madam x -> RE: Polazak u vrtić (18.9.2011 22:11:33)
|
Amrino, i kod nas tete ne zovu zbog plača, ako nije bolest u pitanju. Kod nas je 5. dan počela temperatura, trajala tri dana ali je proljev ostao od početka i trajao je, bez obzira na tretman, što je mene već zabrinjavalo. Dr. mi je prvi dan rekao da je virus. Međutim, nakon 7 dana ja opet odem i dr. mi kaže da uradimo urin, da vidimo imali kakve veze. Meni to nije bilo logično, ali sam ipak uradila i zamisli 40-50 leukocita!!!!! Dobila antibiotik ( najteže mi je što ne znam da li je ta infekcija bila od početka tu, a pretpostavljam da jeste i što nisam insistirala na nalazima odmah) ali tad sam bila u većoj brizi zbog proljeva, koji će se sigurno produžiti zbog antibiotika. Dr. nas htjela uputiti na ležanje, ali sam odbila, jer je djevojčica bila vesela i živahna i nisam htjela dodatni stres. Hvala Bogu, bez potrebe sam se brinula, proljev je nakon jednog dana od poč. uzimanja antibiotika prestao i ona je sad super. Sutra nam je prvi dan vrtića , nije išla 7 radnih dana. Neka mi je Bog u pomoći, stvarno jedva čekam da ovo prođe. Tweety, držim fige i vama. I svima ostalima, naravno.
|
|
|
|