Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 31.3.2011 12:05:31
Blue rose RR
Meni je Pink - žena za divljenja, jer svaka njena pjesma ima neku jačinu .
Kikica je čula ovu pjesmu negdje i kada smo neku večer je preslušali sa spotom na YT-u hem ja plačem, hem ona suze roni. Pitam je: "Što ljubavi plačeš?" Kaže ona " Ne znam mama, srce mi se tako osjeća"
A što se tiče Rihanne i "Te amo" slušamo pjesmu, ali je cenzura na spot :) Kika uživa u njima dvjema.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 31.3.2011 12:11:27
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Meni je Pink - žena za divljenja, jer svaka njena pjesma ima neku jačinu .
Kikica je čula ovu pjesmu negdje i kada smo neku večer je preslušali sa spotom na YT-u hem ja plačem, hem ona suze roni. Pitam je: "Što ljubavi plačeš?" Kaže ona " Ne znam mama, srce mi se tako osjeća"
A što se tiče Rihanne i "Te amo" slušamo pjesmu, ali je cenzura na spot :) Kika uživa u njima dvjema.
e dusa draga - sta kaze srce mi tako osjeca
a cenzura je i kod mene 100% - ne znam sto joj je onakav spot trebao ali je pjesma, produkcija, ritam i njen glas - pefekt.. inace mi se bila ogadila - postala je praaavo droljasta ali ove dvije pjesme su mi je opet vratile na moje playlists :))
to ti je prosto ko pasulj - kad sam na PAYLIST onda me nema na PLAYLIST :)).. kad me malo posao popusti onda se opet vratim :)) Duffy mi je haos.. otkako sam poslusala onu njenu kad place u taxiju ona mi ne grijesi.. malo me podsjeca na Dido - imaju nesto svoje, bas ih mogu zamisliti kao cure koje pisu te lijepe pjesme a ne one produkcijske masine kojim je slava rezultat siiilne masinerije..
Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? ''Cause I saw the end before we''d begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what''s mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won''t stop there, I am here for you if you''d only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I''ve kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I''ve been addicted to you.
Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.
I am a dreamer and when I wake, You can''t break my spirit - it''s my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I''ve seen you cry, I''ve seen you smile. I''ve watched you sleeping for a while. I''d be the father of your child. I''d spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We''ve had our doubts but now we''re fine, And I love you, I swear that''s true. I cannot live without you.
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 14.7.2011 0:29:53 >