|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
28.9.2011 0:25:26   
bananica
ja imam bocicu, pise za djecu i odrasle, al nemam kutiju niti onaj papiric 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 651
28.9.2011 0:26:40   
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bananica

ja i sebi prskam cim osjetim peckanje u grlu

i nas dvije pijemo revitu, to mi je takodjer odlicna stvar

ja sma revitu sebi uvela nakon operacije...al nisma djeci...
e vela smao mi još to fali d aim uvedem...
ujutro prije poslka od kuće po sta stoje kraj mene dok ih nakljukam...

pazi sad...
med i tahan pomješani po kašika, ad kapsule, c vitamin, legofer, imoglukan e još da im uvedem revitu...pa gdje bi mi kraj biouser posted image

mi revitu pijemo umjesto soka, a med je isto obavezan svako jutro

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 652
28.9.2011 0:28:59   
Hanady RR
a mi dok pijemo od kupina, od scvkle o malina, od mrkve od jabuka, do drijena sve prirdno...moja bananice...
dosta im boga imuser posted image

više sma otkačila od pripravka...rekoh ti muž me zobve svojom marijom paunovkom...bona nazove me sa posla da nekome na poslu da recept neki i pita me pred njima...matija moja kako ide ono sa lukomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 653
28.9.2011 0:29:01   
Anoniman
 a šta je revitauser posted image ja sam ko s marsa pala al stvarno do sada samo 1 gnojna angina i 1 antibiotik u 2,5 godine

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 654
28.9.2011 0:30:08   
bananica

a mi dok pijemo od kupina, od scvkle o malina, od mrkve od jabuka, do drijena sve prirdno...moja bananice...
dosta im boga imuser posted image

više sma otkačila od pripravka...rekoh ti muž me zobve svojom marijom paunovkom...bona nazove me sa posla da nekome na poslu da recept neki i pita me pred njima...matija moja kako ide ono sa lukomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 655
28.9.2011 0:30:48   
bananica
IZVORNA PORUKA: noa

a šta je revitauser posted image ja sam ko s marsa pala al stvarno do sada samo 1 gnojna angina i 1 antibiotik u 2,5 godine

maticna mlijec i vitC, osnovni sastojci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 656
28.9.2011 0:31:07   
Hanady RR

http://www.revitaplus.com/

ovo

ja pijem ovu u kutiji prvoj revita orange...kao cedevita fol...al eto dobro obogaćena
kod nas na zetri ima predstavnišvo pa s ena mlo može kupovati...meni suprug nakon oprecije kupio i ja snatavila...što kaže bananica umjeto soka popijem doduše kad se sjetim...al svaki dna bar jednu čašu mi mahir raszmuti nakon ručkauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 657
28.9.2011 0:32:22   
leona81
ja sam pila revitu godinama, i nista mi nije pomogla, tad sam bila najbolesnija. tako da u to ne vjerujem uopste.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 658
28.9.2011 0:33:01   
bananica

http://www.revitaplus.com/

ovo

ja pijem ovu u kutiji prvoj revita orange...kao cedevita fol...al eto dobro obogaćena
kod nas na zetri ima predstavnišvo pa s ena mlo može kupovati...meni suprug nakon oprecije kupio i ja snatavila...što kaže bananica umjeto soka popijem doduše kad se sjetim...al svaki dna bar jednu čašu mi mahir raszmuti nakon ručkauser posted image

i ja tu uzimam

Neposredna veza do poruke: 659
28.9.2011 0:33:47   
bananica
IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam pila revitu godinama, i nista mi nije pomogla, tad sam bila najbolesnija. tako da u to ne vjerujem uopste.

a ja bih se zaklela u nju

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 660
28.9.2011 0:34:02   
Hanady RR

ma ni ja...
ja je pijem je rje muž donosi...
kaže haman 40 km i nju plati...
ja nijendom nisma otišla da kupimuser posted image
pogotovo što sam ono baš voljan to sebis amoj mutiti...niđe veze...
al eto on to ko meni d adigne imunitete nakon operacije...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 661
28.9.2011 0:35:43   
Anoniman
oooooo đe da sad trazimuser posted image user posted image user posted image user posted image mm se ionako oblijeva cedevitom ovo bi mu barem zdravije bilouser posted image a natjerala bi se i ja da popijem a tek Noa njoj sve sto je obojeno pašeuser posted image
moram uvesti nesto dok ne prispije sok od šipka,zimus smo 30 litara popili i svi bili zdraviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 662
28.9.2011 0:37:13   
bananica

oooooo đe da sad trazimuser posted image user posted image user posted image user posted image mm se ionako oblijeva cedevitom ovo bi mu barem zdravije bilouser posted image a natjerala bi se i ja da popijem a tek Noa njoj sve sto je obojeno pašeuser posted image
moram uvesti nesto dok ne prispije sok od šipka,zimus smo 30 litara popili i svi bili zdraviuser posted image

da ti saljemo autobusom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
28.9.2011 0:39:06   
bananica

ma ni ja...
ja je pijem je rje muž donosi...
kaže haman 40 km i nju plati...
ja nijendom nisma otišla da kupimuser posted image
pogotovo što sam ono baš voljan to sebis amoj mutiti...niđe veze...
al eto on to ko meni d adigne imunitete nakon operacije...

jest mozda pola kile, a kg kosta 56 il tako nesto
skup je preparat tebi dragi nabavio

Neposredna veza do poruke: 664
28.9.2011 0:39:31   
Anoniman
bananice sad kad sam vidjela sliku ucinilo mi se da sam vidjela u nekoj apoteKiuser posted image sutra cu se zadati u potragu pa ako ne nađem of kors da šaljete pa što vas imam u SAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 665
28.9.2011 0:40:24   
bananica

bananice sad kad sam vidjela sliku ucinilo mi se da sam vidjela u nekoj apoteKiuser posted image sutra cu se zadati u potragu pa ako ne nađem of kors da šaljete pa što vas imam u SAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovdje se to nema kupiti po obicnim apotekama, samo u njihovim radnjama

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 666
28.9.2011 0:41:05   
bananica

svaki dan ce jedna poslati turu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 667
28.9.2011 0:41:17   
leona81
meni je to nekako vise placebo, ali eto ako pomaze onda mozda pomaze samo odredjenim ljudima. mozda bi pomogla i cedevita?

koliko maticne mlijeci u tome ima i kakva je to je pitanje? niko ko se zaista bavi medom i proizvodima od meda ne vjeruje u taj napitak.

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 668
28.9.2011 0:42:55   
bananica

meni je to nekako vise placebo, ali eto ako pomaze onda mozda pomaze samo odredjenim ljudima. mozda bi pomogla i cedevita?

koliko maticne mlijeci u tome ima i kakva je to je pitanje? niko ko se zaista bavi medom i proizvodima od meda ne vjeruje u taj napitak.

ne znam, nisam ulazila u detalje niti sam se raspitivala detaljnije, al licno kazem da vec par godina sjedim sa prehladjenim, gripoznim ljudima, a meni ne predje nista, zato ja smatram da to pomaze

kucnula u drvo da ne ureknemuser posted image

< Poruku je uredio bananica -- 28.9.2011 0:43:25 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 669
28.9.2011 0:44:49   
Hanady RR
ma da pitanje maitčne mliječi je nešto zaista posebno.svaki pčelar iole obiljan namsije se na svaki preprata zvani matična mliječ u apoteci proizveden u većim količinama.

ja sma starijoj kupila orah matične mliječi od pčelara...ono pola grama pod jezik ona uzima iako je jako ksielo...

a matična mliječ nije tako moguća biti rasptortranjena u količinama koliko je revita i svi drugi eksplatirajuuser posted image

bananice bogami je kila...ja majmuna koliko on to plati...morat ću počet govoti da mi s ene dopada d ami ne godi...nek mi d apare kupit ću aj sebi šta mi trebauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 670
28.9.2011 0:45:15   
Anoniman

ma leona ima ti i teuser posted image al ako imas mogucnosti ja sam uvjek ZA probati,mislim da ne moze skoditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 671
28.9.2011 0:49:15   
Hanady RR

ma leona ima ti i teuser posted image al ako imas mogucnosti ja sam uvjek ZA probati,mislim da ne moze skoditiuser posted image user posted image user posted image

u svakom slučaju od ogromnih količina cedevite je boljeuser posted image

ja s eježim na cedevitu...ne kupujem je nikako. ona je stavrno otorv...zato prošetaj po apotekama možda nemaju tamo predtavništvo ali je moguće da imaju iugovor sa nekom apotekom...
ako nema nije frka, pa nas volike u sauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 672
28.9.2011 0:49:20   
leona81
kucni kucni...nemam pojma, ja ne vjerujem u te fazone, kao pijte toliko casa toliko dugo i bit ce vam bolje, imunitet super, nek cijela porodica pije, a vamo nekom kapaju milioni...
moja mama je isprobala sve, na mojoj sestri, ciji je imunitet uzas, pa tako da znam dosta o tome...od natura mix, shark oil, royal jelly, revita, med / milion vrsta i svi preparati od meda, sve trave svijeta, feroglobin i jos 10 ak preparata za zeljezo, od toga i zeljezo u tecnom stanju iz italije, b complex i sve varijante, natural wealth...itd, itd, itd...
a moja sestra svaku zimu na infuzijama...srecom prosla zima je bila bolja nego ostale, bez infuzija...aBd i ova:)user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 673
28.9.2011 0:50:32   
leona81

u svakom slučaju od ogromnih količina cedevite je boljeuser posted image

ja s eježim na cedevitu...ne kupujem je nikako. ona je stavrno otorv...zato prošetaj po apotekama možda nemaju tamo predtavništvo ali je moguće da imaju iugovor sa nekom apotekom...
ako nema nije frka, pa nas volike u sauser posted image

user posted image user posted image user posted image  svaka cast, isto mislimo

Neposredna veza do poruke: 674
28.9.2011 0:52:48   
bananica

kucni kucni...nemam pojma, ja ne vjerujem u te fazone, kao pijte toliko casa toliko dugo i bit ce vam bolje, imunitet super, nek cijela porodica pije, a vamo nekom kapaju milioni...
moja mama je isprobala sve, na mojoj sestri, ciji je imunitet uzas, pa tako da znam dosta o tome...od natura mix, shark oil, royal jelly, revita, med / milion vrsta i svi preparati od meda, sve trave svijeta, feroglobin i jos 10 ak preparata za zeljezo, od toga i zeljezo u tecnom stanju iz italije, b complex i sve varijante, natural wealth...itd, itd, itd...
a moja sestra svaku zimu na infuzijama...srecom prosla zima je bila bolja nego ostale, bez infuzija...aBd i ova:)user posted image

a ja sam zeljezo sa 6 podigla na 31 pred samu trudnocu sa revitom fe - osjecam se kao da radim za njihuser posted image koliko ih hvalim, kao da mi ljudi placaju marketinguser posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *