|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.11.2011 18:29:49   
tekja
Tiki, zelim vam najljepsu proslavu rodjendana, vas dvije ste to zasluzile,
a za Lanu je lako, bez obzira na frizuru i obleku, ona ce biti princeza umiljatosti i ljepoteuser posted image user posted image

Dadada, jesu ti se potkosulje AR toliko pokupile? Bogme ove V. ja perem na 60, nista se ne skupljaju, a kostaju izmedju 3-4 KMuser posted image  (ovo stvarno nije namjerna reklama, ja sam samo odusevljeni kupacuser posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4776
2.11.2011 18:32:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

Tiki, zelim vam najljepsu proslavu rodjendana, vas dvije ste to zasluzile,
a za Lanu je lako, bez obzira na frizuru i obleku, ona ce biti princeza umiljatosti i ljepoteuser posted image user posted image

Dadada, jesu ti se potkosulje AR toliko pokupile? Bogme ove V. ja perem na 60, nista se ne skupljaju, a kostaju izmedju 3-4 KMuser posted image  (ovo stvarno nije namjerna reklama, ja sam samo odusevljeni kupacuser posted image )
nisu AR...OVS su...budala ja...opet

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4777
2.11.2011 18:48:56   
teacher75
hvala tekja, nadam se samo da ce svi biti zdravi i da mm nece morati raditi!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4778
2.11.2011 18:50:29   
R&T@
Vecer, zeniceuser posted image

Odradila sam srijedu strasnu, sad hvatam trenutke dok se one zabavljaju da malo mozak odmorim...

Kakvi bodici? To smo prerasli...
i nemojte biti babe (bez obzira na godisteuser posted image ) pa da dijete uvijek mora imati potkosulju i carape...
neka jacaju organizam...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4779
2.11.2011 19:09:42   
Anoniman
teacher zelim vam lijep provod i jedva cekamo slikiceuser posted image .
Tajra upravu si nema sta , ja cu A. nositi potkosulj bodic dok za njega postoje brojevi dok ne mognem nac, br . moze i obicni bjeli potkosulja user posted image utrpat u gace i eto user posted image .
Sad zasad mogu nam jos uvjek .
On se zaigro tj sve razbacao po sobi krs je malo recuser posted image user posted image al za mir to vrijedi hebigauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4780
2.11.2011 19:27:15   
nanika
Pozdrav za sve mameuser posted image
Tajra nisam danas vodila E na vakcinu . Mali mora na vakcinu poslije Bajrama pa cu ih zajedno voditi.....javim ti jeli primila.
Jeli se javljala Lady26,kako je Lana????
Kod nas sve ok. Pozdrav za bolesnu djećicu i da što prije ozdraveuser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4781
2.11.2011 19:31:07   
tekja
tajra, nama su potkosulje visak samo u  mjesecima bez slova R...ostatak godine ih nosimouser posted image

Meni sinoc bila mala od brata...skontala sam, lakse sa dvoje, nego sa jednim djetetom...satima su se igrali - sami...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4782
2.11.2011 20:01:41   
teacher75

tajra, nama su potkosulje visak samo u  mjesecima bez slova R...ostatak godine ih nosimouser posted image

Meni sinoc bila mala od brata...skontala sam, lakse sa dvoje, nego sa jednim djetetom...satima su se igrali - sami...user posted image

a ja sam jos vec baba, mi ne nosimo potkosulju, odnosno body samo u julu i avgustuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4783
2.11.2011 20:12:21   
R&T@

Tješi se tiuser posted image user posted image user posted image

Lijepo je kad skontaju kako se igra...
a one prve dvije godineuser posted image ...znaju jelena i bebacha i MALA i....

Nanika, no sikiriki...
ticerko, sretno u subotu...zasluzili ste zabavu...
felix, ljubi imenjaka i ne salji snijeg, molim lijepo
marina, posalji nama neku ljubicastu haljinicu...imamo i cizme i  jaknu u toj boji... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4784
2.11.2011 20:20:43   
Lady26
Helo helo... mi smo bolje hB, danas bile na kontroli, antibiotik da ispije do kraja, flonidan kod skroz ne povrati glas...pocela je pomalo jesti, uganjamo se al pojede user posted image
Pravim joj hranu kao kad je bila mala user posted image al samo nek jede dok ne ozdravi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4785
2.11.2011 20:31:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

marina, posalji nama neku ljubicastu haljinicu...imamo i cizme i  jaknu u toj boji... 

Koji broj treba samo reciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4786
2.11.2011 21:00:51   
ladyblue RR
dobro veče...

evo mene nekakve polomljene a nisam ništa specijalno radila. Nađa hoće da hoda (nije još prohodala) pa mi pucaju leđa od nje. stavila sam je na spavanje prije sat vremena. sutra idemo na vakcinu.

Lady, drago mi je da je Lana bolje. Samo joj pravi ha jede šta voli. Bolje išta, nego ništa.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4787
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 21:10:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 4788
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 21:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4789
2.11.2011 21:20:53   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

Jesam li dobro slozilauser posted image

bebacha
felix
iman83
selebriti
Hanady
dadada
tajra
ladyblue
zaha
MALA
teacherka

Gdje je Salmy, pitanje je sad?

uhuser posted image user posted image user posted image

tiki ti si znaci starija od mene dobro sam to skontala. a kombinacija vam je super za rodjendanuser posted image

a jeli ti Lana jela orahe u torti vec ili je to za velike

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4790
2.11.2011 21:25:20   
Malenaoduvijek
a mojim momcima opet poceli da cure nosici i malo ture su imali veceras, nikako da svi ozdravimo stalno je neko bolestan.ovo samo ide u krug...user posted image

kono moja drago mi je da je principesa bolje, odmah pocinje sa zezanjem cim je bolje,ali hajde nece ti nista biti izdrz¨'o je Mujo i gore user posted image

tekja ma divno je to sa vdoje djece, dobro ti je rekla tajra dok se ne pocnu tuci kao moji, samo gledam koji je na kojem, jasu jedan drugog non stop user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4791
2.11.2011 21:29:35   
teacher75
slavicemo u igraonici jer nam je stan premali da primi 15 djece plus roditeljeuser posted image a i da je veci, ne znam kako bih sad u ovom stanju ugostila tolike ljude, igraona zakonuser posted image lana je davno probala orahe, i torta za 1. rodjendan joj je bila cokolada-orasi s tim da je tada nije htjela jesti, al sada uglavnom voli torteuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4792
2.11.2011 21:31:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Helo helo... mi smo bolje hB,

Hvala boguuser posted image

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Koji broj treba samo reciuser posted image

E, kao da si je poslalauser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: MALA1994

tekja ma divno je to sa vdoje djece, dobro ti je rekla tajra dok se ne pocnu tuci kao moji, samo gledam koji je na kojem, jasu jedan drugog non stop user posted image

user posted image  Joj, razumijemo se potpuno...

Mi večerali, a R. nije dala da joj nista stavimo na tanjir...
samo sjedila za praznim tanjirom...
e, to joj je bas glupa nova furka...
Fino i lijepo sam iskulirala i raspremila sto...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4793
2.11.2011 21:31:45   
teacher75
a styling za rodjendan nam je nesto u ovom fazonu, s tim sto je bolero krzneni i nema bijele boje na haljini (karirano je samo crveno-crno) pa su i carape crveneuser posted image i haljina je bez rukava pa cu joj ispod obuci crveni body dugih rukava
http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306261623&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446000877&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1320265823811&productSizeSelected=0&fit_type=

< Poruku je uredio teacher75 -- 2.11.2011 21:32:36 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4794
2.11.2011 21:32:33   
Cickolini
Samo da pozdravim Iman i Lady i da im se od srca zahvalim sto su me ostavile u kakicama, zubicima, grcevima i ostalim cudima... user posted image user posted image user posted image

Ostalim forumasicama user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4795
2.11.2011 21:34:34   
Malenaoduvijek
ja samo pitam tiki nemoj zamjeriti user posted image

a tajra jeli otisla gladna u krevet, legenda user posted image

moj Igor nece nista slano znaci kuhano nista bukvalno...samo uzmem kasiku i izbacuje iz tanjirica, a nema sanse da ce uzeti od mene, lopov i po....user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4796
2.11.2011 21:34:40   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Samo da pozdravim Iman i Lady i da im se od srca zahvalim sto su me ostavile u kakicama, zubicima, grcevima i ostalim cudima... user posted image user posted image user posted image

Ostalim forumasicama user posted image

nismo više mogle da čitamo gore navedeno a prispjele smo na ovu temu. brzo ćete i vi za nama.user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 4797
2.11.2011 21:35:56   
ladyblue RR
tecaher, preslatko je ovo što si iskombinovala. ja sam na mukama bila za Nađin rođendan ali sam danima i noćima bila na e-bay-u dok nisam našla ono što želim.

Neposredna veza do poruke: 4798
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 21:37:11   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 4799
2.11.2011 21:39:41   
Honey3
good evening my ladys,old and younguser posted image jesam li dobro napisalauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 4800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *