Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrooo Kako su na bolesna djecica? Deniz,Ana,Nadja... Ako sam koga zaboravila,ne zamjerite,malo je teze upratiti... Mi se probudili oko pola 10h i djecaci standardno,otisli po dorucak u Mercator. I zove mene moj muzic,na kasi i skonta da je zaboravio novcanik I sad opet dosli,uzeli parice i opet odose na Socijalno... Smote smotane
Lanice
Tajric i moj A. je uzbudjen zbog rockasa. Jedva ceka da dodje kod '' Ane i maje djece'' i da '' puse tojtu''
Jutro i od nas .Adi je nocas fino spavao,ali je me zvaopar puta u snu i to fino kaze mamaaaa,svas am se raznijezila,zna da sam ja mama,pokaze prsticem ali nikad me ne zove tako...Nocas je grmilo,sjevalo,pljustala kisa,danas je malo bolje vrijeme pa idemo napolje hraniti patkice i galebove...
N je ok. Hvala što pitate za nas. jutros oko 5h je imala temperaturu ali joj je Ibuprofen odmah skinuo. za sada je nema i čekamo 17h, kada se obično pojavi, pa da vidimo hoće li je biti. Samo neće ništa da mi jede. neće mlijeko, neće AD, ništa živo neće. jedva sam joj ugurala u usta jednu kašicu, onu što se sa vodom priprema.
Lanici želimo sretan rođendan! Budi zdrava, sretna i slušaj mamu i tatu!
Iman83 bravo za mirnu curicu,drago mi je da je nalaz bolji svima koji su bolesni želimo da nam sto prije ozdrave Nikola jucer dobio temperaturu. Vratili se iz grada,bili na predstavi a zatim u igraonici i kad smo dosli kuci on strasno nervozan,ja mu izmjerim temperaturu iako je na dodir bio hladan kad tamo 39. Citavu vecer je imao tako visoku temperaturu,sinoc mu stavim cepic i evo dosad mu vise nista nisam davala jer ne prelazi 38. Ne slini,ne kaslje,pa il je od petica sto nam rastu il je možda neki virus iz vrtica, vidjet cu sutra kakav ce biti i hocu li ga voditi na pregled. A ja se ovih dana hvalim kako odavno nije bio bolestan,ne pamtim kad, e vise nista ne pricam...
Evo i nas nahranili ptice pa odemo do trznog na predstavu Bozicnu,ja kontala nece se to njemu svidjeti,ma ludnica je bila,aplaudira,plese,grli onu djecu...Pa prisao nam deda mraz on ga za cvikere ufatio Ode ga amalo uspavati,ne bi li zaspao...Pa da mama malo odmori
ovdje najmanje o djeci ...i sta se ubjedjujete sta je bolje, ljepse, finije i sl.svako neka radi sta mu dusi volja i sta ga sretnim cini...
nadam se da su svi bolesni prizdravili...Iman drago mi je da je pregled prosao dobro, a i ta druga rupica ce aBd zarasti ...
Lana sretan rodjendan i ovdje
Mi jutros gledali nasu prvu malu predstavu, kako sam i ocekivala V. se jako fino ponasao u pozoristu, ali zato po gradu - ludnica ...ne da ruku, ide gdje je njemu cejf, sve ce on sam itd zvanicno smo u terrible two fazi ...Roditelji mi bili jucer, koliko im se V. obradovao, grlio ih i vristao, svi smo suzu pustili...eto...sve vas pozdravljam ....Lady, jedva cekam slike
Ana hvala Bogu bolje... ali zato Luka od petka uvece temperaturu,kaslje, pa i proliv dobio. Vodila ga u Vrazovu, tu nas dr hitno poslala na jezero kaze bronholitis, a gore nas primi specijalizant i kaze ja nista ne cujem, vadili mu nalaze pa malo je dehidrirao, ali nista strsno, kao pratite djete pa ako cudno sta primjetim da ga odmah dovedem i da obavezno ponovimo sve nalaze opet za MRSU u toku sedmice, a sutra svom pedijatru. Sad kome vjerovati ovome specijalizantu na Jezeru ili ovoj pedijatrici u Vrazovoj.
Fino i meni posla zadaste.. ja jadna mrtva skršena od jučerašnje svadbe...imama uplau mišića od plesanja i ostalog
sad još moram postove ganjat da pobrišem
tikamo s ekansije...samo d ai ovdje Lani poželim sve najbolje za rođkas