RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

emi7908 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 9:35:58)

Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim...

Samo, bože dragi ..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] pa kako da se ovo podigne na malo veću razinu... baš nekako tiho sve [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

vila_7 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 10:38:13)

pa nek neko ko je u kontaktu s njima vidi za telefon da se otvori! Mislim da je ljudima nazalost mrsko ici u banke uplatiti ili jednostavno rade pa ne stignu dok banke zatvore. A onda i telefon mozemo na profile na FB stavljati svaki dan! I je li kontaktiran BAtko?

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 13:50:42)

naka mi Bog oprosti ako grijesim.ljudi nece sigurno.
ja mislim da ovo dijete i njena majka nisu toliko "vazni i poznati" da bi se digla velika galama.sramota,grihota i haram u isto vrijeme.steta sto mnogi (cast izuzecima)da ne kazem vecina pomazu onima od kojih bi nekada mogli da imaju koristi i koji su po nekim njihovim "standardima" vrijedni paznje..mnogo stosta se moglo i moze uciniti za ovo dijete samo kad se pojedini ljudi osvjeste i pocnu razmisljati da bi im se ovo ili nesto slicno moglo nedaj Boze desiti.da bi ti istiza pojedine mogli predstavljati "osobe koje nisu vrijedne njihove pozornosti".ja sam licno uradila ono sto je bilo u mojoj moci mada smatram dabi mogla i vise samo kad bi imala vecu potporu.moje dijete je u bolnici i znam kako je .zato apelujem POKRENITE SE ZENE MOZETE URADITI MNOGO VISE SAMO AKO HOCETE i za Iman i za svu bolesnu djecu......
i bas me interesuje dali bi ovako neko nesto uradio nedaj Boze kad bi meni zatrebalo jer ja nisam toliko vazna osoba i ne spadam u "grupu vaznih"(hvala Bogu dragom).ali nikada nemozete znati gdje kao i kod koga mozete "zaraditi" a i "izgubiti".a sad me pljujte koliko hocete nije mi vazno.

Daj daj -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:02:26)

IZVORNA PORUKA: koka i po

ja mislim da ovo dijete i njena majka nisu toliko "vazni i poznati" da bi se digla velika galama.sramota,grihota i haram u isto vrijeme.steta sto mnogi (cast izuzecima)da ne kazem vecina pomazu onima od kojih bi nekada mogli da imaju koristi i koji su po nekim njihovim "standardima" vrijedni paznje..mnogo stosta se moglo i moze uciniti za ovo dijete samo kad se pojedini ljudi osvjeste i pocnu razmisljati da bi im se ovo ili nesto slicno moglo nedaj Boze desiti.da bi ti istiza pojedine mogli predstavljati "osobe koje nisu vrijedne njihove pozornosti".ja sam licno uradila ono sto je bilo u mojoj moci mada smatram dabi mogla i vise samo kad bi imala vecu potporu.moje dijete je u bolnici i znam kako je .zato apelujem POKRENITE SE ZENE MOZETE URADITI MNOGO VISE SAMO AKO HOCETE i za Iman i za svu bolesnu djecu......
i bas me interesuje dali bi ovako neko nesto uradio nedaj Boze kad bi meni zatrebalo jer ja nisam toliko vazna osoba i ne spadam u "grupu vaznih"(hvala Bogu dragom).ali nikada nemozete znati gdje kao i kod koga mozete "zaraditi" a i "izgubiti".a sad me pljujte koliko hocete nije mi vazno.

U pravu si koko. Nazalost, ocito nije dijete ".uzonja", jer da jeste digla bi se cijela Bosna, pa bi bilo od bilborda do humanitarnih telefona i ostalog....

assmiras -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:08:42)

ZVORNA PORUKA: koka i po

ja mislim da ovo dijete i njena majka nisu toliko "vazni i poznati" da bi se digla velika galama.sramota,grihota i haram u isto vrijeme.steta sto mnogi (cas_t izuzecima)da ne kazem vecina pomazu onima od kojih bi nekada mogli da imaju koristi i koji su po nekim njihovim "standardima" vrijedni paznje..mnogo stosta se moglo i moze uciniti za ovo dijete samo kad se pojedini ljudi osvjeste i pocnu razmisljati da bi im se ovo ili nesto slicno moglo nedaj Boze desiti.da bi ti istiza pojedine mogli predstavljati "osobe koje nisu vrijedne njihove pozornosti".ja sam licno uradila ono sto je bilo u mojoj moci mada smatram dabi mogla i vise samo kad bi imala vecu potporu.moje dijete je u bolnici i znam kako je .zato apelujem POKRENITE SE ZENE MOZETE URADITI MNOGO VISE SAMO AKO HOCETE i za Iman i za svu bolesnu djecu......

U pravu si koko. Nazalost, ocito nije dijete ".uzonja", jer da jeste digla bi se cijela Bosna, pa bi bilo od bilborda do humanitarnih telefona i ostalog....

Necemo te pljuvat, i ja se slazem da se treba vise aktivirati.... Je li registrovan broj kod telecoma? Ipak mislim da bismo bar to mogli pokrenuti? Pisati kojekakvim udrzenjima? Firmama?
Treba li nam kakvo odobrenje za to?
Ne znam na kojoj opštni zive, da se i tamo obratimo......

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:12:23)

assmiras...neista ne predstavlja kad se aktivira par nas...moramo se sve aktivirati ako zelimo nesto postici.
primjera radi...na aukciju slika se javilo par vas....a koliko rr broji clanova koji su aktivni.[sm=zmeden.gif]
razumijem da je stanje u zemlji tesko,da je financijska situacija jos teza....ali da svaka "uleti" po marku zamisli koliko novaca bi se moglo skupiti.

assmiras -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:16:26)

Dajte zene, ima nas puno.... koliko članova ima ovaj forum.....  Svima nam se ovo moze desiti....

znam da nismo sve u stanju da doniramo tu markicu, ali eto bar one koje mogu..... marka po marka.... ubere se. A sigurna sam da ima i onih koje mogu vise od markice.....

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:17:37)

ima ima.....samo nece.

babina beba -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:25:17)

IZVORNA PORUKA: assmiras

Dajte zene, ima nas puno.... koliko članova ima ovaj forum.....  Svima nam se ovo moze desiti....

znam da nismo sve u stanju da doniramo tu markicu, ali eto bar one koje mogu..... marka po marka.... ubere se. A sigurna sam da ima i onih koje mogu vise od markice.....

Necu nikome da namecem, al ovo mozemo svi ili bar one koje ce doci na bazar da budemo jedan dan na djeti, odreknemo se rucka kafe i te pare za Iman:
Ja sam sutra:
nema jutarnje duple kafe (nek me glava kasnije zaboli, ta bol je nista na osnovu boli male princeze).
Nema rucka (kad ogladnim voda) i nema kafe na pauzi nego setnja lagana!
Koliko smo planirala za rucak i kafe + i ubaciti u kutiju ako bude na bazaru!
Ponavljam ovo je sve dobra volja, a ne pod moranje!

assmiras -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:28:11)

Necu nikome da namecem, al ovo mozemo svi ili bar one koje ce doci na bazar da budemo jedan dan na djeti, odreknemo se rucka kafe i te pare za Iman:
Ja sam sutra:
nema jutarnje duple kafe (nek me glava kasnije zaboli, ta bol je nista na osnovu boli male princeze).
Nema rucka (kad ogladnim voda) i nema kafe na pauzi nego setnja lagana!
Koliko smo planirala za rucak i kafe + i ubaciti u kutiju ako bude na bazaru!
Ponavljam ovo je sve dobra volja, a ne pod moranje!

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] slazem se.... bar jedan dan, to nije nista u odnosu na ovu bol, koja nas sve moze snaci....

ne znam frumasicu, ne znam bebu, ali placem kad vidim sliku....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Mirkica -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:30:45)

rasplakala si me  stvarno

vila_7 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:30:57)

assmiras...neista ne predstavlja kad se aktivira par nas...moramo se sve aktivirati ako zelimo nesto postici.
primjera radi...na aukciju slika se javilo par vas....a koliko rr broji clanova koji su aktivni.[sm=zmeden.gif]
razumijem da je stanje u zemlji tesko,da je financijska situacija jos teza....ali da svaka "uleti" po marku zamisli koliko novaca bi se moglo skupiti.

koko nisi u pravu..izvini ne mislim nista lose,  ali ja prva nisam davala novac na aukciji-jer sam vec bila uplatila iznos koji sam mogla,i tako apsolutno svaku akciju koja je na RR bila - javim muzu i on uplati koliko god mozemo.
Hocu reci da su mozda i ostale zene uplacivale pa nisu mogle jos i sliku kupiti.

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:33:44)

duso...aukcija je bila primjera radi....
stvar je u odzivu i zajednickom aktiviranju.
i nema ljutnje....cijenim iskrenost[sm=smiley1.gif]

mamine oci -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:33:45)

helena 7, slazem se ima dosta njih koji uplate ali o tome ne pricaju i to sto je tema manje posvecena ne znaci da se ne pomaze u svakom slucaju mala Iman ima nasu podrsku uvjerena sam u to, da joj dragi Allah olaksa i sto prije ozdravi...

niki83 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:34:46)

preko 27 hiljada nas ima..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Znate li koliko je to, za samo jedan dan da se toliko odreknemo mozemo napraviti veliku stvar!
Tuzna sam, i razocarana, jer neciji zivotu ne mogu cekati...

Mirkica -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:38:38)

IZVORNA PORUKA: niki83

preko 27 hiljada nas ima..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Znate li koliko je to, za samo jedan dan da se toliko odreknemo mozemo napraviti veliku stvar!
Tuzna sam, i razocarana, jer neciji zivotu ne mogu cekati...

to je to nas ima 27 hiljada  a na FB u grupi za IMAN samo 2600 zalosno
mamine oci u pravu si da svako poamze onako kako moze i stavrno bilo bi ODLICNO da svi pomognem koliko mozemo

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:40:50)

o tome ja upravo pricam [sm=smiley1.gif]

Mirkica -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:43:50)

U GRUPI  ZA IMAN STOJI

Humanitarna prodaja , poklonite nesto i mi cemo prodati preko pik-ai uplatiti sredstva za nasu Iman

[/link][link=http://www.pik.ba/profil/Facebook_Armija/]Facebook_Armija - PIK.ba www.pik.ba

vila_7 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:45:11)

kako i na koju adresu stavri poslati? i jel moze bas bilo sta?

Mirkica -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:47:09)

IZVORNA PORUKA: helena_7

da odi u grupu od Iman na RR i kontaktiraj imas onaj Danijel mislim da se zove poslajes na PP sta imas i tako on ce te obavjestiti

Bebica11 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:47:26)

I ja se slazem za telefon, nezgodno je do banke ko radi npr do 17h, ili ko je vezan za stan zbog strogog mirovanja kao ja...treba otvoriti jos mogucnosti....nije svak u stanju da ucestvuje u svim akcijama, i da hoda, da ide na kafe, BB i sl.

koka i po -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 14:49:16)

eto ga....[sm=bravo.gif]
stvari,predmeti i sve sto mislite da vam netreba a drugom moze pomoci[sm=smiley1.gif]
P.S.umjetnici sa RR...javite se ovo je vasa prilika [sm=smiley1.gif]

mala86 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 15:14:40)

IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene ovo interesuje a ne mogu Danijelu poslat poruku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tekja -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 15:15:40)

Od onih sam koji ne vole bilo kakav pritisak ni prozivanje ni u cemu...hdB imam savjest, pomazem onda kad mogu i koliko mogu, na nacin koji meni odgovara...meni ne treba neko nesto da da, da bih se ja kao aktivirala, pa nekom pomogla, a sto rece mamine oci, ne volem brate da pricam kad sam bila, gdje sam isla, koliko sam uplatila i sl. Kad dajem, dajem u ime Svemoguceg i 'sem njega nikog drugog se moja sadaka ne tice...a, ako neko ne zeli ucestovati u nekoj akciji iz bilo kojeg licnog razloga, ne vidim kako ga bilo sta moze natjerati, pa ni ova prozivanja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

Uredu je da se tema drzi aktivnom, cisto radi onih kojima je promakla, koji smetnu, zaborave,novih clanova, ali svako malo ovdje neke pridike o tome kako smo nehumani, neosjetljivi i bla, bla....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ...i da, ne znam od kojeg se to *uzonje neko razbolio ili od nekog poznatog, pa da su svi pohrlili, a kao za Iman da nece[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ma dajte...

stefania -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (20.9.2011 15:38:22)

draga mala Iman, nadam se da ces biti dobro..zelim ti svu srecu svijeta i tebi i tvojim maji i taji svu pomoc da sto prije ozdravis...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]od nas male porodice sutra ujutro cemo ti uplatiti nas mali prilog za tvoje lijecenje..puno srece i ljubavi ti zelimo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>