Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2010 21:44:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Zastooo??? Mito ne dodjessss da ma kuci povedes... da ti svoje srce predam... dalje se zvizdi
jel ne znaš tekst il ti se ne sviđa
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2010 21:48:35
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Zastooo??? Mito ne dodjessss da ma kuci povedes... da ti svoje srce predam... dalje se zvizdi
jel ne znaš tekst il ti se ne sviđa
hahahah ma ne dopada joj se
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2010 22:03:47
Mirkica
hahahahah vala acudesa meni se jezik na ovom djelu nesto ukoci pa nece nikako hahahahhahahaha
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2010 22:30:08
D_K
IZVORNA PORUKA: Mirkica
hahahahah vala acudesa meni se jezik na ovom djelu nesto ukoci pa nece nikako hahahahhahahaha
pa mirkice: da ti svoje srce predam da ti LA-LA LA-LA gledam Mito, Mito bekrijo
a vala su bile dobre pjesme i postovala se publika - kad pogledam kako su izlazili na scenu - nije bilo sisa ni guzica na izvolte (da prostite).. zato je pjesma i upravo je youtubam :))
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2010 23:39:23
acudesa
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
kad ti nemas fb ja sam neko vece zadala sve po tim starim (najboljim)
ehhhhhhh.. moja majo...ja i ti bi razvalile a, ovo sam, majke mi danas pjevala, ne morate mi vjerovati... (sa malim varijacijama ne temu-eng )
I was caught In the middle of a railroad track (Thunder) I looked 'round, And I knew there was no turning back (Thunder) My mind raced And I thought what could I do? (Thunder) And I knew There was no help, no help from you (Thunder) Sound of the drums Beatin' in my heart The thunder of guns! Tore me apart You've been - thunderstruck! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........yeah!!!! Shime, jesi li jea? -yeah!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 5.9.2010 1:07:49
sporty mamaa
nece niko sa mnom da zapjeva...
Evo ja cu al ovu 100 % ne znas "Kako cu joj rec da varin dok je u kaficu barim, itd itd, hajde reci moja mala kad bi znala bi li dala Ja i mm smo postali opsjednuti ovom pjesmom