za nju pa će eto biti i za nju ono što jede: monte, čokolino, plazma...to je sve što ona jede od slatkog.
isto i kod nas..ja kada kada nam ko dolazi otovreno kazem da mu ne kupuju cokoladice i sl. vec konkretno Monte brate, jer samo to jede od slatkisa
Jutro zene. Vidim ima bolesne djecice , i moj Ahmed je bolestan a danas mu rodjendan . Muci ga ovaj bronhitis opasno, grlo je ok pa nismo dobili antibiotik, samo sirup za iskasljavanje i moramo se inhalirati
dobro jutro, samo da vam svima pozelim sve najljepse za Novu Godinu i punooooo ZDRAVLJA, Srece i Para da djecica ne popiju ni jedan antibiotk u narednoj godini. ja odo u svoj Mostar i bit cu na odmoru do 15 tog pa nece me bas vele biti online. Jos jednom svima sve najljepse!!!!!!!!
Jutro zene. Vidim ima bolesne djecice , i moj Ahmed je bolestan a danas mu rodjendan . Muci ga ovaj bronhitis opasno, grlo je ok pa nismo dobili antibiotik, samo sirup za iskasljavanje i moramo se inhalirati
cura je i dalje pod temperaturom. ne prelazi 38. mali skidamo, malo je pustim da se bori.kenjkava je i nikakva. nos joj curi, kašlje. odvest ću je doktoru ali antibiotik koji će uključiti neću davati. još se nismo kandide riješile i samo mi fali novi antibiotik.
Iman, ne ignorišem te draga, ni govora nego izađoh sinoća i tek se sada škačih na net. hajde sutra u 17h u Importane centru da se nađemo. ja ću javiti i ženicama tamo a i sve sa ove teme su dobro došle. Sirup ću ti danas kupiti, ne brini.