|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
6.10.2010 10:03:14   
D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni je sasvim ok da želiš da ti tetoše dijete, Boga mi moja teta pazi na Ajšu haman ko ja, čak mi mama i brat kažu da se razmazila u vrtiću

blago tebi - vjeruj da sam se sjetila tebe jutros i tvoje tete iz vrtica - kako ganja Asju i grli je.. crnjak me nesto spucao jutros - bas mi je nesto zao.. ma dobre su tete - ja ne ocekujem neki kraljevski tretman a i ona treba da se navikne da je dio grupe i da nisu njene zelje najprece kao sto je to kod kuce..sto se tice neke ocjene njihovog rada - rano je da sad donosim zakljucke - ipak je ona u periodu privikavanja i ono sto ona prenosi i dozivljava ne mora da bude prava slika ali za buducnost sam spremna da im skrenem paznju..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 601
6.10.2010 10:05:33   
acudesa
IZVORNA PORUKA: D_K

sve ona meni zna reci i boli me kad kaze da joj tete nisu htjele zvati mamu na telefon a ja im rekla da mogu izaci kad god treba..

identican propust smo napravile-nismo smjele ovo reci, naravno da tete nece zivkati roditelje kad god to dijete traziuser posted image
joj..D_K..samo znaj da je prolazno..i drzi se toga..ici ce uskoro sa pjesmom, neces moci vjerovati, samo ne misli da place, prestane cim ti odes..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 602
6.10.2010 11:23:47   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: marijanna

sporty u Nikolinoj grupi ima 15-ak beba,ne znam tocno i cuva ih jedna teta do 10,tad joj dodje druga teta pomoci presvuci ih,nahraniti i lec na spavanje. 

Joj, meni je to malo previse, jedna teta na 15 bebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 603
6.10.2010 11:33:48   
Anoniman
jutros sam opet dosla po njega u 10 al kaže teta da je plakao samo malo,skoro nikako i da ga nije trebala ni nosati sam se igrao. izgleda da ide naboljeuser posted image sutra cu ga ostaviti pola sata duže,ako sve bude uredu.  iv@ncice kad sam dosla po nikolu tvoj andrej me zagrlio,valjda me prepoznao,al golemo od njega jer i teta kaže da nije maza,bas mi drago bilouser posted image  

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 604
6.10.2010 11:50:32   
D_K
IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: D_K

sve ona meni zna reci i boli me kad kaze da joj tete nisu htjele zvati mamu na telefon a ja im rekla da mogu izaci kad god treba..

identican propust smo napravile-nismo smjele ovo reci, naravno da tete nece zivkati roditelje kad god to dijete traziuser posted image
joj..D_K..samo znaj da je prolazno..i drzi se toga..ici ce uskoro sa pjesmom, neces moci vjerovati, samo ne misli da place, prestane cim ti odes..

hvala ti na podrsci - zeludac me zabolio od brige - danas mi je nesto narocito tesko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 605
6.10.2010 13:28:54   
emma.L
Što se tiče presvlačenja u državnom vrtiću, time sam zadovoljna pravo. Neki dan je čak MM čekao jer se ukakila i bila na presvlačenju, a znaju da će netko doći po nju za koji minut. Isto tako, svaki dan nađem uflekano u ruksaku, a čisto na njoj, jer valjda sama jede sve i bude tu svašta. I kad je MM skrenuo pažnju teti da joj je obukla tuđu majičicu, teta kaže "ma ja sam samo gledala da joj nisu rukavi mokri".
Eh sad, danas smo trebali nastaviti s vrtićem, ali je sva u flekama crvenim, doktorica kaže da vjerojatno tijelo izbacuje infekciju. Dakle, nema vrtića još nekoliko dana, što će reći da ćemo opet imati probleme. Svaki dan oplače za nanom, sad kad me na pauzi ugledala sva se zalijepila za nanu da joj ne bi otišla slučajno. Stalno govori "mene će nana čuvati" user posted image .
Eh, sad još nisam pametna da li da je bez obzira na daljinu i naninu nogu dam u neki dalji ali privatni vrtić - ne zbog pažnje, nago zato što je sigurno tamo manje djece i manje virusa. Onda bi svaki dan još davali fine pare za taksi ali baš je nekako kljakava i osjetljiva ovu jesen. I već plaćamo drugi mjesec, a prethodni je išla 7 dana, u ovom dakle još nije ni otišla.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 606
6.10.2010 19:53:10   
D_K
drage moje - ja dosla po nju a ona super vesela, malo je i jela, igrala se, crtala.. cak se vratila da odslusa pricu sto im je teta pricala a mi smo je sacekali ispred - ma haos.. jos uvijek nisam dosla sebi - od placke jutros do veselice danas.. zato, drage moje, ne treba se brinuti a ni slucajno plakati - djeca vole biti medju svojim vrsnjacima i uzivaju :))
evo i jedna slika slikana ispred vrtica - mama nije u najboljem izdanju ali razumjecete - bilo je puno smrcanja (a sve bezveze user posted image user posted image user posted image )..

user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 607
6.10.2010 20:50:51   
Anoniman
I moja Esmica je krenula u vrtić.  Danas je provela tri sata tamo.  Malo je tražila mene i MM ali nije plakala.  Kad smo je tek ostavili, virili smo kroz prozorčić da vidimo šta radi, igrala se i bila sasvim smirena.
Brine me što nije htjela jesti i piti - a već sam pisala o tome da je ona prava poguzija... ali, valjda će i to proći.  Čim je došla kući, iskapila je čašu soka : ))
I sutra će ostati samo tri sata u vrtiću, a već u petak je ostavljamo full time, ako Bog da.

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 608
6.10.2010 20:54:22   
D_K
IZVORNA PORUKA: pingpong

I moja Esmica je krenula u vrtić.  Danas je provela tri sata tamo.  Malo je tražila mene i MM ali nije plakala.  Kad smo je tek ostavili, virili smo kroz prozorčić da vidimo šta radi, igrala se i bila sasvim smirena.
Brine me što nije htjela jesti i piti - a već sam pisala o tome da je ona prava poguzija... ali, valjda će i to proći.  Čim je došla kući, iskapila je čašu soka : ))
I sutra će ostati samo tri sata u vrtiću, a već u petak je ostavljamo full time, ako Bog da.

moja je vec najavila da je ''tjeraju da jede'' sto u prevodu znaci ''da joj nude da jede kada svi jedu'' ali se od danas vise ne zabrinjavam oko toga - nahranim je ujutro i cim dodje iz vrtica i kapak - ako ogladni jesce ona i tamo.. zato, samo nemoj da se brines - ja sam danas vidjela foliranje na djelu a u stvari im bude sasvim fino..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 609
6.10.2010 21:05:14   
Anoniman
Ma, doći će sve to na svoje...  Ipak joj je ovo sve novo, a i toliko djece oko nje.  Znam ja da će ona papati kad ogladni.  Ja joj neću davati doručak ujutro, baš da bi tamo jela sa drugom djecom, ali ću joj svakako dati ručak kad dođe kući.  Sigurna sam da u vrtiću neće ostati gladna!

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 610
6.10.2010 22:49:24   
iv@ncica
mArijana-  user posted image user posted image   to  je  cudo   znaci  da  te  vec  zna  i  da  te  voli,  kaze  mi  i  druga  teta danijela da  se  danas  nesto  uzmazao  uz  nju  i  kad  se ona  igra  s njim  sve  ori  od  smijeha,  rijetko  koga  on  zagrli...a  meni  ljubi  nogu, ili  mi da  ruku  da  mu  ljubim  hahaha

pingpong-  ne brini se , pa  ako  si sta  citala  prije  mopgla  si  vidjet  sto  je sve bilo  s  mojim  andrejom,  vriska..plac,,divljanje...isto  nije  htio  jest ...no  za  2-3  dana,  polako  se  smirivao,  ostajao  duze...poceo  jesti...i vec  drugi  tjedan  ostajao  na  spavanju i  sl.  io  onda  je  svakim danom bio  sve  bolji...

drzavni  vrtic-ma  tete  su  ok,  presvuku   , uflekano, upisano  i ostalo  je  uvijek  u kesi  u  torbi...presvucen je  i  suh,  samo  se  desilo  da  previse  piski jer  je  puno  pio,  danas  je  vec  bilo  ok, jer  mu  nisu  dale da  pije  bocu  u  kreveticu  za  vrijeme  spavanja, ja s am  jutros  im  napomenula  da  mu  ne  daju  da  previse  pije  ,  jer  on  ne  zna  stati  kad pije  sok  ili  caj...i onda  puno  piski...on  super  jede,  jos  ja  posaljem  vocnu kasicu  ono za  slucaj  da  ne  jede  rucak  ili  slicno..i  tetA   mu  da  kad  ustane(  sto  ne  mora)+  ostalo  sto  im je  za  uzinu...a  ruca  im super  za  rucak...  a  to  se  vidi  i  na njemu,  jer  na  oci  napreduje...Uspavaju ga  i  ostalo.. ma  on  zna   za  sebe,  tako  da  se  ne brinem hoce  li  biti  gladan,  jer  on  cim  vidi  nesto jestivo pristeka  seuser posted image ,  a  i  zna  se  braniti ne d a  mali  na  sebeuser posted image ..ma  sve  je  to  dio odrastanjauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 611
7.10.2010 9:33:20   
D_K
jutros za prijaviti da je povracala kad smo dosli u vrtic - sreca pa sam ja bila uz nju i umila je.. ici cu oko 12 da virnem kako je - necu joj se javljati nego samo da pitam tetu je li dobro..
vjerujem da ovo spada u normale reakcije pa se ne brinem.. ako bude kakva viroza onda opet ispocetka kad ozdravi..

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 612
7.10.2010 18:26:44   
Anoniman
evo da javim da kod nas lagano ide nabolje,uglavnom svaki dan sve manje place al place jos uvijek,slijedeci tjedan cu ga ostavljat malo duže.. ma samo polako,treba vremena al bitno je da ide naboljeuser posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 613
8.10.2010 22:30:37   
Anoniman
Nakon dva dana poludnevnog ostanka u vrtiću, moja mala mrvica je danas bila tamo od 8 do 4.  Bila je dobra, jela je fino i čak spavala kad i druga djeca.
Ne primijetim na njoj da je tužna ni kad je ostavljam ni kad dolazim po nju, razdragana je i raspoložena kao i uvijek.  Nadam se da će tako i ostati!
Učiteljica je oduševljena Esminim fondom riječi : ))  (kako da dijete ne bude pričalica, pored mame "jezikare" : ))

Pusa mamama i njihovim cvjetićima iz vrtića : ))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 614
8.10.2010 22:35:59   
malena_t
Super pingpong. Bas mi je drago da je sve ok i da je cujica zadovoljna i sretnauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 615
9.10.2010 15:29:03   
iv@ncica
marijana -  kako  je  nikola,  imali  ture  jos ...eh  to  ti  odmah  u  vrticu  uhvatiouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 616
9.10.2010 20:02:55   
emma.L
Super je pročitati da netko ide razdragan i veseo u vrtić user posted image . Ja nekako uvijek sa strahom otvaram ovu temu user posted image . Bravo za hrabrice!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 617
10.10.2010 15:00:49   
mama_debeljuca
I mi se upisujemo u one što rado idu u vrtić user posted image Moj dječak jedva čeka da ide, vikend ne voli nikako user posted image Vodila sam ga u privatni vrtić (više igraonica), ostajao je od 11-15h, i tu je rado ostajao, ali ja sam ipak imala brigu kako će u vrtić, rano ustajanje, doručak, ručak, spavanje a sve bez mene user posted image Nikad nije zaspao ni preko dana ni naveča ada mami ne vrti kosu . Međutim, on je super sve to prihvatio od prvog dana, već voli jednu od teta a druga je "manje" dobra user posted image ali može da prođe user posted image Dobili smo prve pohvale od teta, presretna sam!!!!

:-)

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 618
10.10.2010 15:08:12   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image   za  mamu  i dobrog  decka i  sve  ostale  bebareuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 619
10.10.2010 20:16:17   
Anoniman
evo nama sutra krece drugi tjedan vrticauser posted image Nikola je imao povisenu temp. petak po danu i noci i od subote nista,e sta je to bilo tko ce znat,možda i zubici pojma nemam al uglavnom dobar je i ujutro ga vodim u vrtic.. mislila sam ga ostavljat satak duže jer je prvi tjedan bio samo do 10 ipo,al vidjet cemo kako ce to ujutro izgledati,Bože pomozi i nista drugouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 620
10.10.2010 22:05:26   
R&T@
Kod nas ce nekoliko dana biti nana-servis...
tacnije dok pije sirup...
(boljelo ju je grlo...)

Pingpong, jezikaro draga, ma Esmica je u svemu zmaj...

I da, izvjestaj sa roditeljskog:
malo sam se crvenjela...
od 16 djece izgleda da je ova moja "najopasnija"

ali teta je rekla da je pronasla nacin za popodnevni mir, tj. da ne budi ostalu djecu: izvadi je iz krevetica i lezi s njom na spuzvi, i za veliko cudo, miruje...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 621
11.10.2010 9:14:54   
Anoniman
jutros cim je dosao do vrtica poceo je plakat i uhvatio se za meneuser posted image teta kaže da je ovo druga faza,e sad koliko tih faza imauser posted image 5-ero djece nedostaje jer su bolesni i to me brine,kad bi se sad razbolio onda sve ispocetka,uglavnom jutros sam bas grozna,neraspoložena,a tko ce znat možda me i iznenadi pa bude dobaruser posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 622
11.10.2010 9:38:11   
D_K
IZVORNA PORUKA: tajra

Kod nas ce nekoliko dana biti nana-servis...
tacnije dok pije sirup...
(boljelo ju je grlo...)

Pingpong, jezikaro draga, ma Esmica je u svemu zmaj...

I da, izvjestaj sa roditeljskog:
malo sam se crvenjela...
od 16 djece izgleda da je ova moja "najopasnija"

ali teta je rekla da je pronasla nacin za popodnevni mir, tj. da ne budi ostalu djecu: izvadi je iz krevetica i lezi s njom na spuzvi, i za veliko cudo, miruje...user posted image

user posted image user posted image user posted image suuper.. sad si mnogo rahatnija zar ne??

nama je jutros lijep dan - usla je u sobicu i lijepo pokucala, rekla dobro jutro i sjela medju djecu.. tete su pricale pricu i ostala je slusajuci.. tako sam sretna i veliki mi je teret spao.. jedina joj je briga kad cemo doci po nju a za to smo se dogovorili - nakon crtanja :))
ostaje problem jela - nece ni da proba njihovu hranu ali nadoknadim to kuci i strah da se ne razboli - to je normalno - vidim da sve to prolazite ali bi prekinulo ovu rutinu na koju se navikava.. vidjecemo..

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 623
11.10.2010 9:40:03   
D_K
IZVORNA PORUKA: marijanna

jutros cim je dosao do vrtica poceo je plakat i uhvatio se za meneuser posted image teta kaže da je ovo druga faza,e sad koliko tih faza imauser posted image 5-ero djece nedostaje jer su bolesni i to me brine,kad bi se sad razbolio onda sve ispocetka,uglavnom jutros sam bas grozna,neraspoložena,a tko ce znat možda me i iznenadi pa bude dobaruser posted image

ako nije bolestan onda ce se jako brzo razveseliti u vrticu.. mozes li nazvati tete i pitati za njega??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 624
11.10.2010 10:31:15   
mama_debeljuca
I ja se bojim bolesti vrtićkih, ali šta ćemo, ako to sad preskočimo, čekaće ih u školi. Moj A. se sinoć i jutros žali da ga boli stomak, nema proljeva niti povraća i ne boli ga konstantno, već ponekad. Zvala sam pedijatra, kaže ako nije virus (a pretpostavlja da nije, jer nema proljeva i povraćanja) onda je vjerovatno problem sa probavom "nove" hrane. Mi oko ostajanja nemamo problema hB. On lijepo jede tamo, spava, čak i pojede bananu, što je bilo skoro nemoguća misija user posted image Jutros je bila teta koju on voli user posted image
Ali kad sam povirila u sobu, bilo je oko 50-tero djece unutra, frapirala sam se!!! Nekako sam nemirna danas zbog toga. Oni su tu jedva i fizički stali, a kamoli da obavljaju aktivnosti. Jedna od teta nije došla, nešto su one u dogovoru i do 10h će biti svi tako zajedno, starija jaslena grupa i srednja user posted image

:-)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *