|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
28.9.2011 0:52:53   
Anoniman
ja isto ne volim cedeviti,Noa je isto ne voli al mmuser posted image user posted image user posted image user posted image nama 1kg ne moze tjedan dana.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 676
28.9.2011 0:53:51   
bananica
IZVORNA PORUKA: noa

ja isto ne volim cedeviti,Noa je isto ne voli al mmuser posted image user posted image user posted image user posted image nama 1kg ne moze tjedan dana.

ja volim cedevitu i colu i fantuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 677
28.9.2011 0:55:34   
bananica
IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: leona81

kucni kucni...nemam pojma, ja ne vjerujem u te fazone, kao pijte toliko casa toliko dugo i bit ce vam bolje, imunitet super, nek cijela porodica pije, a vamo nekom kapaju milioni...
moja mama je isprobala sve, na mojoj sestri, ciji je imunitet uzas, pa tako da znam dosta o tome...od natura mix, shark oil, royal jelly, revita, med / milion vrsta i svi preparati od meda, sve trave svijeta, feroglobin i jos 10 ak preparata za zeljezo, od toga i zeljezo u tecnom stanju iz italije, b complex i sve varijante, natural wealth...itd, itd, itd...
a moja sestra svaku zimu na infuzijama...srecom prosla zima je bila bolja nego ostale, bez infuzija...aBd i ova:)user posted image

a ja sam zeljezo sa 6 podigla na 31 pred samu trudnocu sa revitom fe - osjecam se kao da radim za njihuser posted image koliko ih hvalim, kao da mi ljudi placaju marketinguser posted image user posted image

Masic mi kaze, imas zeljeza kao u rudnikuuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 678
28.9.2011 0:57:04   
Anoniman
ja volim coluuser posted image user posted image user posted image a mm mi žuga cola je otrovuser posted image onda ja njemu puknem reklamu od cedeviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 679
28.9.2011 1:00:50   
Anoniman
bananice taman ti ja htjedoh rec ''ako radis za njih posalji par ovih promotivnih kesica''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad ozbiljno Noi je osip s kojim smo se dugo,dugo borile rijesila SUDOCREM krema i ja o njoj svima pricam i svima šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image nekad djelujem ko one dosade sa top shopauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 680
28.9.2011 1:01:54   
Hanady RR

kucni kucni...nemam pojma, ja ne vjerujem u te fazone, kao pijte toliko casa toliko dugo i bit ce vam bolje, imunitet super, nek cijela porodica pije, a vamo nekom kapaju milioni...
moja mama je isprobala sve, na mojoj sestri, ciji je imunitet uzas, pa tako da znam dosta o tome...od natura mix, shark oil, royal jelly, revita, med / milion vrsta i svi preparati od meda, sve trave svijeta, feroglobin i jos 10 ak preparata za zeljezo, od toga i zeljezo u tecnom stanju iz italije, b complex i sve varijante, natural wealth...itd, itd, itd...
a moja sestra svaku zimu na infuzijama...srecom prosla zima je bila bolja nego ostale, bez infuzija...aBd i ova:)user posted image

a ja sam zeljezo sa 6 podigla na 31 pred samu trudnocu sa revitom fe - osjecam se kao da radim za njihuser posted image koliko ih hvalim, kao da mi ljudi placaju marketinguser posted image user posted image

e vidiš bananice ja vjerujem da sve to ima veze sa samim oragnizmom konzumenta...
moje željezo u vrijeme trunoće je bilo užas...da bih otišla na porod sve su mi davali i nisma uspjela pomaknuti željezo ni za 1 podiok...meni je pomogla guber voda iz srebrenice...zamisliuser posted image i doem na porod sa željezom 8 to je ko super bilo u odnosu na 2,6 sa kojim sam bila komlet trunodću...

eh prije operacije žuči...opet isto željezo kriza...terapije i terapije i nešto malo poboljšanje...al meni je ustanovljeno d ami je jetra trokirala bukvalno i radi stalnog izlaska kamena iz žuči u jetreni kanal nije mi se apsorbirao vitamin D u jetri a to je opet nekako usko povezano s aželjezom bilo...

elem nakon operacije ja sma pila terapiju i moje željezo je miravlo ni gore n dole al daleko do dobroga...

ja pijem znači revitu od dana operacije...

al vjeruj mi kad mi je nalaz 9 željeza to je dernek kod nas...user posted image

Mislim sve to ima veze sa samim stanjem organizma...
kod mene definitvno u ovih 5 godina gubljenje na kilaži i dobijanje ogromnih kilograma dovesli su u stanje ovoga porblema...sad vjerujem da je bolje al nisma nalaz ponavljala ima 2 mjeseca...mrkso mi i die mi na živceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 681
28.9.2011 1:01:57   
bananica

bananice taman ti ja htjedoh rec ''ako radis za njih posalji par ovih promotivnih kesica''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad ozbiljno Noi je osip s kojim smo se dugo,dugo borile rijesila SUDOCREM krema i ja o njoj svima pricam i svima šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image nekad djelujem ko one dosade sa top shopauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mozda cu imati besplatno revitu ako ovo procitaju pa vam svima saljemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 682
28.9.2011 1:03:18   
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e vidiš bananice ja vjerujem da sve to ima veze sa samim oragnizmom konzumenta...
moje željezo u vrijeme trunoće je bilo užas...da bih otišla na porod sve su mi davali i nisma uspjela pomaknuti željezo ni za 1 podiok...meni je pomogla guber voda iz srebrenice...zamisliuser posted image i doem na porod sa željezom 8 to je ko super bilo u odnosu na 2,6 sa kojim sam bila komlet trunodću...

eh prije operacije žuči...opet isto željezo kriza...terapije i terapije i nešto malo poboljšanje...al meni je ustanovljeno d ami je jetra trokirala bukvalno i radi stalnog izlaska kamena iz žuči u jetreni kanal nije mi se apsorbirao vitamin D u jetri a to je opet nekako usko povezano s aželjezom bilo...

elem nakon operacije ja sma pila terapiju i moje željezo je miravlo ni gore n dole al daleko do dobroga...

ja pijem znači revitu od dana operacije...

al vjeruj mi kad mi je nalaz 9 željeza to je dernek kod nas...user posted image

Mislim sve to ima veze sa samim stanjem organizma...
kod mene definitvno u ovih 5 godina gubljenje na kilaži i dobijanje ogromnih kilograma dovesli su u stanje ovoga porblema...sad vjerujem da je bolje al nisma nalaz ponavljala ima 2 mjeseca...mrkso mi i die mi na živceuser posted image

al da popravis zeljezo moras piti revituFeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 683
28.9.2011 1:04:34   
bananica
to ti je ona mala kutijica, oko 18KM, trebas popiti 3-4 da bi primjetila ucinak, sve znamuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 684
28.9.2011 1:07:15   
Hanady RR
bananice e nemoj samo revitin album da nam postaviš molim te user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 685
28.9.2011 1:08:09   
bananica

ovako i ja vjerujem u pravu nevenovu mast, ma za sve je koristim, ne bih zaspala u kuci da je nemamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 686
28.9.2011 1:08:45   
bananica

pa da moram brisatiuser posted image user posted image
danas me nagovorise i eto sta bi

Neposredna veza do poruke: 687
28.9.2011 1:13:01   
Hanady RR

pa kad me ne čitaš fino...
ja ti lijepo kažem jeviš se adminki na pp i sve rješiš i dogvoriš...a ti meni kažeš nisma nikome pisla PP nego tebi...šta će meni adminka je šefuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 688
28.9.2011 1:14:11   
bananica

pa kad me ne čitaš fino...
ja ti lijepo kažem jeviš se adminki na pp i sve rješiš i dogvoriš...a ti meni kažeš nisma nikome pisla PP nego tebi...šta će meni adminka je šefuser posted image

ma nema veze, nije bilo tesko brisatiuser posted image

ipak hvala na sugeriranoj pomoci

< Poruku je uredio bananica -- 28.9.2011 1:15:39 >

Neposredna veza do poruke: 689
28.9.2011 7:47:32   
R&T@
Jutro vam zenice i djecicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da mi svi budete zdraviuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 690
28.9.2011 7:53:38   
assmiras
Jutro zenice,

ja nisam nikako naspavana, Selma prehladjena zacepljen nosic, cijelu noc se budila i hoce "cicu" (siku)

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 691
28.9.2011 8:16:04   
DM
Asmiras-namaži joj malo ćurekotovog ulja ispod nosa-tako da udiše-pročepiće-vidjećeš!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 692
28.9.2011 8:19:37   
bebacha
jutro.
Tiki kako je Lana
Felix jel gotovo s injekcijama
Ja opet ponosnauser posted image user posted image user posted image na svoju veliku curu.ovu sedmicu u vrticu imaju temu porodica,i trebaju dojiet sliku porodice i juce ona jedina odnijela(tako kaze a nikad jos nije slagala tako nesto).uciteljica je pohvalila i bila djete danauser posted image user posted image nacrtala kucu i napravila mamu od mmakaronauser posted image user posted image user posted image kad sam vidjela radove rastopila sam seuser posted image user posted image user posted image nije to nesto extraa al meni je to punoooo vise crteza.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 693
28.9.2011 8:21:38   
assmiras
doublemum

Status: odsutan Asmiras-namaži joj malo ćurekotovog ulja ispod nosa-tako da udiše-pročepiće-vidjećeš!

hvala, probat cu .... jedva prica, jedva dise, nervozna, bas mi je zao user posted image

< Poruku je uredio assmiras -- 28.9.2011 8:22:31 >

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 694
28.9.2011 8:26:11   
Bambi09
Dobro jutro bebe i mamice...
Nadam se da je drustvo jutros bolje i svima zelimo ugodan i lijep dan...

Jelena, hvala na info... Kako su tvoji pilici??? Kako si ti??? Pozdravi muzeka user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 695
28.9.2011 8:51:56   
teacher75
evo mene ko da me poplava izbacilauser posted image odspavala malo do 3- mm dezurao pa onda dosla moja smjena i lana se budila svakih pola sata- sat, trazila vodu, cucu itd. tako da sam stalno ustajala i vracala se u krevet. nije imala visoku temperaturu jer sam joj prije spavanja dala voltaren pa se oko 11 bila preznojila, presvukla je i onda nije bila visoka nakon toga. sada ima izmedju 37 i 38 uglavnom, evo opet zaspala. i dalje odbija da jede, nista neceuser posted image zalijepila joj opet kesu za urin da pokusamo jutros ali sumnjam, vec je sve obavila u pelenu prije budjenjauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 696
28.9.2011 8:53:33   
teacher75
revitu sam i ja pila u djevojackim danima kad mi je bio slab imunitet, stalno imala bronhitis, pa prestala, skupo mi bilouser posted image sto se tice svinjske masti, nisam znala ni ja da ne ide na temperaturu, mada je to logicno. nisam je nikad koristila pa ne znam kako to ide, ali su pisale zenice na ovoj temi jucer pa sam upucena sadauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 697
28.9.2011 9:00:53   
mala86
jutro svima user posted image

tecaher bas mi je zao sto se i dalje patite user posted image user posted image

mogu mislit kako te isrpilo sve jos si trudnica

jel radis ili si na bolovanju?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 698
28.9.2011 9:09:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

jutro svima user posted image

tecaher bas mi je zao sto se i dalje patite user posted image user posted image

mogu mislit kako te isrpilo sve jos si trudnica

jel radis ili si na bolovanju?

radim. juce nisam otisla na posao al danas moram, 2.sam smjena, imacu 6 casova, ne znam kako cu izdrzatiuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 699
28.9.2011 9:22:09   
Anoniman
Bambi user posted image , zeno sto ja tebe plaho volimuser posted image
Ana kod bake i dede, uzivauser posted image . Luka hvala Bogu dobro, dva brisa su pokazali da vise nema bestije, jos danas treci da pokaze i rijesila se dusa moja. Kod mene stanje i dalje bljak, ali nek su djeca dobro ja cu lakouser posted image . Evo i muzek tebe pozdravljauser posted image . Kad ces u nase krajeve? Kako Nane i moja princezica lijepa? Ljubimo vas

Teacher user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *