|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
30.9.2011 15:11:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

zato mu je i promjenila sirup.jer je lakse da popije 2 ml nego 7,5

pije li ti on iz bočice,ja sam znala Noi izmjeriti špricom pa u malu bočicu od čajauser posted image ona bi to popila u neznanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1251
30.9.2011 15:22:42   
Honey3
danuser posted image
prvo big zagrljaj za tiki i njenu Lanicuuser posted image Hanady veliko bravo za nalazuser posted image bebacha user posted image a Lady isto veliko bravo za kilice i zeno kupuj druge farmerke nemoj da se gdje u gradu obrukas,ne vjeruj kaisuuser posted image
   ljubac za sve,sta me briga sto je ulizivanjeuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1252
30.9.2011 15:29:46   
Apotekarka
Nemam vremena da citam,samo da virnem kako su Lanci i techerka,nadam se da ce brzo izaci iz bolnice opiravljene i s osmjehom
Pozz i za ostale dame
Umorila sam se na poslu,sad odoh kolac praviti i svasta nesto pa nemam vremena

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1253
30.9.2011 15:30:35   
Lady26
Zaho, dok mogu suziti neJma kupovine, jer imam dosta stvarih manjih brojeva user posted image
Kad u njih stanem - nema vise mrsanja...to je to...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1254
30.9.2011 15:30:50   
Lady26
Apotekarka user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1255
30.9.2011 15:55:42   
Ella_H
Lady bravo ljubomorna sam
aBd da jos vise izgubis i da ti se vise
nevrate user posted image user posted image user posted image .
Malauser posted image sto prije nam ozdravi.
Ja vec neko vrijeme ko hocu da budem hasta
ali med i moji vitamini mi malo odgadjaju elhamdulilah.
A je dobar decko kakio je 4 puta do 10 ujutrouser posted image .
Nadam se i da ce se Lana mala oporaviti sto prije
teacher draga samo hrabro bit ce sve ok user posted image .
Tekja nemoj i ti biti bolesna cuvaj se i cuvaj V pardon Daduuser posted image .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1256
30.9.2011 16:36:12   
Rabi
Lady26 ma svaka ti castuser posted image Bravo!
Pa ne mogu se sjetiti kako si izgledala onaj BB kad smo se srele(jesmo li se tada sreleuser posted image ) Ali kad te vidjeh neki dan, izgledas super zenouser posted image Ma vala kad pogledas svojim pjavim okama, ode mast u propastuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1257
30.9.2011 17:06:02   
mala86

samo da vas pozdravim user posted image  jel zna ko kako je Lanci,jel se ko cuo sa techerkom? mi bili u velikoj setnji sa tetkom,kupila sam malcu bojice preporodila sam se user posted image ,igra se s njima stalno malo mi je promukao a nema ture user posted image od cega bi moglo biti user posted image ,jede ok  valjda nine uvod u user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1258
30.9.2011 17:40:57   
nanika
Mala86 i moj mali je bio promukao, curio mu nos i proslo. Nije bilo tureuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1259
30.9.2011 19:11:20   
Hanady RR
Čula sma se sa teacher popodne, Lana bolje regira....nije sad to još savršeno ali je svakako bolje, znači nova terapija djeluje...jer na povćanje ture dju joj delsy koji djeluje i da ona je počela pomalo pričati i već je življa u odnosu na prethodne dane...to je duper znakuser posted image

tecaher će večeras doma na spavanje i domaranje, nana preuzima msjenu u bolnici pa je rekla da će s ejavitiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1260
30.9.2011 19:12:55   
Honey3
Hanady hvala na izvjestaju,drago mi je da je Lanica pa bar malo boljeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1261
30.9.2011 19:14:44   
salmy
IZVORNA PORUKA: zaha

Hanady hvala na izvjestaju,drago mi je da je Lanica pa bar malo boljeuser posted image
Hvala Bogu user posted image user posted image  

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1262
30.9.2011 19:16:55   
Amani12
user posted image hB pa ide na bolje... Teacher user posted image
Vecer zenice user posted image
Ja sam se naradila danas,ono bas,bas,sad odmaram sa svojim deckom,dok cekamo babija i tetkicu da dodju s posla.Vecera i dessert spremni,vecer za opustanje...
Odosmo se igrati,masemo vam user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1263
30.9.2011 19:25:04   
Anoniman
Hvala Bogu da je Lana boljeuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 1264
30.9.2011 19:55:51   
Anoniman
Masallah hb dragom da kod lane stanje ide na bolje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1265
30.9.2011 19:58:22   
Rabi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Čula sma se sa teacher popodne, Lana bolje regira....nije sad to još savršeno ali je svakako bolje, znači nova terapija djeluje...jer na povćanje ture dju joj delsy koji djeluje i da ona je počela pomalo pričati i već je življa u odnosu na prethodne dane...to je duper znakuser posted image

tecaher će večeras doma na spavanje i domaranje, nana preuzima msjenu u bolnici pa je rekla da će s ejavitiuser posted image

Gdje lezi, hanady? Na kojem spratu?

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1266
30.9.2011 20:26:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Rabi

Gdje lezi, hanady? Na kojem spratu?

ne znam to...nisma je to ni pitala...
samp smo se krtako čule po pitanju L...i rkela je javit će s evečars

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1267
30.9.2011 20:27:14   
Hanady RR
a ja da vam uredno javim da moje oboje djece imaju turu 38.5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim al fakat koji je ovo vraguser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1268
30.9.2011 20:37:11   
Rabi

a ja da vam uredno javim da moje oboje djece imaju turu 38.5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim al fakat koji je ovo vraguser posted image user posted image user posted image
Vala bas! Koji je ovo vrag!Oboje su mi imali turu, ali ovaj kasalj nece da ih popusti...sline, kaslju, nikakvi su! Adnan ima neke podocnjakeuser posted image Sta je to, zna li neko! I to od jucer! Moze li biti od antibiotika?
Mene isto grlo boli od ponedjeljka, a od sinoc me pravo stislo! NEmam vise ni glasa, sapcemuser posted image
Nedajte se...

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 1269
30.9.2011 20:37:37   
Anoniman
A nazalost bas im se nesto ne da, nadam se da je samo neka brzoprolaznauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1270
30.9.2011 21:09:02   
tekja
vece...

mi sad dosli iz setnje, ako je neko bio u BBI-u i vidio kako dvoje voze slalom kroz raju, to smo MM i ja ganjali V.user posted image  

Hanady, pa sta je sad misa muuser posted image ...joj nadam se da je samo lazna uzbunauser posted image

Tiki, cekamo teuser posted image ....drago mi je da Lanino stanje ide nabolje, hBuser posted image

rabi, zelim i tvojoj djecici da brzo ozdraveuser posted image

ostale mahanjeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1271
30.9.2011 21:13:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

A nazalost bas im se nesto ne da, nadam se da je samo neka brzoprolaznauser posted image
da se nadovezem mislim kao sahara user posted image nedaj te se hanady user posted image user posted image
rabi i tvojoj djeci zelim brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1272
30.9.2011 21:15:53   
Hanady RR
e Farah spala tura sa paracetamolom... ahaandi evo sam stavila i oblige od krompira...
ja stavrno ne znam šta im sedesilo...
da one idu u vrtić nego ih kod nane čuvam hebemu miša i vidi...

roknut ću se višeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1273
30.9.2011 21:18:13   
Anoniman
hanady user posted image user posted image user posted image stvarno nista pametno ti neznam rec sem da budes strpljiva i da nebrigas ... nedaj se jaka si ti user posted image user posted image pilicima zelim noc bez ture i brzo ozdravljenje .

Neposredna veza do poruke: 1274
30.9.2011 21:21:26   
Hanady RR
hvala drage mojeuser posted image user posted image

a vala sad baš brinem...kontam d aidme na pedijatriju raditi CRP noćas...user posted image

nikako ne kontam kako sad...pa do zla boga d ami napolju spavaju majkemiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prerano za bebu?
пеперутка16

Da li je prerano imati želju za djetetom i brakom sa 18 godina?

Da. (0%)

Ne. (0%)

Možda. (0%)

Prerano. (0%)

Glupost. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *