Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav zenice.......mada nema nigdje nikoga Uh sto se mi danas nauzivasmo na snijegu. Isli na Igman, zadundali se ko eskimi , djeca su bas uzivala a i nas dvoje starih
kakvo je bilo vrijeme gore? mi mislili ici pa kad smo vidjeli jutros koliko pada i da je oblacno, odustali i mi popodne napravli snjeska ovdje u parku pored zgrade, nije lijep kao dadadin, al eto, nas 1.snjesko
onda super sto nismo isli, jer smo se najvise i bojali zbog auta, ne bismo da se zaglavimo, mada imamo gume a i meni je problem kad pada puno jer nosim naocale pa onda nista ne vidim, a ne nosi mi se kisobran
onda super sto nismo isli, jer smo se najvise i bojali zbog auta, ne bismo da se zaglavimo, mada imamo gume a i meni je problem kad pada puno jer nosim naocale pa onda nista ne vidim, a ne nosi mi se kisobran
Hvala Bogu, oni sto se kupaju nedjeljom ne moraju vise u ovoj godini
Rina opet pravi predstavu od kupanja... cini mi se da je bas preplasena, iako ima napretka...malog...nije bilo vriske i suza, samo bjezanje iz kade ...
Dadada, moja Rina unistava Snjegovice...njoj to zabavno, a T. i ja ih "branimo"... Ovaj tvoj se Taji bas svidja i zao nam je sto nije "prezivio"
Napravit cete vi novog
tajra, ne baksuziraj, mozda izleti kakvo neplansko kupanje, recimo, kao nase u cetvrtak kad se sisao ...
lana je nemoguca danas od kako smo se vratili s vana, sad sam je za kaznu stavila da spava, poludjela je, umalo mi je pokvarila bluetooth, pa je ubacila patku u klozetsku solju, uzela je i donijela mi je!!!! i kad sam je naruzila i uzela joj, trazila patku i plakala. i mm je izruzio i ja i eno je sad u krevetu
ev' da se i mi tuspasimo R. je završio na ospenu, nista strsno, temp. se vratila ali 37,5 pa sam jucer uvela..sta cu inace, sve ok, on odlican generalno, ipak je grlo samo, urinokultura sterilna mi bili na adv. večeri u Europi..ambijent odličan, prvodo tako-tako..moglo je i bolje..muzika je bila katastrofa.hebo ih narodnjaci iz naftalina...ali dobro..birno je da sam obukla na kraju sivu haljinu ..Hanady ce me razbiti ali nije niko nista skontao..ali bile su noJe nausnice koje mi je mm poklonio za godisnjicu braka iz swarovskog..boli glava..extra vecernje..meni odlicne, efektne! slike profesionlane i bice na stranici adv.komore (heto da znate gdje cete me naći )
inace, ladyblue zaintrigirala si me ovim repertoarom 7.1. evo ve cmuntam muza da ga zadamo..ali me privlaci i Karan u coloseumu istu noc.samo me jos obraduj i reci da je ovo u pub-u ranije, tj da zavrsava taman kad Karan pocne da se samo prebacimo i nastavimo derneciti.. a nova godina ce nam garant biti penzionerska, pa se mora nadoknaditi propusteno
nismo danas mogli na Božić kod bake zbog R. i kontakta s Asjom da se ne zarazi dijete a i zbog njega..neka odlezi da mozemo next week praviti imi snješka...
dobio je za poklon pištolj kakvi ste vi po pitanju toga? ja sam bas nekako čudna..ne volim to, ali ko me pita
ja sam protiv toga, mm i nije bas ali mu bar nije do sada on kupovao...ali opet kaze, pa mi smo tako odrasli igrajuci se ta ta..reko jeste, i vidi sada, svi mi ovdje na blakanu se igramo ta ta godinama...
< Poruku je uredio pocahontas -- 25.12.2011 20:08:15 >
meni su ok pištolji na vodu, jer on i ne zna da je to pištolj, već konta da je neka prskalica, isto kao onaj hepek za injekcije itd, a i oni su obično na neki svemirski fazon, kao laseri i veselih boja, ali one što liče na prave pištolje bacam u smeće, čim osoba koja ga je donijela pređe preko praga
ja sam protiv toga, mm i nije bas ali mu bar nije do sada on kupovao...ali opet kaze, pa mi smo tako odrasli igrajuci se ta ta..reko jeste, i vidi sada, svi mi ovdje na blakanu se igramo ta ta godinama...
dacu ga nekom ko to voli
i meni..ali imam dječaka..ovo mu je prvi pištolj i on kaže mama upiskaću te (uprskaću te)..nije nis vjestan pa mi je lakse
imacu i ja abd al mu necu kupovati, a ni mm- i on je protiv toga
ev'user posted image da se i mi tuspasimo R. je završio na ospenu, nista strsno, temp. se vratila ali 37,5 pa sam jucer uvela..sta cu user posted image inace, sve ok, on odlican generalno, ipak je grlo samo, urinokultura sterilna user posted image
super za ur.kul Ima i A ture od juce opet 37,5 i sinoc je imao malo dala sam parac. evo i sad obrascici se zahajapurili-zacrvenili slabo jede skroz slabooooo
ja isto mrzim oruzje...pa i igracku ...ALI sam mu kupila da izgusta...jerbo u protivnom cim kod nekog vidi nastaje lom...e da moje dijete ne bi bilo ZELJNO ruzja...ja sam odlucila da mu kupim da i to rjesimo...i mogu vam reci da mu upola vise nije interesantno...jest u prodavnici kada vidi novi pistolj...ali nema vise vriske i placa kada kazem da ne moze...tako da...to vam je isto kao i sa slatkisima...sto vise krijete...vise ce zeljeti
ja isto mrzim oruzje...pa i igracku ...ALI sam mu kupila da izgusta...jerbo u protivnom cim kod nekog vidi nastaje lom...e da moje dijete ne bi bilo ZELJNO ruzja...ja sam odlucila da mu kupim da i to rjesimo...i mogu vam reci da mu upola vise nije interesantno...jest u prodavnici kada vidi novi pistolj...ali nema vise vriske i placa kada kazem da ne moze...tako da...to vam je isto kao i sa slatkisima...sto vise krijete...vise ce zeljeti
nisi mogla bolje rec Nego dal da vodim A ped ima ture 37,5 kad sam ga vodila na hitnu rekli blaga upala grla nije dala antb. Al on meni slabo jede skorz slabo vruc je mislim ispod vrata bas vruc ....
veče, forumašicama koje slave sretan Božić Bijelići su vam pravi,i mi smo napravili par ove godine i U uživa da ih razvaljuje kod nas snijega skoro da nema,nadam se da će sutra padati, bar tako najavljuju