|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
30.9.2011 12:03:42   
nanika
Hanady drago mi je da je nalaz okuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1226
30.9.2011 12:05:35   
Lady26

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hej ti gospodjo....hocemo li tebe IKAD u zivotu vidjeti...ha? user posted image

haha jeli ovo bilo meni namjenjeno?user posted image I ja sam neki dan razmisljala o tome.

Daaaaaaaaaaaaa, tebi, znas ti ne pravi se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1227
30.9.2011 12:14:34   
tekja
Hanady, bravo za sterilnu ukuser posted image ...da bude aBd ok i sljedeca kontrolnauser posted image

Lady, u sustini jeste puno za 1,5 mjesec 8 kg, nije zdravo za organizam i ta spika, ali kao neko ko zna koliko treba muke da se 1kg izgubi, kazem svaka cast i zavidim ti na istrajnostiuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1228
30.9.2011 12:17:44   
vila_7

Ja jutros ulazim u kancelariju i sjede moje kolegice (iz kancelarije) i jos jedna kolegica iz susjedne, i komentar njen : Isati (katolkinja, tako oni u Kiseljaku Isati, Isami i sl user posted image ) S. jesi smrsala user posted image user posted image user posted image user posted image ...meni cvijece iz usiju...jer kolegice iz kanc (osim jedne) nisu prmjetile niti komentarisale...i pita ona mene koliko si smrsala, sigurno 6-7, ja kazem 8, kad ce jedna : O pa dati to nije puno za tako kratko vrijeme user posted image ...rekoh nije meni je bas super i furam dalje...

hajde bona uvijek ce ljubomornih biti...mislim kak one primjetiti kad neko smrsa 8 kg! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1229
30.9.2011 12:25:37   
nanika
Lady nadam se da cemo se dogovoriti da se upoznamouser posted image user posted image . Malo mi je rasporeduser posted image . I moj muz ima neki poseban rezim ishrane pa dok napravim djeci, dok nama, pa po E u obdaniste. Ne znam ni u cemu mi prodje danuser posted image . Ja bih tebe prepoznala odmah, da sam te negdje vidjela ja bih ti se javilauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1230
30.9.2011 12:50:57   
Lady26
Nije za 1,5 mjesec, za mjesec i 7 dana user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1231
30.9.2011 12:52:18   
Lady26
Meni sto je bitno, ne gladujem...jedem raznoliko, po pravilima dijete doduse, ali jedem svega, osim tijesta, i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1232
30.9.2011 13:19:46   
leona81
mah...ja sam i dalje ljubomorna na novu liniju od ladyuser posted image  

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1233
30.9.2011 13:20:04   
emi7908
Emi koji je recept za tu 'liniju' ?
Kako je tvoj decko,ljubi ga
evo padobranca user posted image .. dječak dobro hvala na pitanju samo mi živice pojede nekad... BTW
i na Eman dijeti sam user posted image user posted image user posted image
Lady kakva kost i koža zezam te a muž hhhmmm user posted image user posted image Dobar je, dobar slušamo se, pukla ljubav k'o livada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1234
30.9.2011 13:21:44   
Hanady RR
Lady javi se sutra ženo, možda te ne proeznamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala žene za četitke na nalazima...ja sma ko leptir...mada znam za mjesec ponavljamo nalaze...al ja opet vjerujem da to je to...ma šbaš mi je laknulouser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1235
30.9.2011 13:23:15   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos to nije ono pravo, tek minimalno stesovanje user posted image user posted image user posted image al iduci bazar dolazim sa akreditacijom i nickom na njoj user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1236
30.9.2011 13:23:50   
emi7908
hvala žene za četitke na nalazima...ja sma ko leptir...mada znam za mjesec ponavljamo nalaze...al ja opet vjerujem da to je to...ma šbaš mi je laknulo

tačno znam kako se osjećaš, pao kamen sa srca a i kako nećeš čovjek se sekira i nekad krenemo luditi od sekiracije... Hvala Bogu samo da je dobro i ostaće aBd. Pusek za dvije pametnice user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1237
30.9.2011 13:26:12   
emi7908
os to nije ono pravo, tek minimalno stesovanje al iduci bazar dolazim sa akreditacijom i nickom na njoj

e stvarno siiiii user posted image user posted image uhhh kad vidiš mene ima da mi pozavidiš user posted image user posted image Šalu na stranu, ja sam skroz popustilauser posted image user posted image odoh ja sad previše OT
Izvinjavam se user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1238
30.9.2011 13:32:49   
Lady26
Mozemo off topikovati na ovoj temi user posted image user posted image
Ja sam danas s posla izasla na pauzu i majke mi trcala da kupim kais user posted image user posted image , spadose farmerke user posted image user posted image user posted image fatala ih usput, da se ne obrukam user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1239
30.9.2011 13:37:33   
nanika

Ja sam danas s posla izasla na pauzu i majke mi trcala da kupim kais user posted image user posted image , spadose farmerke user posted image user posted image user posted image fatala ih usput, da se ne obrukam user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image samo naprijed Ladyyyyyyyyyyyyyuser posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1240
30.9.2011 13:51:56   
leona81
cestitke Hanady na nalazima, cestitke Lady na mrsavljenju...jos da i sebi na necemu cestitam:)
btw ja uopste ne kontam sta se desavalo oko novih pravila na forumu? kakva je to frka bila?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1241
30.9.2011 14:45:20   
bebacha
Hanady supr za urinokulture.
TTeacher nadam se da ce brzo biti bolje i da idete kuci.znam da ti je tesko al misli i na sebe i to malo u pupi

Nama je ipak trebao onaj snimak pluca sto me pedijatrica uvjeravala da ne trebauser posted image user posted image user posted image user posted image zbog neceg sto je bilo na plucima pa da vide jel to nestalo.al neznam stauser posted image user posted image user posted image user posted image nepoznat mi terminuser posted image user posted image

pregladala ga i sve ok,kaze da tu ima dosta i sto ga zubi puno muce.ima 11kg a na otpustu imao 9,5user posted image user posted image user posted image user posted image neznam od cega dobi 1,5kg za 3 mjesca kad slabo jede.dug 82user posted image user posted image
jedino nevalja njegova anemija pa mu sad dala Ferum dva puta po 2 ml.jer heferol nije bilo sanse da popije.nece o gotovo a nemogu mu na silu i prevaru dat dva put dnevno po 7 mluser posted image
opet za dva mjesca kontrola.

on opet kaslje,al samo kaslje,nos ok,nema temp.meni zvuci ko da se samo slajma aktivirao,jel to moguceuser posted image user posted image da je jos ostalo dosta slajma i sad ga pokusava izbacit.

sad cekam da prestane kasalj pa da primimo vakcinu,onu sto ide s godinomuser posted image user posted image puno kasnimo al sam cekala ovu kontrolu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1242
30.9.2011 14:48:24   
Hanady RR
bebacah ma biće on OK...
a šta na plućima su rekli...možda neka sjena...to može pokazati i do brohitisa nije strašno izađe sjena sama do sebe

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1243
30.9.2011 14:51:52   
bebacha
Neznam sta,uglavnom ja kad se pokusam sjetit sta meni na um dode rjec "fistula",znaci slicno jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1244
30.9.2011 14:53:54   
Anoniman
bebacha a sto je nisi pitala za slajm??? I kasljanje sta kaze na to. I da pokusaj spricom mu dat , neka ga neko drzi da ti daj znam grubo zvuci al ja sam morala nekad tako davat da popije bilo kakav lijek na silu user posted image
Bit ce dobrouser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1245
30.9.2011 14:55:15   
bebacha
evo nasla sam na nalazu od rengena.Izmjenjeni hilusiuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1246
30.9.2011 14:56:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Neznam sta,uglavnom ja kad se pokusam sjetit sta meni na um dode rjec "fistula",znaci slicno jeuser posted image user posted image user posted image

sjena od upale ne sekiraj se..meni je dr rekao da svaka upala ostavi sjenu na plucimauser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1247
30.9.2011 14:56:53   
bebacha
Felis sve sam pokusala al on to vrati i iz grla.cudno zvuci al tako je.odma se rasplace i sve vrati

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1248
30.9.2011 14:58:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Felis sve sam pokusala al on to vrati i iz grla.cudno zvuci al tako je.odma se rasplace i sve vrati
e onda neznam a da ga pokusas kad dajes , da ga unazad stavis ono glavu da proguta uh sta su sve A. radili u boln. da popije nema nece nema nemoze user posted image vec mora.
neznam ......onda kako ces....

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1249
30.9.2011 15:01:01   
bebacha
zato mu je i promjenila sirup.jer je lakse da popije 2 ml nego 7,5

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *