Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MarinaDK Jutrooo moj indijanac spavao do 8 ,nevjerovatno ali sam zatoja legla kasno.dok sam sredila po kuci,oribala podove,tamo,vamo .... Ja sam glasala na sve postavljene linkove i jos neke bebice koje sam prepoznala i koje sumi se svidjele...Ulaizm na rr svaki dan vise puta a nisamskontala da imaju slike za jonson a i za pempars ,pa sa, sinoc razila jednu bebu na albumima za jonson,dok mi Visnja ne rece sto je nema tu.... Nanika kako si danas??? Nadam se da su bolesni pilici bolje??? Ticerka ti se bas igras s vatrom djete ti je nedavno palo na postelju, ,slabasna je i pogotovo poslije tako jake upale tijelo je slabo...Ja se ne bi smjela igrati sa tim...Ne izvodis je ali virusi ipak mogu doci do nje.... Ovdje stalno apeluju zavladala je upala pluca u prevodu hladna upala,moja drugarica prosle godine zavrsila u bolnici,imala upalu ali ne i standardne simptome,dok nije u bandak pala,nije se sjetila otici hecimu.... Dadada imas link na mom profilu mozda si cak i vidjela ili cula Znam da mnogi za te stvari ne haju ti nisi jedna od njih zato te prozivam.... Felix Marijanna kako si ti??? ostalim Koka,amani,noa,mala,lady*2,tajra,zaha,salmy,tekja,bebacha,hanady svima ostalim koje ne nabrojah jedan veliki zagrljaj..... ovo nigdje nisam napisala, ja sam nju odvela na vrijeme ali fini i pametni dr nisu dali adekvatnu terapiju pa se nakon 3 dana njihovog ljecenja stanje pogorsalo i zavrsila je u bolnici Napisala sam cini mi se u prvvom postu,znam da nesto nije bilo na vrijeme ...ali sad je prica drukcija oan je imala jaku upalu pluca s tim s e nije igrati,necu da ti solim pamet odrasla si zena ,ali znam moja seka je ista bila ,stalno bolesna i prebolovala je nekoliko puta u godini upalu pluca i znam sta je moja stara morala proci ...i na sta je to kasnije ispalo... Ti radi kako mislis da je najbolje za tvoje dijete
|