|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
10.11.2011 20:23:47   
AnaB
Izvinite sto upadam na temu kao padobranac, ja vas vise citam nego sto pisem ovdje na forumu. :) Maja vam kod Mehmedbasica radi utorkom i cetvrtkom ujutro, a ponedjeljkom, srijedom i petkom popodne, s tim sto je odsutna svaki drugi petak. Nadam se da sam vam pomogla.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5876
10.11.2011 20:25:21   
Amani12
Vecer i od nas user posted image
Moji djecaci gledaju ove smijesne klipove na super RTL-u.
Tekja ljubi nam Ddau,on je moj kralj user posted image
Felix,hebemu misa,pa da vas hoce popustiti vise...
Dadada,Marina,sve dame user posted image

Moje dijete ovih dana samo trazi 'mifokon' i pjevaaaa...user posted image
A uz pjvanje i plesna koreografija ide,ma ludilo... Muzika pojacana na najjace mora biti...
Na koga li je user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5877
10.11.2011 20:27:21   
Anoniman
imunoglukan
IZVORNA PORUKA: felix

pije antibiotik , a  dajem imunoglukan vazil to sta???
A sutra cu abd dat jogurta , nece sam jedino vocne vole moram izvadit iz frizidera hladan .

nemam pojma sta je to...nesto za imunitet vjerovatno...ne znam ti reci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5878
10.11.2011 20:42:50   
Anoniman
hvala vam , al ako vidim da ima i sutra odvescu ga da pogleda ped .
Evo skoro sam ga oraspolozila malouser posted image user posted image ugledao gdje ja sebi , pa i on ce ocu i ja majo user posted image a mene tako  tesko nagovoritiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5879
10.11.2011 20:52:52   
rose 87
joj masalla jesi sladakuser posted image ,nadam se da vam nije nista ozbiljno i da ce samo od sebe proci
dadada jeli ono zelene slinice bakterijeuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5880
10.11.2011 21:34:20   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni je dr rekla da prije rodjendana primi BAR ovu sto ide sa godinu....znaci nece primiti revakcinaciju tj onu sto ide sa 18mj...

mozete vi  primiti i ovu sto inace ide sa 18 mj. al jedan dio (za odredjene bolesti kojima ne smeta sto je proslo 2 godine)- tako su nama objasnili

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5881
10.11.2011 21:36:23   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Je, ali Lani je aBd za 20ak dana rodjendan....znaci ima fore samo za jednu vakcinu...

od moje prijateljice sin je isto kasnio sa mmr tako da su se odgovorili sa pedijatrom da prije 2. rodjendana primi ovau sto ide sa 18mj., da mu ne bi propala revakcinacija, a ovu MMr da primi nakon 2. rodjendana ,jer se ona ne mora primiti do odredjenog roka. pa provjerite mozda i vi ovako da uradite

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5882
10.11.2011 21:43:39   
selebriti
Koliko treba da se izvadi ljekarsko za jaslice, vremenski? Mislim, za koliko dana bude gotovo i kakva je procedura, bris grla??....?? Jel još nešto?

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 5883
10.11.2011 21:51:55   
mama2009
IZVORNA PORUKA: selebriti

Koliko treba da se izvadi ljekarsko za jaslice, vremenski? Mislim, za koliko dana bude gotovo i kakva je procedura, bris grla??....?? Jel još nešto?

uzmes uputnicu od pedijatra za briseve, ako sutra odvedes dijete u utorak ce biti gotovi brisevi, sa tim nalazima briseva odes kod pedijatra da napise ljekarsko....

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 5884
10.11.2011 21:55:47   
Anoniman
Mama oKLe tebe ;).

felix moze biti reakcija na vakcinu tu u 18. mjesecu sto se prima, pogotovo ako je dijete imalo vec reakcija prije na vakcine.

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 5885
10.11.2011 21:58:25   
Anoniman
neznam jelena , meni rece da nebi trebao imat od nje ture jer je kao "revakcinacija" al hajd ga znaj sad nijedno djete nije isto nepodnosi ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5886
10.11.2011 22:06:17   
selebriti
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: selebriti

Super, hvala ti puno...

uzmes uputnicu od pedijatra za briseve, ako sutra odvedes dijete u utorak ce biti gotovi brisevi, sa tim nalazima briseva odes kod pedijatra da napise ljekarsko....

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 5887
10.11.2011 22:09:17   
R&T@
Vece, zeneuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 5888
10.11.2011 22:15:17   
dafri
 veče,
Iman,ladyblue,nanika nadam se da će dječica brzo ozdraviti
tekja ma kako on to tako slatko kaže i ko ne bi pokupio za njim 
felix A je pravi slatkiš
dadada sretno sa skidanjem pelena,
megi cura ima minđušeuser posted image moja stalno gleda moje i ja joj objašnjavam kako to boli a ona kaže nema veze što malo boli
a danas nas pita šta ima u nonama,u rukama ,tvrdo a misli valjda na kosti

ja sam već nervozna zbog utakmice sutra,nemam pojma kako ću preživjeti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 5889
10.11.2011 22:17:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri

a danas nas pita šta ima u nonama,u rukama ,tvrdo a misli valjda na kosti

Divna je...user posted image

Moje su veceras kod nane, ranim ujutro...
I smeta mi ova tisina...
Meni nikad ugoditiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 5890
10.11.2011 23:01:23   
Anoniman
vece
vidim dosla tajra, jelauser posted image user posted image ...gdje mi je malauser posted image
dafriuser posted image user posted image za pametnu curu...koja je ono grupa bila...tj. spot...kad curica skonnta kostiuser posted image slomije ruku...pa joj snime...pa onda ona sve vidi kao hodajuci skeleti...joj jesam dobro objasnilauser posted image ...sad bi mm to iz topa...a neima ga kuci...da hoce vise poceti emitirati...ubi me ovouser posted image user posted image ...gdje mi je umahmed,...ona zna o cemu pricamuser posted image

rose...bistre su 100% virus...kod zutih ne mora biti bakterija...tj. moze biti i normalna bakterija koja ne stvara nikakve probleme...koja zivi u nosu inace

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5891
10.11.2011 23:14:15   
rose
IZVORNA PORUKA: dadada

vece
vidim dosla tajra, jelauser posted image user posted image ...gdje mi je malauser posted image
dafriuser posted image user posted image za pametnu curu...koja je ono grupa bila...tj. spot...kad curica skonnta kostiuser posted image slomije ruku...pa joj snime...pa onda ona sve vidi kao hodajuci skeleti...joj jesam dobro objasnilauser posted image ...sad bi mm to iz topa...a neima ga kuci...da hoce vise poceti emitirati...ubi me ovouser posted image user posted image ...gdje mi je umahmed,...ona zna o cemu pricamuser posted image

rose...bistre su 100% virus...kod zutih ne mora biti bakterija...tj. moze biti i normalna bakterija koja ne stvara nikakve probleme...koja zivi u nosu inace

Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=tpKCqp9CALQ&ob=av2e

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5892
10.11.2011 23:21:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: dadada

vece

Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=tpKCqp9CALQ&ob=av2e

bravouser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 5893
10.11.2011 23:30:47   
selebriti
Laku noć

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5894
11.11.2011 0:20:05   
Anoniman
Kod mene upravo gotova tura slatkih palacinaka, a slane nafilovane i spremne za pohovanje ujutru za dorucak pa bujrum. Ocekujem Lukino budjenje da ga nahranim pa da i ja polako poravnim. Izmorise me djeca totalno. Najljepsi su mi kad spavaju, ljubi ih majka user posted image

Neposredna veza do poruke: 5895
11.11.2011 0:45:17   
Leena
Kod mene upravo gotova tura slatkih palacinaka, a slane nafilovane i spremne za pohovanje ujutru za dorucak pa bujrum. Ocekujem Lukino budjenje da ga nahranim pa da i ja polako poravnim. Izmorise me djeca totalno. Najljepsi su mi kad spavaju, ljubi ih majka 

joooooj, samo da ne radim sutra kako bih ti banula na te palacinkeuser posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5896
11.11.2011 1:29:22   
ladyblue RR
mi smo zavrsile u bolnici. Nisam mogla zaustaviti proljev i povracanje. Primat ce infuziju 10 sati pa cemo vidjeti kakvi ce nalazi biti ujutro.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5897
11.11.2011 7:42:11   
bebacha
nadam se da ce danas nalazi sad biti bolje.sta kazu doktori,jel virus il nesto drugo.ja sinoc cjelu noc razmisljam kako je ona primile MMR prije sedam dana.sigurno nema nikakve veze s tim al et prvo to pomisli

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5898
11.11.2011 7:46:41   
Anoniman
Dobar jutar!!!

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5899
11.11.2011 7:48:45   
bebacha
jutro

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *