Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.9.2011 0:07:09
ananas_ze
od jutros iz nepoznatih razloga DAJTE NEKU LOSU KOJOJ RADI MASTA
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 4.11.2011 12:26:56
damma
Nema duge posle tuge kada te zivot ne voli Ljubav ceka neke druge to smo mogli biti mi Kazu nebom negdje putujes Kazu za mene se raspitujes Kazu da su tvoji pozdravi pali golubovi......
Posto sam nedavno se sjetila filma i gledala ga sa Lamijom, mora da pregleda filmove koje ja mogu gledati sto hiljada puta a da se ne umorim... bila je odusevljena i od tada ne govori da je ona princeza nego da je Sandy =) i nakon sto je film zavrsio odma je upitala kada cemo ga opet gledati =)
Smjenjuju se priče, ljudi IPAK žive... Slušam kako život u meni tiho otiče...
Za novo sjutra k'o da nemam plan, ja samo kopnim iz dan u dan... Sve li su snovi, sve su puste želje??? Na ovom svijetu gde veliki je kvar stojimo u redu, to sudbina nas melje, a negdje na dnu duše za malo sreće tinja žar...