Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi bili malo napolju,prohladno je,ali ipak lijepo jer je sunce ...A sad uzeo bananu da ruca i govori :"mama,banana je mjesec"
dadada mi smo bodice kupovali kod tete na siranu,doduse dugi rukav....i mi ne kopcamo bodice,samo utrpamo ko potkosulju tako da nam je bitno samo da nam odgovaraju rukavi i sirina
Evo i nas... Ana je nocas imala gotovo cijelu noc temperaturu, jutros i danas nema, dr nije bila da joj ukljucuje drugi antibiotik posle penicilina kako je napisao ORL, pa joj je izvadila nalaze i nazalost CRP i dalje povisen pa je ukljucila pancef, jer on je kao sirokog spektra. Luki opet nije propisala nista, jer jos smrca i kaslje, kao da ne hranimo virus lijekovima za zeljezo, pa kad prestane smrcati i onako mora na vakcinu pa cemo onda. Ja sam malo bolje, ali glasa i dalje nemam, kad duze cutim i hocu nesto da kazem ja otvaram usta, ali rijeci ne izlaze . Ljubimo vas :)
Evo i nas... Ana je nocas imala gotovo cijelu noc temperaturu, jutros i danas nema, dr nije bila da joj ukljucuje drugi antibiotik posle penicilina kako je napisao ORL, pa joj je izvadila nalaze i nazalost CRP i dalje povisen pa je ukljucila pancef, jer on je kao sirokog spektra. Luki opet nije propisala nista, jer jos smrca i kaslje, kao da ne hranimo virus lijekovima za zeljezo, pa kad prestane smrcati i onako mora na vakcinu pa cemo onda. Ja sam malo bolje, ali glasa i dalje nemam, kad duze cutim i hocu nesto da kazem ja otvaram usta, ali rijeci ne izlaze . Ljubimo vas :)
Al žena to sve s osmijehom, anbilivbl
Dadada ja sam velike bodiće vidjela u Atlasu na Dobrinji, ne znam cijenu, ali ako hoćeš mogu provjeriti, ... prođem tuda svaki dan. Al, stvari su im, generalno, malo skuplje.
dadada br je 99 na bodicu mjerila sam al majkemi mislim da ce vam moci na njemu pise 98.104 elastican je evo slika . ja cu tebi posalat po hanady ne trebas nista placat , ako vama ne mogne proslijedi nekom kome ce moci
mi bili malo napolju,prohladno je,ali ipak lijepo jer je sunce ...A sad uzeo bananu da ruca i govori :"mama,banana je mjesec"
dadada mi smo bodice kupovali kod tete na siranu,doduse dugi rukav....i mi ne kopcamo bodice,samo utrpamo ko potkosulju tako da nam je bitno samo da nam odgovaraju rukavi i sirina
stvarno ima kod vas sunca kod nas zima magla +tmurno sunca ni na zvizgu nema a hladno led ledeni vani nema sigurno vise od 8step ma jok mrsko mi izac vididt al mozda i manje ima. Moglo bi biti snjega iz ovoga Koko hvala draga , evo sad je red na mene ajd ti samom jednu maksuziju kaficu i da zapalimo ocefimo
Mi bili vani 2 sata,super je vrijeme predivno je!cak je mama pila kafu u baŠci A momak je uzivao na suncu,i skroz je drugo djete kad je vani,raspolozen sretan i cak jede
jelena ti si zaista ...zelimo da macici i ti budete ubrzo bolje aBd.A za promuklost znam kako ti je,tako je mene nedavno uhvatilo,nisam mogla progovoriti....A mi govorio :"mama sto se deres?",a mm se obradovao jer je imao malo tisine ...ja sam stavljala oko vrata biber i med preko noci,pokusaj
felix tako sam se i ja cudila tvom suncu od neki dan,a kod nas bila maglustina ....znaci moglo bi biti snijega,obicno od tebe nama dolazi vrijeme ...e nadam se da ce dobro napadati,da se mozemo sankati
salmy isto i kod nas,bas je raspolozen i dobro je jeo za veliko cudo,mama presretna
gvendolina, sve je moguce a ocekujte snijeg il kisu za bajram il dan poslije a bolji je snijeg bome kod nas nidje danas sunca ni zracka tmurno kao da je mrak+ 'zimaaaaaaaa
gvendolina, sve je moguce a ocekujte snijeg il kisu za bajram il dan poslije a bolji je snijeg bome kod nas nidje danas sunca ni zracka tmurno kao da je mrak+ 'zimaaaaaaaa
aaaj nemoj mi za Bajram snijeg predvidjati,ja se bas ponadala da ce ovo lijepo vrijeme potrajati...ja ocekujem sutra izvjestaj od tebe i nadam se da ce biti suncano ...inace zik
bebaca...hvala ti...ma ako ne nadjem ovdje zaposlicu te ...a valjda cu naci felix...draga...nemoj me zezati..ili ih prodaj ili ostavi sebi...dijete ti raste ...hvala tebi puno...ja ovako odokativno nista ne vidim tj. ne mogu procijeniti...svi ovi bodici koje sada nosi a mali su mu su br. preko 100
selebriti...ako ti je usput...pogledaj...ako ti je bas...bas...usput ...hvala i tebi
dadada popusti vise sa bodijima salim se, al' isplati ti se dici cijenjenu i doci na sirano...ja sam V. uzimala doduse prosle godine i kvalitetniji su od bodija koje smo kupovali u TL, pcelici maji, orchestri, zari - mada su i ovi dobri
V. od ljetos nosi potkosulje Alma Ras - divan pamuk, uski, a dugi, ne kupe se, nisu skupi, ne moze ih istrpati i meni ne pada na pamet vise uzimati bodije...
dadada popusti vise sa bodijima salim se, al' isplati ti se dici cijenjenu i doci na sirano...ja sam V. uzimala doduse prosle godine i kvalitetniji su od bodija koje smo kupovali u TL, pcelici maji, orchestri, zari - mada su i ovi dobri
V. od ljetos nosi potkosulje Alma Ras - divan pamuk, uski, a dugi, ne kupe se, nisu skupi, ne moze ih istrpati i meni ne pada na pamet vise uzimati bodije...
ma suti...bodi = mission impossible prosle godine bi mi sve poky i skorpija pokupovale...ove god. nema brojeva...odavno su oni meni patnja
ma kakav body više dadada , čak sam i ja odustala od njih, to su već pravi klipani i nisu za bodija, nego dobro ti žena kaže, alma ras je zakon, al ja jadinu kupujem 4 broj gaćice i 6 broj potkošulje, nekako su im mali modeli
ma kakav body više dadada , čak sam i ja odustala od njih, to su već pravi klipani i nisu za bodija, nego dobro ti žena kaže, alma ras je zakon, al ja jadinu kupujem 4 broj gaćice i 6 broj potkošulje, nekako su im mali modeli
pa ja sam se vec s potkosuljama zahebala...kupila mu za 3 god....oprala...mogu djetetu od 9 mj. pa sam se nasekirala...a platila ih ko i bodice
Ola dame. Mene grlo boli i dolaM sam se prehladila . Struja je dosla grijanje radi ma fantasticno. A se nonstop skida pa se vazda presvlacimo. Jucer fino sjeo kod majke na stolicu i kaze hocu majo bebeeeee gledam. Pusa vam svima cuvajte se .
nemam vremena da vas sve citam, umorna sam pravo- posao, pismene, lana, ne znam gdje udaram. smislila sam styling za rodjendan: karirana crveno-crna haljina na tregere iz lindex-a, a ispod crveni body dugih rukava i crvene strample i danas sam kupila ua zelu divan bolero kao od krzna, naprijed se beze sa svilenom vrpcom, pravo napucano, ko mala bundica posto ce vjerovatno biti hladnije u igraoni, ostavicu je u tome. zamolicu da dopuste da bude u lakovanim crnim cipelama umjesto da oblaci pape posto su ciste, nece ih nositi vani juce bile kod frizera, frizurica je preslatka, samo su malo siske ukrivo otisle. narucile smo tortu u obliku hello kitty, kombinaicja cokolada orasi. nadam se da ce biti ukusna
tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija. ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise
ja sam u maju 1975.