Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Helou Lady kako nam je Lanica? Nadam se da su sva djecica dobro ,a i mame ... Ja bih trebala sad nekad voditi Amanceka na bocu,jos nije primio ni onu sa 6 mjeseci... A sve me strah ovih visrusa,ne meRem biti pametna... Vidim pricaju dame o godinama. Ja sam Vuckova generacija,malkice mladja od njega Zlatna sredina,jel
Ma ne bih ja dala nasu robicu ni zasta na svijetu Kod nas problem nastane samo kad ona hoce sama izabrati sta ce obuci jer su to kombinacije ufffff
pa zasto su curice nisu one dzaba zenski rod tako i treba od malih nogu, sebi sam birati hehhe ljubim je svu medenu Apotekarko dje si ba kakav si s zdravljem kako je drug
dan drage kod mene virusi zavladali bas sam se razbolila,jedva gledam i uz to jos i dosla ma katastrofa,samo mi cudo sto E. nista hB a samo meni po krilu grli me i ljubi spavanja su nam se poremetila skroz,pa je po vazdan nervozan i nenaspavan uh izjada se ja,nadam se da ste nam vi bolje
Često kad presvlačim Iman na stopalima primjetim nešto kao popucale kapilare, crvene mrljice krvi ispod kože(ne znam kako drugačije da opišem), pa se povuku ubrzo, al već par puta se ponavlja tako, pa sam malo ...prvo sam pomislila da stane na nešto pa se bocne, al nešto mi čudno sve to.
Pojma nemam nikakvog iskustva ali bih se konsultovala sa pedijatrom za svaki slucaj
Često kad presvlačim Iman na stopalima primjetim nešto kao popucale kapilare, crvene mrljice krvi ispod kože(ne znam kako drugačije da opišem), pa se povuku ubrzo, al već par puta se ponavlja tako, pa sam malo ...prvo sam pomislila da stane na nešto pa se bocne, al nešto mi čudno sve to.
nemam ti pojma...pitaj doktora kada budete išli na MRI
I mi smo bili pravo zabrinuti dok nismo skontali da lupa bosim stopalima od rucku na kolicima ili od drugo sta tvrdo, a stalno tapka nozicama kad je uzbudjena i sretna, pa napravi te male tackaste podlive, brzo nestanu. Kontrolisali smo krvnu sliku i trombociti su nam uvijek bili dobri, tako da mislim da nemate razloga za brigu
< Poruku je uredio lejla_r -- 2.11.2011 11:56:15 >
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što nešto sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli nešto provjeri, kudi prije nego se u nešto uvjeri. - arapska poslovica
I mi smo bili pravo zabrinuti dok nismo skontali da lupa bosim stopalima od rucku na kolicima ili od drugo sta tvrdo, a stalno tapka nozicama kad je uzbudjena i sretna, pa napravi te male tackaste podlive, brzo nestanu. Kontrolisali smo krvnu sliku i trombociti su nam uvijek bili dobri, tako da mislim da nemate razloga za brigu
Pa i ja sam pomislila da je od hodanja ili nagazi na igračke...ko kad ona stalno hoda od kako ustane dok ne krene spavati. A isto smo neki dan vadili krvnu i sve ok....a jučer smo zaboravili pitati pedijatricu.
Hvala,
kako si opisala to su kapilari...mozda malo ima slabiju cirkulaciju...meni se tako po rukama vide tj. dlanovima...pogotovo zimi
jutro i od nas...moram vas sad iscitati ja sam jutros isla do banke...A bio u igraonici sa mojom mamom...vani je minus uzasan...ja mislim da ce ubrzo snijeg jos uvijek su mi bodici najveci problem...nigdje ovih velikih nema...ako i nadjem onda su dugih rukava
mi od jutros opasno kisemo nadam se da ce ostat samo na tome i da nos nece procepiti ako nos procepi nije dobro !!! UF sto me najvise nervira on skida carape i dalje cim oce lec gleda crtic skine carape pokrije se dekom, al ih skida , luda sam vise stim ne pomazu ni strample Jutros je toliko oplakao da je povratio od nagona huje sve zbog carapa bem ti ko ga nauci na to!
to i nije strasna cijena...ovo sto sam ja gledala je oko 10 km...a to mi je fakat puno za bodi nazalost nema vise mogucnosti kupovine coconut bodica....ti su bili najisplatnjivi
da i ja sam te kupovala, stvano su se isplatili, Luka ima jedno 5 kom sto sam uspjela prosle jeseni kupiti veliki broj. a ovi na siranu se bas mekani pamuk ali nisu kod one tete gdje svi kupuju nego preko puta nje na pocetku od titove , takoreci prva sa djecijim stvarima sa lijeve strane
jestel vi uzeli il vec imate djeci bunde Mi jos nemamo bunde ni s glave od prosle god mu mala .Pa trebam ovi dana ic u potragu . Kad sam bila prosli mjes u bingu nije bilo nadam se da sad ima da mu kupim .
Pa i ja sam pomislila da je od hodanja ili nagazi na igračke...ko kad ona stalno hoda od kako ustane dok ne krene spavati. A isto smo neki dan vadili krvnu i sve ok....a jučer smo zaboravili pitati pedijatricu.
Hvala,
kako si opisala to su kapilari...mozda malo ima slabiju cirkulaciju...meni se tako po rukama vide tj. dlanovima...pogotovo zimi
jutro i od nas...moram vas sad iscitati ja sam jutros isla do banke...A bio u igraonici sa mojom mamom...vani je minus uzasan...ja mislim da ce ubrzo snijeg jos uvijek su mi bodici najveci problem...nigdje ovih velikih nema...ako i nadjem onda su dugih rukava
Jelo...drzi se
dadada vec sam te pitala na temi jednoj ti nista HOCESLI da ti ja po Hanady posaljem kratki rukav Andreju imam ja dobili od rodice iz dojclanda nama prevelike br 98 104 Ako hoces ?????
hvala ti felix ...ne znam da li ce mu to malo biti...ja mu inace bodice kupujem min. 110...hajde metrom izmjeri koliki su od ruba ledja do guze...samo prije toga zakopcaj
ako je ovo malo onda sam ja velka hocu cim anel zaspi , al izgledaju veliki mislim da bi mu moglo cisto sumnjam da ne bih .Fin je kvalitet pamucni lagan tanak . Ma mora mu moc , jer imam i dugi rukav maijce bise 104 br (3god) na njima . Meni stoje a do anela ehej nece mu moc ni one tam iduce godine a kad mu obucem bude ris-vis mujo na sve strane . Jer mi nosimo 86br .
ma ko hebe probleme... dobar dan moje dame... jos sam ziva(na radost mnogih a zalost nekolicine ) ....pod zemlju ovaka nemogu...jos tatam ... zao mi je zbog bolesnih i zelim im brzo ozdravljenje. mi smo dobro. a sad porucujem sebi..... ....aha da te vidim sad Hudini. i porucujem feliks...hajd na jednu skiju . i porucujem mojim dragim forumasicama ....zao mi je ako vam se ne pridruzim regionalnom a trudit cu se iz petnih zila da dodjem.... svima saljem pozdrav iz zone sumraka.
ma samo ti izmjeri kad stignes...ja nista ne mogu s sigurnoscu reci da ce mu moci...pogotovo kada su bodici u pitanju...tetka mu je nasla neke, kvaliteta je 0, al jedini koji mu po duzini mogu...jest da su mu i presiroki...ono sto sam mu ja nasla...fino su uzi, ali zato duzina neodgovara-malo, a imam neke koji su mali a siroki...ma nidje veze...i jos kako ih ja perem na 90...jos se skupe...tako da mi je to fakat veliki problem
kupila sam mu potkosulje...medjutim, isto sra..jos su se skupile...ledja mu non stop gola