Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tiki sve se to izdri i prodje,ja sam u 8 i 9 mjesecu svaki dan vodila Luku na vjezbe na pedijatriju... ali bitno je da ti sebi napravis konstrukciju u glavi i da tako funkcionises. ako stalno govoris ja ne mogu ovo i ono naravno da neces moci jer sama sebi samo otezavas.
nije mi bilo svejedno kad mi se Igor rodio,jos svi porblemi koje je Luka imao.bilo je guravo zaista,ali nekako je i to proslo. i iskreno sada mi je drago da mi je ovako mala razlika jer mi je sve puno lakse kako su veci.
a sto kaze tajra nadam se da ce mi biti jos lakse.
meni srce ko planina sto mogu s njima sama izaci napolje,hej...idemo nas troje gdje zelimo i niko nam ne treba.osjecaj boli glava.
da ih samo vidite kada pocnu da se valjaju po podu,ne znas koji je gore,koji dole. Igor nece u sobu navece bez brace,naucio da idu zajedno i masa stvari.
meni srce ko planina sto mogu s njima sama izaci napolje,hej...idemo nas troje gdje zelimo i niko nam ne treba.osjecaj boli glava.
da ih samo vidite kada pocnu da se valjaju po podu,ne znas koji je gore,koji dole. Igor nece u sobu navece bez brace,naucio da idu zajedno i masa stvari.
Sto se tice dr.bebe ja A. znam rec jel A ako me ne budes sluso ja cu sebi rodit drugu bebu briga me a on dodje zagrli me vice nece nece reko ocu ako ne slusas a on na to šušat,šušat. Ko slusat ce samo nece bebe
felix ne zezaj se,zamisli sutra ti se omakne trudnoca pa mislice dijete da je on nesto krivo uradio
trnutno je tako proce ga nekad hajd .... sad zasad pali kad ne slusa Znam mozda ruzno zvuci , al on meni neda prismrditi drugom djetu kad mi dodje prijeteljica pisala sam vec ne smijem neda da uzmem bebu . Ja ga uzmem on vice ocu i ja da njega uzmem nosat il se dere vice sidji bizi od mame Tako da ja to djete ne uzmem u ruke nikako a imala bi zelju .Kad mu pokusam fino rec mama uzme malo E . malog on je beba tebe mama vise voli samo malo da ga ljubim dere se udara me neeeeeee ne dijat neeeee Eto valjda ce ga nekad proci . !
ma mene iskreno najvise sada zeza ovaj 5. sprat i ne ide mi se nigdje jer znam sta me ceka kad se vracam kuci, rijetko kad hoce bez placa i pobune da se sama popne, a nema sanse da je nosim, jedva i sebe nosim, pa kontam sta bi bilo da se ovo desilo kad nije mogla nikako da hoda, ne bi nigdje mogli izaci bez necije pomoci, a sa mm se uganjam svaku prijestupnu da zajedno izadjemo
nije da se hvalim
dobro je dok mogu za rukicu, al moja lana je prohodala tek sa 18mj., tako da me zadesila razlika ko kod vas mi citavu trudnocu same nigdje makli ne bismo mogle.a kontam abd kad rodim, ovo malo u sling ili mai tai a lanu za rukicu, valjda vise nece praviti probleme kod penjanja tada, ima fore da se usteli i navikne jos nekih 4-5 mj. kolica su mi srecom u prizemlju
on je tek sada poceo da ide za rukicu sa 2 godine i 10 mj uz i niz stepenice,a prohodao je tek sa 2 god i 2 mjeseca skroz samostalno. samo sto ja niti volim da se zalim ni da to gledam na taj nacin...ali dobro nismo svi isti naravno.
Ticer, Luka od Male je "skoro" prohodao, imao je preko 2 godine, mala grijesim li?! Masallah tek sad fino hoda, skupljenih nogica kao praiv djecak...al svejedno ona sa njima dvojicom izlazi....jedan u nosiljku ili za rukicu a drugi u kolica i oooooogroman ruksak (tezak Boze sacuvaj), to je za divljenje...
on je tek sada poceo da ide za rukicu sa 2 godine i 10 mj uz i niz stepenice,a prohodao je tek sa 2 god i 2 mjeseca skroz samostalno. samo sto ja niti volim da se zalim ni da to gledam na taj nacin...ali dobro nismo svi isti naravno.
nisam to znala, pa i ne treba da gledas na taj nacin, naravno. sigurno ti je bilo tesko, al sada hala bogu mozete sami