Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro,kod nas pada kisa.bas je tmurno i ja osjecam da se nisam naspavala,jedva otvori oci jutros lady pa i E. tako nekako jede,popio je mlijeko jutros i oko pola 11 ce dorucak,oko 2 kad ustane uzina,neko voce ili tako nesto,u 4 je rucak s nama i oko 6 ili pola 7 vecera(skroz malo pojede) u 9 mlijeko i to je to,al ja mislim da mu je dovoljno
I mi popijemo aptamil kad ustanemo,a i to nije neka kolicina 120 ml,i onda dorucak oko 11,uzina oko 2,rucak oko 4,nesto malo jede oko 6(vise ne jede)i opet aptamil u 9 i tada zaspe,ne moze on vise ni pojesti,a ja necu da forsiram
Ma meni sve malo...nije neka izjelica inace... A ne da mlijeko nizasta... Ujutro kaze : mama uzme Nanu, Nanna gleda cutani a mama donese mijeko i cajape
Ma ja, ... on je bio "dobar" .. Poslala sam ti PP Al vidim da vam familijarno nije mane
Ja ga ne znam, al bih da ga "upoznam" bar priko slike
pa zar nisi izmahalala na fb..piletina je on za tebe draga moja... curice uglavnom lože na njega, a i ne znam koliko je on baš svačiji tip..on ti je sav u fazonu hard cora, rock-a, tetovaže, gitare, band i te stvari
Moj E..ujutru popije aptamil..pa oko 10h doručak...i sok od jabuke..mrkve, naraandže..cijedim mu.., pa oko 14h ručak (supica mesna, povrtna), pa oko 16h ručak..što i mi...oko 19h pije opet aptamil, pa oko 21 aptamil i spavanje..ako liježe oko 20h..što je najčešće..pije am tada i ne više do ponoći..NIje izbacio noćni obrok..
a selebreti, ja bih tebe mogla znati sto posto..bile smo skupa u smjeni..ti treći razred a ja četvrti...koje si bila odjeljenje?
Evo sam našla "Gimnazijalce sa Vilsonovog" Imaju slike vaše generacije, ali E. mi uze sada. Tu si garant
Ja sam bila prvo odjeljenje sve vrijeme, Elbisa mi je bila razrednica...
ja sam ona sto je na svim priredbama svirala gitaru i bila pored Clintona kada je dolazio moraš me znati ja znam clintona, šta vam, morate paziti kako samnom pričate..
a btw, ima i anegdota iz tog perioda kada je bas bila afera Monica Lewinsky-Clinton..kaze meni jaran iz razreda kada sam se silazila s bine s Clintonom: "de se malo obriši oko usta bona" a ja mahinalno ko kreten rukom po ustima brišem i pitam: "a šta mi to ima"?
pa nemoj me zezat... a ja sam znala da si mi poznata likom al sam kontala izrazito lijepa žena zapazila je il na fax-u ili pri izlascima
dobra sma...zaključila sma bolovanje.. grlo je u redu al imama još kašlja nenormalnog posebno rano ujutro...iksljučila mi bronhiobos i rekla d akupim alpenkraft il neki tako sirup... ja pijem lovor meni dosta bolja sma to je najbitnije smao mi jutro sjerpes mali u nosu iskočio...izluđuje me
O da....jel ovo moju L opisujes hahahahaahah... JEdino sto ce dosta pojesti je supa ili nekad druga corbica koja lici na supu, kaze Nana jako voli supu Pa to koristim, i gusto pravim + ubacim hljeba...kad je bal nek je maskembal... Sinoc u kupovinu isli, ja nakupovala onih ledovih mjesavina, kaze M sta ti je, jesi dobro, rekoh : voli supe? Evo joj svega za supe
mi smo se onda u školi mimoišle..ako si bila generacija sa sanjinom i dadom itd.
sanjin i dado su bili gerecija isred mene ja sma bila sa geracijom beki, štula itd
lady E. samo supe i ruca ono pravo a ostalo neko meso,krompir,pita i tako uzme malo i ostavi,a frizider mi je uvijek pun tih mjesavina,iskuham meso sitno isjeckano nekad prije tog poprzim malo luka na maslinovom ulju,dodam to povrce razno i na kraju malo tjestenine za supu i to je njegov rucak,ma nebi ni mogla pozeljeti bolje,puno vitamina
pocy kakav starka ja sma ti u cvijetu mladosti bona... a bila su to vremena...ih....ja se gimnazije sa velikom radošću sjetim... bili smo ekipa za poželit al fakat
šalim se ja eto kad sam ja mislila da si ti 81 godište a opet ne kontam, pa i sanjin je bio 79 godiste, o to se dobro sjećam , a tolić je bio čini mi se 78 godište i štula? ma niš mi nije jasno? hajd valjda se jednom ispričamo ti i ja...meni je treća posebno draga, i ja navijam aBd bude sve isto da i moj R. ide tamo..ja bih opet išla..dočekala sam i novu na vilsu i u staru sam išla...e tugo moja...
a nije nam do kraja bila razrednica...nas su razdvojili u 2 razredu pa je jedna ekipa otišla muneveri kanlić a druga drgaici rihtman ...mene dragica dogledala
al mi je goradana bila sevep da upišem III gimanziju...u ratu bila na upisu i obećala mi d aću biti u njenom razredu da tu predam dokumente...a ja kreula s akolegicom d aona ostavi svoje tu a ja htjela produžiti u 1 gimanziju...i ona popriča sa mnom i odvede me u osnovnu školu tamo da se javim mami da ću biti učenik 3 gimnazije i bila mi je razredna 1 i 2 razred...divno jedno stvorenje... Inače kada sma bila na listi za vjeće u novome gradu...prpeozna me i nazove na kućni telefon sva ponosna što sma njene gore list a nedavno je sretnem u grandu...kako smo se smao izljubile...uvijek ista i divna, nježna a autoritet
šalim se ja eto kad sam ja mislila da si ti 81 godište a opet ne kontam, pa i sanjin je bio 79 godiste, o to se dobro sjećam , a tolić je bio čini mi se 78 godište i štula? ma niš mi nije jasno? hajd valjda se jednom ispričamo ti i ja...meni je treća posebno draga, i ja navijam aBd bude sve isto da i moj R. ide tamo..ja bih opet išla..dočekala sam i novu na vilsu i u staru sam išla...e tugo moja...
a ti misliš na vuka sanjina...on je s amnom bio...al dado ti je bio stariji do nas...to što smo se vucali zajedno kao i sa plastom to je drugi par rukava a štula i trbić su ti 79 kao i ja...mema, božuta, jelena, smajićka, DJ Focho...sve je to ekipa sa kojom sma ja završila školu
ma što da s eljutim... ja sam jedinstvena... kada sam ja sve srbe povela na slavlje svoje godišnjice za vikend...ovo je sitnica