scarlett -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (21.9.2011 1:02:09)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po a sta bi sa forumasicom scarlett i njenom ponudom cd-ova? eh evo mene... ja sam rekla da neću da se namećem, moje mišljenje je da svako ima u kuću nešto što stoji bezze i može prodati za 1 KM i uvijek se vodim onim zrno po zrno pogača... upravo sam htjela napisati da mi nije jasno što niko ne poteže za ovakvim prijedlogom iako se manja suma može prikupiti nego sa slikama, al po meni je zauhar kolikogod... vidjeh slučajno ovaj tvoj post koko, a obradovah se prije toga jer vidjeh da se nešto organizovano prikuplja preko PIKa i nekog Danijela pa sam se kontala tamo javiti, a evo ako može ovo ipak i preko RRa, još lakše. Evo u koja doba se ja javljam, tako da vidite da sam u frci s vremenom zbog posla slabo šta stižem, nastojat ću sutra ili narednih dana da postavim listu CD-ova, nemam nažalost čime da slikam, uglavnom je riječ o izvođačima R'n B, hip hop i tako to [sm=smiley36.gif] obzirom da nisu originali nudim ih po cijeni 0,5 KM. Druga stvar ako vam mogu ponuditi je novogodišnja jelka, kupljena u Konzumu, visina je min. 1,5 m , jako je gusta i kvalitetna i nakit uz nju, kombinacija crvenih i zlatnih i svijetlo - smeđih kugli, ima ih u različitim dimenzijama, mislim da ima oko 30 komada, eto taj nakit nudim za 5,- KM i jelku za 5,-KM Eto ove informacije nudim za početak, nastojat ću kako već rekoh sutra ili narednih dana da vam stavim listu CD-ova i ako uspijem kako uslikati, a ko bude htio povećati cijenu, bujrum, meni to ništa ne znači, radovaloo bi me samo da se što više sakupi za ovo već napaćeno djete.[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|