Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zove se galasova bebi krema ima pakovanje kao kutija beutanke samo bijela i gore sa poklopcem il rozi il plavi. nama je zaista pomagala... ja sam sa prvim djetetom dotišla pedijatru jer us s erane otvorile...krvavo...kad umrla nisam misleći kako je boli...i zanimljivo i ona i seka njena mlađa svaki su mi zubić po jednu kremu potrošile
ono sto sam zeljela...nisam imala ...moj poklon je u dalekoj ameriKi tj. zelja ...nije poklon ...tako da ce me dm iznenaditi nekom sitnicom...tako rece...dok ne bude u prilici da ga kupi ...mislim ovaj u americi tj. cizme
vecer želim svoj djecici da brzo ozdrave kod nas pripreme za Božic u punom jeku sutra necu slati Nikolu u vrtic , pa idem odmah u krevet da se naspavam jer znam da ce mi u 7 ustat.. Noa tebi jedan veeliki
ima li te kreme u svim apotekama? nisam više pametna. ova krema što sam je kupila kao sa cinkom i maslinovim uljem i blablabla...ma ništa. jadnica vidim da je strašno boli a ona je dobro dijete pa ne plače i ne tersa dok joj baš ne gori.
nama uvijek pomogne hippova krema sa cinkom, mazemo poslije svakog mijenjanja pelena, prethodno operemo vodom i osusimo i nakon 2 dana bude ko nova
poslat cu ja svojoj priji jedan oval ne bi ni ja ovoliko pravila da ne moram i tati , a i sa svekrvom sam se dogovorila posto ona pravi rucak da cu ja kolace pa se moram pokazat malo
hoce Noa ako bude na tatu a posto je sva na mamu izgleda nista od te ljubavi samo da znas juce je rekla da ce zvati Nikovu i Majija na rođendan a da ti ides sa mnom na kavu
Evp o mene malo pred spavanje felix, nadam se da cete imati mirnu noc tiki, idi spavaj, sutra im svima keceve podijeli ladyblue, meni je pavloviceva krema nezamjenjiva, e sad naravno ne znam koliko pomaze u tim stanjima
noa, marijana, sretno s kuhanjem, ako ne bude imao ko pojesti imate dobrovoljca
hoce Noa ako bude na tatu a posto je sva na mamu izgleda nista od te ljubavi samo da znas juce je rekla da ce zvati Nikovu i Majija na rođendan a da ti ides sa mnom na kavu
znaci svekrvi tako ccc e rano je pocela nadam se da se vidimo uskoro,odo u krevet da se fino naspavam laku noc žene!
nemam vremena ni citati ni pisati, u poslu sam i ko zna kad cu zavrsiti, samo upratih da ima vise beba sa osipima, nama uvijek najbrze rijesi taj problem starinski metod: namazati guzu bjelancetom, deblji sloj, ujutro k'o nova. Eto toliko od mene, pozdrav svima i laku noc sretnicima koji sada mogu na spavanje
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms