Visnja RR -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (28.1.2012 0:58:31)
|
Nasa fatimica09 pise: Napisah prije ovih slika esej cijeli....ali nesta dok ja nešto tipnuh...nema veze....riječi su nekada suvišne.... Želim ipak još jednom da zahvalim svim prijateljima, članovima grupe, svim ovim divnim ljudima koji su bili uz nas u proteklom periodu...koji je bio težak, najteži od gubitka naše prve kćerkice...moje Fatimice..... Iman je mašalah super kao što vidite...hvala Allahu dž. š. odlično se oporavlja! Beskrajno hvala odjeljenju Neonatalogije bolnice Jezero, na čijem je čelu prekrasna žena dr. Hajra Maksić.....dr. Junuziju, dr. Spahoviću, dr. Aniću, gl. sestri Elmi, sestrama Ameli, Elmi, Vesni, Amiri, Muameri, Mahiri..... Beskrajno hvala dr. Ibrahimu Omerhođiću, o čijoj ljudskosti i stručnosti sam već govorila.....u ovom eseju spomenuh i da je malo ters, ali da je bogdom više takvih.....al hajd ode taj esej negdje...hahahah....smišljamo još uvijek način kako da mu se bar simbolično ,,zahvalimo" a da ga ne uvrijedimo....ma skontaću ja nešto taman me tužio za povredu časti :))) Veliko hvala svim mojim RR curama koje su uvijek tu kad ih trebam, koje su brinule, zvale, pitale i pisale, skupile novac....još odavno ste uz mene....ljubim vas punooooo Hvala svim ovim ljudima širom svijeta....ove nam, kako kažu okrugle planete, mada se meni činila jako čoškasta u zadnje vrijeme....hvala što ste vjerovali u nas, što ste se potrudili i bili tu..... Najveća hvala svakako pripada dragom Allahu dž. š. koji je učinio da naša Iman ozdravi i ne iskoristi novac koji je skupljan putem ove grupe....Taj novac je proslijeđen malenoj Amini i ja znam da ste svi zadovoljni tim! Molim dragog Allaha dž. š. da se i Amini smiluje i olakša joj....izliječi je i vrati njenim roditeljima u zdravlju i berićetu! Hvala vam što ste bili uz nas.......i moram na kraju reći stih najljepše pjesme na svijetu.....NEKO TO ODOZGO VIDI SVEEEEEE...... http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/photo.php?fbid=344123245612794&set_=o.241317645906154&type=1&theater
|
|
|
|