Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Izvinite sto upadam na temu kao padobranac, ja vas vise citam nego sto pisem ovdje na forumu. :) Maja vam kod Mehmedbasica radi utorkom i cetvrtkom ujutro, a ponedjeljkom, srijedom i petkom popodne, s tim sto je odsutna svaki drugi petak. Nadam se da sam vam pomogla.
Vecer i od nas Moji djecaci gledaju ove smijesne klipove na super RTL-u. Tekja ljubi nam Ddau,on je moj kralj Felix,hebemu misa,pa da vas hoce popustiti vise... Dadada,Marina,sve dame
Moje dijete ovih dana samo trazi 'mifokon' i pjevaaaa... A uz pjvanje i plesna koreografija ide,ma ludilo... Muzika pojacana na najjace mora biti... Na koga li je
od moje prijateljice sin je isto kasnio sa mmr tako da su se odgovorili sa pedijatrom da prije 2. rodjendana primi ovau sto ide sa 18mj., da mu ne bi propala revakcinacija, a ovu MMr da primi nakon 2. rodjendana ,jer se ona ne mora primiti do odredjenog roka. pa provjerite mozda i vi ovako da uradite
Koliko treba da se izvadi ljekarsko za jaslice, vremenski? Mislim, za koliko dana bude gotovo i kakva je procedura, bris grla??....?? Jel još nešto?
Super, hvala ti puno...
uzmes uputnicu od pedijatra za briseve, ako sutra odvedes dijete u utorak ce biti gotovi brisevi, sa tim nalazima briseva odes kod pedijatra da napise ljekarsko....
veče, Iman,ladyblue,nanika nadam se da će dječica brzo ozdraviti tekja ma kako on to tako slatko kaže i ko ne bi pokupio za njim felix A je pravi slatkiš dadada sretno sa skidanjem pelena, megi cura ima minđuše moja stalno gleda moje i ja joj objašnjavam kako to boli a ona kaže nema veze što malo boli a danas nas pita šta ima u nonama,u rukama ,tvrdo a misli valjda na kosti
ja sam već nervozna zbog utakmice sutra,nemam pojma kako ću preživjeti
vece vidim dosla tajra, jela ...gdje mi je mala dafri za pametnu curu...koja je ono grupa bila...tj. spot...kad curica skonnta kosti slomije ruku...pa joj snime...pa onda ona sve vidi kao hodajuci skeleti...joj jesam dobro objasnila ...sad bi mm to iz topa...a neima ga kuci...da hoce vise poceti emitirati...ubi me ovo ...gdje mi je umahmed,...ona zna o cemu pricam
rose...bistre su 100% virus...kod zutih ne mora biti bakterija...tj. moze biti i normalna bakterija koja ne stvara nikakve probleme...koja zivi u nosu inace
vece vidim dosla tajra, jela ...gdje mi je mala dafri za pametnu curu...koja je ono grupa bila...tj. spot...kad curica skonnta kosti slomije ruku...pa joj snime...pa onda ona sve vidi kao hodajuci skeleti...joj jesam dobro objasnila ...sad bi mm to iz topa...a neima ga kuci...da hoce vise poceti emitirati...ubi me ovo ...gdje mi je umahmed,...ona zna o cemu pricam
rose...bistre su 100% virus...kod zutih ne mora biti bakterija...tj. moze biti i normalna bakterija koja ne stvara nikakve probleme...koja zivi u nosu inace
Kod mene upravo gotova tura slatkih palacinaka, a slane nafilovane i spremne za pohovanje ujutru za dorucak pa bujrum. Ocekujem Lukino budjenje da ga nahranim pa da i ja polako poravnim. Izmorise me djeca totalno. Najljepsi su mi kad spavaju, ljubi ih majka
Kod mene upravo gotova tura slatkih palacinaka, a slane nafilovane i spremne za pohovanje ujutru za dorucak pa bujrum. Ocekujem Lukino budjenje da ga nahranim pa da i ja polako poravnim. Izmorise me djeca totalno. Najljepsi su mi kad spavaju, ljubi ih majka
joooooj, samo da ne radim sutra kako bih ti banula na te palacinke
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
nadam se da ce danas nalazi sad biti bolje.sta kazu doktori,jel virus il nesto drugo.ja sinoc cjelu noc razmisljam kako je ona primile MMR prije sedam dana.sigurno nema nikakve veze s tim al et prvo to pomisli