|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.11.2011 14:15:05   
bebacha
ako zelis mogu ti kupit pa poslat

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4751
2.11.2011 14:28:09   
Emica_sa
Ja usla da vidim ima li jelene,nadam se da je sve okuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4752
2.11.2011 14:29:26   
gvendolina
mi bili malo napolju,prohladno je,ali ipak lijepo jer je sunceuser posted image ...A sad uzeo bananu da ruca i govori :"mama,banana je mjesec"user posted image

dadada mi smo bodice kupovali kod tete na siranu,doduse dugi rukav....i mi ne kopcamo bodice,samo utrpamo ko potkosulju tako da nam je bitno samo da nam odgovaraju rukavi i sirinauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 4753
2.11.2011 14:40:28   
Anoniman
Evo i nas... Ana je nocas imala gotovo cijelu noc temperaturu, jutros i danas nema, dr nije bila da joj ukljucuje drugi antibiotik posle penicilina kako je napisao ORL, pa joj je izvadila nalaze i nazalost CRP i dalje povisen pa je ukljucila pancef, jer on je kao sirokog spektra. Luki opet nije propisala nista, jer jos smrca i kaslje, kao da ne hranimo virus lijekovima za zeljezo, pa kad prestane smrcati i onako mora na vakcinu pa cemo onda. Ja sam malo bolje, ali glasa i dalje nemam, kad duze cutim i hocu nesto da kazem ja otvaram usta, ali rijeci ne izlazeuser posted image .
Ljubimo vas :)

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 4754
2.11.2011 14:52:15   
selebriti
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas... Ana je nocas imala gotovo cijelu noc temperaturu, jutros i danas nema, dr nije bila da joj ukljucuje drugi antibiotik posle penicilina kako je napisao ORL, pa joj je izvadila nalaze i nazalost CRP i dalje povisen pa je ukljucila pancef, jer on je kao sirokog spektra. Luki opet nije propisala nista, jer jos smrca i kaslje, kao da ne hranimo virus lijekovima za zeljezo, pa kad prestane smrcati i onako mora na vakcinu pa cemo onda. Ja sam malo bolje, ali glasa i dalje nemam, kad duze cutim i hocu nesto da kazem ja otvaram usta, ali rijeci ne izlazeuser posted image .
Ljubimo vas :)

Al žena to sve s osmijehom, anbilivbl user posted image

Dadada ja sam velike bodiće vidjela u Atlasu na Dobrinji, ne znam cijenu, ali ako hoćeš mogu provjeriti, ... prođem tuda svaki dan. Al, stvari su im, generalno, malo skuplje.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4755
2.11.2011 15:05:25   
Malenaoduvijek
dadada i ja otkuhavam isto i dobar je jos.a rekoh joj i ja bebacha za fis da mi je rekla da joj trebaju ja bila prosli vikend mogla sam jojj uzeti...

jelena ljubim vas i drzite se user posted image

koko user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4756
2.11.2011 15:20:45   
Anoniman
dadada br je 99 na bodicu mjerila sam al majkemi mislim da ce vam moci 
na njemu pise 98.104  elastican je
evo slika .
user posted image
ja cu tebi posalat po hanady ne trebas nista placat , ako vama ne mogne proslijedi nekom kome ce moci user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 4757
2.11.2011 15:23:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

mi bili malo napolju,prohladno je,ali ipak lijepo jer je sunceuser posted image ...A sad uzeo bananu da ruca i govori :"mama,banana je mjesec"user posted image

dadada mi smo bodice kupovali kod tete na siranu,doduse dugi rukav....i mi ne kopcamo bodice,samo utrpamo ko potkosulju tako da nam je bitno samo da nam odgovaraju rukavi i sirinauser posted image

stvarno ima kod vas sunca user posted image kod nas zima magla +tmurno  sunca ni na zvizgu nema user posted image a hladno led ledeni vani nema sigurno vise od 8step ma jok mrsko mi izac vididtuser posted image al mozda i manje ima.
Moglo bi biti snjega iz ovoga user posted image
Koko hvala draga , evo sad je red na mene ajd ti samom jednu maksuziju kaficu i da zapalimo ocefimouser posted image

< Poruku je uredio felix -- 2.11.2011 15:24:55 >

Neposredna veza do poruke: 4758
2.11.2011 15:26:58   
salmy
Mi bili vani 2 sata,super je vrijeme predivno je!cak je mama pila kafu u baŠci
A momak je uzivao na suncu,i skroz je drugo djete kad je vani,raspolozen sretan i cak jedeuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 4759
2.11.2011 15:36:27   
gvendolina
jelena ti si zaista user posted image ...zelimo da macici i ti budete ubrzo bolje aBd.A za promuklost znam kako ti je,tako je mene nedavno uhvatilo,nisam mogla progovoriti....A mi govorio :"mama sto se deres?",a mm se obradovao jer je imao malo tisineuser posted image ...ja sam stavljala oko vrata biber i med preko noci,pokusaj

felix tako sam se i ja cudila tvom suncu od neki dan,a kod nas bila maglustinauser posted image ....znaci moglo bi biti snijega,obicno od tebe nama dolazi vrijemeuser posted image ...e nadam se da ce dobro napadati,da se mozemo sankatiuser posted image

salmy isto i kod nas,bas je raspolozen i dobro je jeo za veliko cudo,mama presretnauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4760
2.11.2011 15:41:38   
Anoniman
gvendolina, sve je moguce a ocekujte snijeg il kisu za bajram il dan poslije user posted image a bolji je snijeg bome kod nas nidje danas sunca ni zracka tmurno kao da je mrak+ 'zimaaaaaaaa

Neposredna veza do poruke: 4761
2.11.2011 16:07:51   
ladyblue RR
i mi smo bile vani. cura se nešto smorila. pojela supu i zaspala. ode i mama malo da spusti kosti stareuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4762
2.11.2011 16:13:03   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: felix

gvendolina, sve je moguce a ocekujte snijeg il kisu za bajram il dan poslije user posted image a bolji je snijeg bome kod nas nidje danas sunca ni zracka tmurno kao da je mrak+ 'zimaaaaaaaa

user posted image
aaaj nemoj mi za Bajram snijeg predvidjati,ja se bas ponadala da ce ovo lijepo vrijeme potrajati...ja ocekujem sutra izvjestaj od tebe i nadam se da ce biti suncanouser posted image ...inace zikuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4763
2.11.2011 16:17:22   
Amani12

Moj decko se tek probudio,pa nas setnja sad cekauser posted image
Lady Jelena kako su djecica?
Mahanje svimauser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 4764
2.11.2011 16:55:49   
Anoniman
dobro jutrouser posted image mi malo spavali

bebaca...hvala ti...ma ako ne nadjem ovdje zaposlicu teuser posted image ...a valjda cu naci
felix...draga...nemoj me zezati..ili ih prodaj ili ostavi sebi...dijete ti rasteuser posted image ...hvala tebi puno...ja ovako odokativno nista ne vidim tj. ne mogu procijeniti...svi ovi bodici koje sada nosi a mali su mu su br. preko 100

selebriti...ako ti je usput...pogledaj...ako ti je bas...bas...usputuser posted image ...hvala i tebi

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 4765
2.11.2011 17:07:26   
tekja
dadada popusti vise sa bodijimauser posted image user posted image user posted image
salim se, al' isplati ti se dici cijenjenu i doci na sirano...ja sam V. uzimala doduse prosle godine i kvalitetniji su od bodija koje smo kupovali u TL, pcelici maji, orchestri, zari - mada su i ovi dobriuser posted image

V. od ljetos nosi potkosulje Alma Ras - divan pamuk, uski, a dugi, ne kupe se, nisu skupi, ne moze ih istrpati i meni ne pada na pamet vise uzimati bodije...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4766
2.11.2011 17:15:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

dadada popusti vise sa bodijimauser posted image user posted image user posted image
salim se, al' isplati ti se dici cijenjenu i doci na sirano...ja sam V. uzimala doduse prosle godine i kvalitetniji su od bodija koje smo kupovali u TL, pcelici maji, orchestri, zari - mada su i ovi dobriuser posted image

V. od ljetos nosi potkosulje Alma Ras - divan pamuk, uski, a dugi, ne kupe se, nisu skupi, ne moze ih istrpati i meni ne pada na pamet vise uzimati bodije...
ma suti...bodi = mission impossibleuser posted image
prosle godine bi mi sve poky i skorpija pokupovale...ove god. nema brojeva...odavno su oni meni patnja

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4767
2.11.2011 17:22:38   
Anoniman
Ej...zaboravila sam vam reci...koga interesuje

na otoci, ispred merkura, su vam poceli "dani meda"...sajam ili ti vec...imate pored meda i sve ostale "medene" preradjevineuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4768
2.11.2011 17:28:36   
škorpija
ma kakav body više dadadauser posted image , čak sam i ja odustala od njih, to su već pravi klipani i nisu za bodija, nego dobro ti žena kaže, alma ras je zakon, al ja jadinu kupujem  4 broj gaćice i 6 broj potkošulje, nekako su im mali modeli

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4769
2.11.2011 17:30:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma kakav body više dadadauser posted image , čak sam i ja odustala od njih, to su već pravi klipani i nisu za bodija, nego dobro ti žena kaže, alma ras je zakon, al ja jadinu kupujem  4 broj gaćice i 6 broj potkošulje, nekako su im mali modeli
pa ja sam se vec s potkosuljama zahebala...kupila mu za 3 god....oprala...mogu djetetu od 9 mj.user posted image
pa sam se nasekirala...a platila ih ko i bodiceuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4770
2.11.2011 17:33:00   
Ella_H
Ola dame.
Mene grlo boli i dolaM sam se prehladilauser posted image .
Struja je dosla grijanje radi ma fantasticno.
A se nonstop skida pa se vazda presvlacimo.
Jucer fino sjeo kod majke na stolicu i kaze
hocu majo bebeeeee gledam.
Pusa vam svima cuvajte seuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4771
2.11.2011 18:09:23   
teacher75
nemam vremena da vas sve citam, umorna sam pravo- posao, pismene, lana, ne znam gdje udaram. smislila sam styling za rodjendan: karirana crveno-crna haljina na tregere iz lindex-a, a ispod crveni body dugih rukava i crvene strample i danas sam kupila ua zelu divan bolero kao od krzna, naprijed se beze sa svilenom vrpcom, pravo napucano, ko mala bundicauser posted image posto ce vjerovatno biti hladnije u igraoni, ostavicu je u tome. zamolicu da dopuste da bude u lakovanim crnim cipelama  umjesto da oblaci pape posto su ciste, nece ih nositi vaniuser posted image juce bile kod frizera, frizurica je preslatka, samo su malo siske ukrivo otisle. narucile smo tortu u obliku hello kitty, kombinaicja cokolada orasi. nadam se da ce biti ukusnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4772
2.11.2011 18:13:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: MALA1994

[znam da sam citala za vakcinu, ne zamjeri ipak sam ja teta u godinama user posted image

ahahaha, nadam se da ovdje ima moje generacije...na temi 0-1 sam bila najstarijauser posted image

tu smo negdje, ima nas par komada iz tog datog godista ne brini nisi najstarija.
ovdje sam ja najstarija teta ili je tiki mozda nisam sad bas sigurna vise user posted image

ja sam u maju 1975.user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4773
2.11.2011 18:14:44   
Anoniman
Znaci Lanci spremna za Big dejuser posted image user posted image ...super...verujem  da je sve cakum-pakumuser posted image user posted image
Ja vam zelim da sve prodje kako ste zamislili...a da curi bude najboljeuser posted image
Sto se lady nejavlja...kako nam je Lana?user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 4774
2.11.2011 18:19:42   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

Jesam li dobro slozilauser posted image

bebacha
felix
iman83
selebriti
Hanady
dadada
tajra
ladyblue
MALA
zaha
teacherka

Gdje je Salmy, pitanje je sad?

uhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *