Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:42:26
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin. meni Luka ima temperaturu, stvarno cu se baciti s abalkona. kako se zove ta apoteka? Sta je sada sa Lukom? Kolika je temp.?
_____________________________ Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:43:38
Anoniman
noa, ma bjazi, samo ti mi falimo , a da smo poguzije jesmo garant, ja odmah morala cokoladu otvoriti da se smirim
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:45:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara noa, ma bjazi, samo ti mi falimo , a da smo poguzije jesmo garant, ja odmah morala cokoladu otvoriti da se smirim meni cokolada moze godinu dana al zato čips to mogu uvjek..
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:46:00
Anoniman
noa...je li to ona tzv. muska torta...sto se redaju tanko isjecene narandze...ko fileti ...gdje ti je recepAt
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:47:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin. meni Luka ima temperaturu, stvarno cu se baciti s abalkona. kako se zove ta apoteka? Sta je sada sa Lukom? Kolika je temp.? ako ne nadjes tu kremu...probaj penaten sa cinkom...ako i njega nadjes...i onaj bepanten...nesto od toga mora pomoci
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:50:20
Anoniman
joj, cuj muska torta, hahahhahha noa, mogu ja i cips i cokoladu, pa cak i skupa
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:51:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada noa...je li to ona tzv. muska torta...sto se redaju tanko isjecene narandze...ko fileti ...gdje ti je recepAt jok u fil idu orasi,ribana naranca skupa s korom i dorina fifty s narancom recept je na coolinarki
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:52:26
Anoniman
lady...pazi da ti pise wundschutz ovu kremu ja inace koristim kad mi cimbulja iskoci ...prodje momentalno
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:53:01
ladyblue RR
kad sutra zadjem po apotekama i donesem kuci 10 krema za guzicu . Jedna mora upaliti.
_____________________________ Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:54:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara joj, cuj muska torta, hahahhahha noa, mogu ja i cips i cokoladu, pa cak i skupa da je probas ne bi se smijala ...a nikako ne mogu recept da nadjem...fazon je sto ide gorka cokolada...pa i ta naranca gorci...a vamo je slatko...tako da imas jedan kombinejsn za unesvjest pasti
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:55:37
R&T@
Bliza vam je moja torta , tj. Elmina
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:59:09
Anoniman
tajric, daj da ja tebi odmah cestitam, zelim ti najsretnijii rodjendan dosad i naravno cijelu godinu
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 21.12.2011 23:59:55
R&T@
Hvala
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:00:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue kad sutra zadjem po apotekama i donesem kuci 10 krema za guzicu . Jedna mora upaliti. prvo Sudokrem trazi po opisu je isto kao kod Noe a ja sam sve isprobala cak i neku mustelu od 40km
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:01:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara tajric, daj da ja tebi odmah cestitam, zelim ti najsretnijii rodjendan dosad i naravno cijelu godinu ja se pridruzujem ovako fino srocenoj čestitki
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:01:47
Anoniman
Pa Tajra...je li to rodjkas? Pa sretan i bericetan ...a sutra cu onda poklon da ti izaberem i nakacim
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:03:55
R&T@
Hvala Noa i Dadada Molim te da se poklon "vidi"...da ne nagadjam sta je "ispod" Velika sam cura...imam 33
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:07:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra Hvala Noa i Dadada Molim te da se poklon "vidi"...da ne nagadjam sta je "ispod" Velika sam cura...imam 33 kad ti sutra nakaci nekog sexy Deda Mraza
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:09:28
R&T@
Od koga je i kome je, moze i gore
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:09:50
Anoniman
Ona bi da se sve vidi, plus ne dijeli ni sa kim, kao ja za rodjos
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:13:21
Anoniman
Tajra sve najljepse od srca ...ziva bila i velika porasla Lady...apoteka se zove Lamela Šip. 38,1 mu je, ja se tjesim da su zubi. Jer eno ga sav sretan sa tajom u sobi, polomi se pricajuci, hvala Bogu sad za sad nema nikakvih simptoma drugih.
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:16:28
R&T@
Hvala, jelena Vrijeme mi je da porastem Mogao je barem Luka naslijediti zube od neke krezave prababe, ali izgleda da su i njegovi "teski" kao Rinini i Anini
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:20:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra Hvala, jelena Vrijeme mi je da porastem Mogao je barem Luka naslijediti zube od neke krezave prababe, ali izgleda da su i njegovi "teski" kao Rinini i Anini joj da vidite kod mog sestrica drame sa desnima i zubima sve mu jadniku nateklo i pomodrilo al zub nikako da probije..vodila ga sestra pedijatru i ovaj rekao ''debele'' mu desni kao moze otici kod stomatologa da mu ovaj malo recne pa da mu lakse izbiju
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:21:41
Anoniman
Noa tako je kod nas bilo sa tricama i jos kad su probijale krvarile su desni redovno.
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 22.12.2011 0:22:13
R&T@
Noa, vidje li ti na sto ona dadada mene "nakaci"
Anketa
Brrrr...пеперутка16 Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....
Oznake