Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni je zao sto nemam seku,zato se nadam da cu Ajli rodit.vec me posla pitat kad cu joj rodit seku
pa kad nemas seku onda nista neznas , kao ja recimo brata sto nemam . I neka ja volim svoje 2 seke sestra je sestra a brat je brat ..... Seka ti ko mati moze biti il obrnuto Sta cekas radjaj dok nisi dosla do pozni godina
Ja bih da budem tetka, ali moja sestra je mladja od vas dvije... cini mi se da cu dugo cekati...
ih nikad neznas tajra kad ce nas iznenaditi uh bas me zanima kakav je taj osjecaj biti tetka . Jednom mi sveki rece kao ja njoj prije joj neznam gdje cu sa A. stvarima koje su morat cu mami odnijet nemam ih vise gdje gurat redat Ona ce cuvaj seki pa daces noj eh reko do seke (a udala se nakon toga par mjeseci<) kakava ona i udaja Ja to nisam jos zamisljala reko nece ona jos , .... Kad ona se uda eto reko sveki ti predvidje ...
Lady pa kako si me dozivljavala.e bem ti sto se izda sad me niko nece slusat pa kad skontas i jesmo djeca al ipak 24-25 godina je to meni super,svi me pitaju ciju djecu cuvam svjet kontam ja imam 18-19