fatimica09 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (5.1.2012 13:48:07)
|
drage moje hvala vam od sveg srca...Iman je mashallah super, evo baš se probudila....nemam puno vremena, ali uskoro ću napisati jednu veliku priču za vas od mene i moje Iman....osjećam jedino obavezu prema svima vama da vam javim ovako na brzinu, moj muž je prebacio 10 000 km što je skupljeno za Iman na račun malene AMINE TAHMIŠČIJA, djevojčica je evo jako loše jutros smo se čuli....prebaciću vam tekst sa fb.....vi ste sve divne i znam da ćete koliko možete pomoći i ovoj malenoj djevojčici.....mi smo jedan dio sredstava za Iman potrošili, dio evo prebacili a dio još uvijek imamo zlu ne trebalo, ali hvala dragom Allahu Iman je super i najvjerovatnije da ćemo i to prebaciti Amini ali njoj treba mnogo više nego što smo mi skupili za Iman....mene je duša jutros zaboljela.....ljubimo vas sve Dragi prijatelji, moj suprug je sada telefonom razgovarao sa Amininom mamom...malena je u bolnici i loše je stanje trenutno...uzdati se u dragog Allaha dž.š. da će biti aBd dobro i da ćemo uspjeti da joj svi skupa pomognemo....Ljekari su rekli Amininoj mami da je malena jako loše, povraća.....dajte molim vas svi se angažujte što prije i najviše šđto možete....malena curica mora što prije otići na liječenje...pogledajte joj okice na ovoj slici....pa zar ona ne zaslužuje sve i još mnogo više.... Koliko nas u ovoj grupi ima djecu, koliko je majki u ovoj grupi za Aminu....sjećate li se vi prvih udaraca svojih beba, kaako na vas utiče osmjeh vaše djece, zagrljaj, prvi zubić, riječ.....pa zar ne možemo opet svi odvojiti po 2-3 km, pogledajte ima nas 2519 članova, zar se ne možemo odreći jedne kutije cigareta, jednog soka....da djeca znaju reći sigurno bi dala svoje hipp hapice za Aminino liječenje...pokušajmo učiniti ono što je u našoj moći i pomoći Amini i njenim roditeljima, njenim sestrama, nani i svim drugim da ovaj maleni život traje....Amina nas treba a ne zaboravimo svi niko ne zna šta ga iza ugla čeka....još sutra nešto slično može zadesiti nas same...bolest ne bira....Molim vas dovite i molite za malenu Aminu Tahmiščiju, ako već ne možete ništa drugo!
|
|
|
|