|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
28.9.2011 9:27:32   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: noa

ja volim coluuser posted image user posted image user posted image a mm mi žuga cola je otrovuser posted image onda ja njemu puknem reklamu od cedeviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogla bih zivjeti na coli, grozno koliko je volim, a svi me ruze zbog toga user posted image

a ti si meni stalno na pameti sa SUDOCREM-om nikada ja ne odoh da je kupim srecom malenom ono proslo ali sta cu kad je ima samo u jednoj spoteci a ona mi nikako nije usput user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 701
28.9.2011 9:33:11   
teacher75
i ja volim colu i bitter lemon, ne mogu im ponekad ni sada odoljeti u user posted image , al mi poslije prisjedne redovno, pa povracamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 702
28.9.2011 9:34:51   
Malenaoduvijek
a sada dobro jutro

mi smo svi dobro hB, osim sto ja svako jutro imam napade kaslja.
kasnije trebamo kod Irme i vec razmisljam kako cemo to izvesti, valjda ce biti taksija za nas malu raju.user posted image

tiki moja danas bi njoj vec trebala tura spadati kad primi drugu turu inekcija, ne dajte se, a sto ne ides na bolovanje?
user posted image user posted image

mama2009 se nije nikako javljala jeli Deniz izasla iz bolnice?

jelena bas mi je drago za imenjaka, a ti se cuvaj...user posted image

Neposredna veza do poruke: 703
28.9.2011 9:36:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a sada dobro jutro

kasnije trebamo kod Irme i vec razmisljam kako cemo to izvesti, valjda ce biti taksija za nas malu raju.user posted image

tiki moja danas bi njoj vec trebala tura spadati kad primi drugu turu inekcija, ne dajte se, a sto ne ides na bolovanje?

eh draaga, kod nas mozes na bolovanje samo kad umires, tako ti je, necu dalje da komentarisem, jer mi je juce bio skocio pritisak zbog komentara sto juce nisam dosla na posao a imala samo 3 casa

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 704
28.9.2011 9:37:57   
Amani12
Evo jos jedne ovisnice o coli i svemu gaziranom...user posted image
Dobro jutro drage...
Joj Teacher bas mi je zao Lane,da cim prije ozdravi...
Cuvaj se i ti draga,ljubimo vas...
Ja sam bolje,do sinusa je,pa sam sad na antibioticima,bit ce bolje sigurno...user posted image
Amanceka zubici slomise,sinoc se 3x budio,da piski,da trazi nanicu i da pita gdje je Jagodica Bobica user posted image user posted image
Ja evo sterem ves,koja guzva na cesti,em auta a naroda na stanici bruka,cekaju komercijalu Centrotransovu....user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 705
28.9.2011 9:38:44   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a sada dobro jutro

eh draaga, kod nas mozes na bolovanje samo kad umires, tako ti je, necu dalje da komentarisem, jer mi je juce bio skocio pritisak zbog komentara sto juce nisam dosla na posao a imala samo 3 casa

sto je meni ta tvoja direktorica antipaticna, mislim znam ko je i bas mi je bljak...user posted image

Neposredna veza do poruke: 706
28.9.2011 9:38:52   
Amani12
Deniz je stigla doma svojoj mami i mnogo je bolje,hB...user posted image
Mama 2009 ljubi princezu user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 707
28.9.2011 9:40:42   
Malenaoduvijek
dusica moja draga, meni ORL dr davno nekada skroz bila zabranila colu i gazirano jer mi glasnice ne valjaju, ali ko ce slusati doktore jelda?

a drago mi je da si bolje user posted image user posted image

a pije li pile jos singular?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 708
28.9.2011 9:44:46   
Lady26
Jutrooooooooooo, nisam se naspavala user posted image - nista novo.... user posted image
Teacher bas mi je zao, nadam se da ce zivnuti sto prije i poceti jesti...meni i tebi ista boljka, njihove kile i ne jelo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 709
28.9.2011 9:44:57   
Amani12
Trenutno ne pije,ali uskoro cemo na kontrolu pa cemo se posavjetovati da li i dalje treba piti...
Nadam se da cete uspjeti uganjati taksi,grad je bas blokiran.
Dolazis li na bb?
Ljubi nam drugare slatke user posted image

Neposredna veza do poruke: 710
28.9.2011 9:45:58   
Lady26
Deniz ima dijagnozu bronhitisa nekog, nisam zapamtila....misha mu, samo da i ona sto prije ozdravi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 711
28.9.2011 9:46:24   
Mirkica
Jutro zene

Tiki kako je bila noc ??

Handy kakvi su nalazi ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 712
28.9.2011 9:47:32   
Mirkica

i ja volim colu i bitter lemon, ne mogu im ponekad ni sada odoljeti u user posted image , al mi poslije prisjedne redovno, pa povracamuser posted image

ja volim colu u prvoj trudnoci sam je pila kao lud au drgoj 9 mjeseci ni kap , kada sam se porodila rekla sam mm smao da mi u bolnicu donese dozu kole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 713
28.9.2011 9:48:52   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Deniz ima dijagnozu bronhitisa nekog, nisam zapamtila....misha mu, samo da i ona sto prije ozdravi....

Alergijskog bronhitisa,isto kao i moj Amanuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 714
28.9.2011 9:49:32   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro.
Tiki kako je Lana
Felix jel gotovo s injekcijama
Ja opet ponosnauser posted image user posted image user posted image na svoju veliku curu.ovu sedmicu u vrticu imaju temu porodica,i trebaju dojiet sliku porodice i juce ona jedina odnijela(tako kaze a nikad jos nije slagala tako nesto).uciteljica je pohvalila i bila djete danauser posted image user posted image nacrtala kucu i napravila mamu od mmakaronauser posted image user posted image user posted image kad sam vidjela radove rastopila sam seuser posted image user posted image user posted image nije to nesto extraa al meni je to punoooo vise crteza.

kako nije nesto jasta je nego , svi mi jedva cekamo da nas nasi malisani nacrtaju pa od makarona  makarona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za ljepoticu malu bas me raznjezila

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 715
28.9.2011 9:50:33   
Amani12
Kome trebaju potkosuljice,za djecake i djevojcice,ima u Amku na Mojmilu,ja kupila Amanceku,pamucne potkosuljice po 2.25 i 3 km,a bokserice po 3 i 3,5 km. Valjda ovo nije reklama,a user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 716
28.9.2011 9:54:24   
vila_7
Da vas pozdravim......user posted image
Kako su bolesna djecica!? Moram se navikavati da pisem djecica a ne bebice! user posted image

Bebacha....user posted image user posted image user posted image ma gdje neces biti ponosna!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 717
28.9.2011 9:57:07   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Amani12

Alergijskog bronhitisa,isto kao i moj Amanuser posted image

user posted image bas mi je zao bas krenulo s  ovim prehladama

BA 13.12.2008

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 718
28.9.2011 9:59:06   
InLove
JUtro i od nass. Mi smo zaspali u 01.30 a podigla sse u 7 user posted image Ko zombi sam majke mi.. Evo sad mi dosadjuje, ubi me po nogama kucnim telefonom.user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 719
28.9.2011 10:00:45   
Lady26
U 01.30 user posted image user posted image user posted image
Ooooooooooooooooooooooo ja bi nekoga ispalila na mars user posted image user posted image a ne u krevet user posted image u ta doba....

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.9.2011 10:01:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 720
28.9.2011 10:03:33   
Mirkica

Ooooooooooooooooooooooo ja bi nekoga ispalila na mars user posted image user posted image a ne u krevet user posted image u ta doba....

ja ali su ustale u 19:30 hahhahahhahahaha

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 721
28.9.2011 10:03:56   
Bambi09

evo mene ko da me poplava izbacilauser posted image odspavala malo do 3- mm dezurao pa onda dosla moja smjena i lana se budila svakih pola sata- sat, trazila vodu, cucu itd. tako da sam stalno ustajala i vracala se u krevet. nije imala visoku temperaturu jer sam joj prije spavanja dala voltaren pa se oko 11 bila preznojila, presvukla je i onda nije bila visoka nakon toga. sada ima izmedju 37 i 38 uglavnom, evo opet zaspala. i dalje odbija da jede, nista neceuser posted image zalijepila joj opet kesu za urin da pokusamo jutros ali sumnjam, vec je sve obavila u pelenu prije budjenjauser posted image

mila, nadam se da ce sve biti ok... a sto se tice spavanja i odbijanja jela, pa samo skontaj ti kada si nahladjena kako te smlati i kako si iscrpljena, sto znaci da je normalno da spava... kaze meni jedan dr. skoro kad se temperatura povlaci, svako dijete je tada pospano i organizam trazi odmor... ja bih je pustila da se odmori, naravno uz nadzor cijelo vrijeme... a jelo, pa dusa mala iscrpljena, nije joj ni do cega... ja smatram da ce ti sama traziti da jede cim se malo organizam odmori, poslije spavanja ponudi joj nesto sto ona voli, trebalo bi da prihvati...

Jelenaaa ma volem i ja tebe zeno draga... dobro su moji pilici... slusaju me... malo nas je jucer S prepala, udarila se kod oka na brisac od auta... nisam bila s njima pa ne znam tacno kako se to dogodilo, ali kad sam sinoc vidjela sve mi se okrenulo oko mene... huh... u subotu smo planirali na BB, ima li kakve sanse da i ti dodjes?

Ladyyyyyyyyyyyyyy user posted image

Amani ljepoto... jel ti bolje??? ljubi nam djecaka puno user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 722
28.9.2011 10:05:57   
Mirkica
Lady jesi li ti prije ovdje postavljala slike sa skroz kratkom kosom ???

< Poruku je uredio Mirkica -- 28.9.2011 10:07:16 >

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 723
28.9.2011 10:06:11   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja ali su ustale u 19:30 hahhahahhahahaha

user posted image user posted image - sad se sjetih posta....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 724
28.9.2011 10:07:00   
tekja
dobro jutro...ovo iznad nas je nebo, zna da bude, kad je suncan dan, lijepo, plavo, veliko i vedro.... lalalalalauser posted image user posted image user posted image
ja fino raspolozena jutros, spavali do 9:15user posted image ...valjda nece biti ona: ptica koja rano pjeva.....user posted image

Tiki, Amani, asmiraa, mama, zelim da djecica brzo ozdrave, potpuno i zauvijekuser posted image
bebacha...i trebas biti ponosna, mamina pametnica malauser posted image ...

tajra, lady, helena, mirkica, male......and all of youuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *