|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.11.2011 11:24:08   
selebriti
IZVORNA PORUKA: Amani12

Helouuser posted image
Lady kako nam je Lanica?
Nadam se da su sva djecica dobro ,a i mame ...
Ja bih trebala sad nekad voditi Amanceka na bocu,jos nije primio ni onu sa 6 mjeseci...
A sve me strah ovih visrusa,ne meRem biti pametna...user posted image
Vidim pricaju dame o godinama.
Ja sam Vuckova generacija,malkice mladja od njega user posted image
Zlatna sredina,jel user posted image

Đe si generacijo, ... MetNi se na listu user posted image  ..

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4726
2.11.2011 11:26:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ma ne bih ja dala nasu robicu ni zasta na svijetu user posted image Kod nas problem nastane samo kad ona hoce sama izabrati sta ce obuci jer su to kombinacije ufffff user posted image
pa zasto su curice nisu one dzaba zenski roduser posted image tako i treba od malih nogu, sebi sam birati hehhe ljubim je svu medenu
Apotekarko dje si ba user posted image kakav si s zdravljem kako je drug

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4727
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 11:31:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4728
2.11.2011 11:33:04   
Anoniman
neznam Iman stvarno, da znam odg odgovorila bi ti , al ako se bojis i mislis da je  nesto strasno najbolje ce ti na to rec pedijatar

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4729
2.11.2011 11:34:01   
rose 87
dan drage
kod mene virusi zavladali bas sam se razbolila,jedva gledam i uz to jos i user posted image dosla ma katastrofa,samo mi cudo sto  E. nista hB a samo meni po krilu grli me i ljubi
spavanja su nam se poremetila skroz,pa je po vazdan nervozan i nenaspavan
uh izjada se ja,nadam se da ste nam vi bolje user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4730
2.11.2011 11:45:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Pošto niko ne odgovara, da se ponovim:

Žene, pitanje:

Često kad presvlačim Iman na stopalima primjetim nešto kao popucale kapilare, crvene mrljice krvi ispod kože(ne znam kako drugačije da opišem), pa se povuku ubrzo, al već par puta se ponavlja tako, pa sam malo ...prvo sam pomislila da stane na nešto pa se bocne, al nešto mi čudno sve to.

Pojma  nemam nikakvog iskustvauser posted image ali bih se konsultovala sa pedijatrom za svaki slucaj

Neposredna veza do poruke: 4731
2.11.2011 11:46:42   
ladyblue RR

Žene, pitanje:

Često kad presvlačim Iman na stopalima primjetim nešto kao popucale kapilare, crvene mrljice krvi ispod kože(ne znam kako drugačije da opišem), pa se povuku ubrzo, al već par puta se ponavlja tako, pa sam malo ...prvo sam pomislila da stane na nešto pa se bocne, al nešto mi čudno sve to.

nemam ti pojma...pitaj doktora kada budete išli na MRI

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 4732
2.11.2011 11:54:26   
lejla_r

Žene, pitanje:

I mi smo bili pravo zabrinuti dok nismo skontali da lupa bosim stopalima od rucku na kolicima ili od drugo sta tvrdo, a stalno tapka nozicama kad je uzbudjena i sretna, pa napravi te male tackaste podlive, brzo nestanu. Kontrolisali smo krvnu sliku i trombociti su nam uvijek bili dobri, tako da mislim da nemate razloga za brigu user posted image

< Poruku je uredio lejla_r -- 2.11.2011 11:56:15 >

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što nešto sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli nešto provjeri, kudi prije nego se u nešto uvjeri. - arapska poslovica

Neposredna veza do poruke: 4733
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 12:04:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lejla_r)
  Neposredna veza do poruke: 4734
2.11.2011 12:13:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lejla_r

Žene, pitanje:

I mi smo bili pravo zabrinuti dok nismo skontali da lupa bosim stopalima od rucku na kolicima ili od drugo sta tvrdo, a stalno tapka nozicama kad je uzbudjena i sretna, pa napravi te male tackaste podlive, brzo nestanu. Kontrolisali smo krvnu sliku i trombociti su nam uvijek bili dobri, tako da mislim da nemate razloga za brigu user posted image

Pa i ja sam pomislila da je od hodanja ili nagazi na igračke...ko kad ona stalno hoda od kako ustane dok ne krene spavati.
A isto smo neki dan vadili krvnu i sve ok....a jučer smo zaboravili pitati pedijatricu.

Hvala, user posted image

kako si opisala to su kapilari...mozda malo ima slabiju cirkulaciju...meni se tako po rukama vide tj. dlanovima...pogotovo zimi

jutro i od nas...moram vas sad iscitatiuser posted image
ja sam jutros isla do banke...A bio u igraonici sa mojom mamom...vani je minus uzasan...ja mislim da ce ubrzo snijeg
jos uvijek su mi bodici najveci problem...nigdje ovih velikih nema...ako i nadjem onda su dugih rukava

Jelo...drzi seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4735
2.11.2011 12:21:41   
Anoniman
mi od jutros opasno kisemo nadam se da ce ostat samo na tomeuser posted image i  da nos nece procepiti ako nos procepi nije dobro !!!
UF sto me najvise nervira on skida carape i dalje cim oce lec gleda crtic skine carape pokrije se dekom, al ih skida , luda sam vise stim ne pomazu ni strample
Jutros je toliko oplakao da je povratio od nagona huje sve zbog carapauser posted image bem ti ko ga nauci na to!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4736
2.11.2011 12:41:34   
Anoniman
felix i to ti je faza...procice ga...mozda ga malo stiscu oko noge

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4737
2.11.2011 12:53:06   
Malenaoduvijek
dadada

bodica kratki rukav imas na siranu velikih od 92 pa na gore, ali su po 8 KM.a mi smo i fisu uzeli dugi rukav a ima i kratki isto oko 8 KM.

ja isla da izvadim korijen od zuba koji mi je ostao od dvojke, ustvari sam se ja nadala da ce se moci spasiti zub ali nista od toga.

sada moram cekati mjesec da to zaraste pa da udarim zubek novi da se mogu kao covjek opet nasmijati user posted image

konooooo gdje si?

vani je predivno sunce, cak i malo pretoplo ali samo neka sunca user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4738
2.11.2011 12:57:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

felix i to ti je faza...procice ga...mozda ga malo stiscu oko noge
ma jok dadada nije faza ta faza kod nas traje mjesecima user posted image ne zulja ga nego skrlete
Neda ih obuc kad lezi, gleda tv .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4739
2.11.2011 12:58:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

d
vani je predivno sunce, cak i malo pretoplo ali samo neka sunca user posted image
Kod nas zima brrrrrrrrrrr na ovom nasem suncu cuke krepavajuuser posted image user posted image
isli smo malo do gonine-sto anel kaze i vratili se brzo zrak je led ledeni.!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 4740
2.11.2011 12:58:14   
Anoniman
mala...tenkju...znaci pud grada moramuser posted image

to i nije strasna cijena...ovo sto sam ja gledala je oko 10 km...a to mi je fakat puno za bodi
nazalost nema vise mogucnosti kupovine coconut bodica....ti su bili najisplatnjivi

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 4741
2.11.2011 13:03:41   
Malenaoduvijek
da i ja sam te kupovala, stvano su se isplatili, Luka ima jedno 5 kom sto sam uspjela prosle jeseni kupiti veliki broj.
a ovi na siranu se bas mekani pamuk ali nisu kod one tete gdje svi kupuju nego preko puta nje na pocetku od titove , takoreci prva sa djecijim stvarima sa lijeve strane

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4742
2.11.2011 13:04:27   
Anoniman
jestel vi uzeli il vec imate djeci bunde Mi jos nemamo bunde ni s glave od prosle god mu mala .Pa trebam ovi dana ic u potragu . Kad sam bila prosli mjes u bingu nije bilouser posted image nadam se da sad ima da mu kupim .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4743
2.11.2011 13:06:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: lejla_r

Žene, pitanje:

Pa i ja sam pomislila da je od hodanja ili nagazi na igračke...ko kad ona stalno hoda od kako ustane dok ne krene spavati.
A isto smo neki dan vadili krvnu i sve ok....a jučer smo zaboravili pitati pedijatricu.

Hvala, user posted image

kako si opisala to su kapilari...mozda malo ima slabiju cirkulaciju...meni se tako po rukama vide tj. dlanovima...pogotovo zimi

jutro i od nas...moram vas sad iscitatiuser posted image
ja sam jutros isla do banke...A bio u igraonici sa mojom mamom...vani je minus uzasan...ja mislim da ce ubrzo snijeg
jos uvijek su mi bodici najveci problem...nigdje ovih velikih nema...ako i nadjem onda su dugih rukava

Jelo...drzi seuser posted image

dadada vec sam te pitala na temi jednoj ti nista HOCESLI da ti ja po Hanady posaljem kratki rukav Andreju imam ja dobili od rodice iz dojclandauser posted image nama prevelike br 98 104
Ako hoces ?????

< Poruku je uredio felix -- 2.11.2011 13:08:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4744
2.11.2011 13:47:02   
Anoniman
hvala ti felixuser posted image ...ne znam da li ce mu to malo biti...ja mu inace bodice kupujem min. 110...hajde metrom izmjeri koliki su od ruba ledja do guze...samo prije toga zakopcajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4745
2.11.2011 13:51:43   
Anoniman
ako je ovo malo onda sam ja velkauser posted image user posted image hocu cim anel zaspi , al izgledaju veliki mislim da bi mu moglo cisto sumnjam da ne bih .Fin je kvalitet user posted image pamucni lagan  tanak .
Ma mora mu moc , jer imam i dugi rukav maijce bise 104 br (3god) na njima .
Meni stoje a do anela ehej nece mu moc ni one tam iduce godine a kad mu obucem bude ris-vis mujouser posted image user posted image na sve strane .
Jer mi nosimo 86br .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4746
2.11.2011 14:03:48   
koka i po
ma ko hebe probleme...
dobar dan moje dame...
jos sam ziva(na radost mnogih a zalost nekolicine user posted image ) ....pod zemlju ovaka nemogu...jos tatam user posted image ...
zao mi je zbog bolesnih i zelim im brzo ozdravljenje.
mi smo dobro.
a sad porucujem sebi.....user posted image ....aha da te vidim sad Hudini. i porucujem feliks...hajd na jednu skijuuser posted image .
i porucujem mojim dragim forumasicama ....zao mi je ako vam se ne pridruzim regionalnom a trudit cu se iz petnih zila da dodjem....
svima saljem pozdrav iz zone sumraka.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4747
2.11.2011 14:06:56   
Anoniman
ma samo ti izmjeri kad stignes...ja nista ne mogu s sigurnoscu reci da ce mu moci...pogotovo kada su bodici u pitanju...tetka mu je nasla neke, kvaliteta je 0, al jedini koji mu po duzini mogu...jest da su mu i presiroki...ono sto sam mu ja nasla...fino su uzi, ali zato duzina neodgovara-malo, a imam neke koji su mali a siroki...ma nidje veze...i jos kako ih ja perem na 90...jos se skupe...tako da mi je to fakat veliki problem

kupila sam mu potkosulje...medjutim, isto sra..jos su se skupile...ledja mu non stop gola

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4748
2.11.2011 14:11:09   
bebacha
jesil gledala u Fisu.ja sam Ajli tamo kupovala 104,vjerovatno ima i veci.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4749
2.11.2011 14:13:16   
Anoniman
nisam...fis mi dalekouser posted image treba  se nakaniti pa oticiuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 4750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *