Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tiki, zelim vam najljepsu proslavu rodjendana, vas dvije ste to zasluzile, a za Lanu je lako, bez obzira na frizuru i obleku, ona ce biti princeza umiljatosti i ljepote
Dadada, jesu ti se potkosulje AR toliko pokupile? Bogme ove V. ja perem na 60, nista se ne skupljaju, a kostaju izmedju 3-4 KM (ovo stvarno nije namjerna reklama, ja sam samo odusevljeni kupac )
Dadada, jesu ti se potkosulje AR toliko pokupile? Bogme ove V. ja perem na 60, nista se ne skupljaju, a kostaju izmedju 3-4 KM (ovo stvarno nije namjerna reklama, ja sam samo odusevljeni kupac )
Odradila sam srijedu strasnu, sad hvatam trenutke dok se one zabavljaju da malo mozak odmorim...
Kakvi bodici? To smo prerasli... i nemojte biti babe (bez obzira na godiste ) pa da dijete uvijek mora imati potkosulju i carape... neka jacaju organizam...
teacher zelim vam lijep provod i jedva cekamo slikice . Tajra upravu si nema sta , ja cu A. nositi potkosulj bodic dok za njega postoje brojevi dok ne mognem nac, br . moze i obicni bjeli potkosulja utrpat u gace i eto . Sad zasad mogu nam jos uvjek . On se zaigro tj sve razbacao po sobi krs je malo rec al za mir to vrijedi hebiga
Pozdrav za sve mame Tajra nisam danas vodila E na vakcinu . Mali mora na vakcinu poslije Bajrama pa cu ih zajedno voditi.....javim ti jeli primila. Jeli se javljala Lady26,kako je Lana???? Kod nas sve ok. Pozdrav za bolesnu djećicu i da što prije ozdrave .
Meni sinoc bila mala od brata...skontala sam, lakse sa dvoje, nego sa jednim djetetom...satima su se igrali - sami...
Tješi se ti
Lijepo je kad skontaju kako se igra... a one prve dvije godine ...znaju jelena i bebacha i MALA i....
Nanika, no sikiriki... ticerko, sretno u subotu...zasluzili ste zabavu... felix, ljubi imenjaka i ne salji snijeg, molim lijepo marina, posalji nama neku ljubicastu haljinicu...imamo i cizme i jaknu u toj boji...
Helo helo... mi smo bolje hB, danas bile na kontroli, antibiotik da ispije do kraja, flonidan kod skroz ne povrati glas...pocela je pomalo jesti, uganjamo se al pojede Pravim joj hranu kao kad je bila mala al samo nek jede dok ne ozdravi...
evo mene nekakve polomljene a nisam ništa specijalno radila. Nađa hoće da hoda (nije još prohodala) pa mi pucaju leđa od nje. stavila sam je na spavanje prije sat vremena. sutra idemo na vakcinu.
Lady, drago mi je da je Lana bolje. Samo joj pravi ha jede šta voli. Bolje išta, nego ništa.
slavicemo u igraonici jer nam je stan premali da primi 15 djece plus roditelje a i da je veci, ne znam kako bih sad u ovom stanju ugostila tolike ljude, igraona zakon lana je davno probala orahe, i torta za 1. rodjendan joj je bila cokolada-orasi s tim da je tada nije htjela jesti, al sada uglavnom voli torte
E, kao da si je poslala
IZVORNA PORUKA: MALA1994
tekja ma divno je to sa vdoje djece, dobro ti je rekla tajra dok se ne pocnu tuci kao moji, samo gledam koji je na kojem, jasu jedan drugog non stop
Joj, razumijemo se potpuno...
Mi večerali, a R. nije dala da joj nista stavimo na tanjir... samo sjedila za praznim tanjirom... e, to joj je bas glupa nova furka... Fino i lijepo sam iskulirala i raspremila sto...
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!