Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 25.7.2010 10:20:05
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Nemam para daj posudi, il' mi zirant makar budi. Steglo brate sa svih strana, trebam pomoc od jarana.
Zbog svjetske krize nemam za rizle, nemam ni gandje aman bas bi mi sjelo taman.
hahhaa luda si
A ja s tobom nemam nijednu sliku da stavim na sto nicega nemam, veliko nista je to
Nijedna svadja da pokvari san ni kap lepote za poslednji dan nazalost, nemam ja ni da zalim za cim sta ni da zaboravim
Pokusavam da sanjam te bar malih pet minuta odustajem i ustajem ni tuzna, niti ljuta
Mrak, to si ti lice se ne vidi ko mi je rekao zivi se od secanja
Ko mi je rekao zivi se od secanja
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.8.2010 9:49:13
veeseelaa
sada ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo, poludeo sam sasvim od kad mislim na tebe sve se izmijenilo. Neko te ima noćas, neko te voli.... Van gogh (neko te ima noćas)
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.8.2010 9:49:57
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
sada ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo, poludeo sam sasvim od kad mislim na tebe sve se izmijenilo. Neko te ima noćas, neko te voli.... Van gogh (neko te ima noćas)
to se traži u ranim jutarnjim satima i sitnim noćnim
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.8.2010 9:54:33
Zoe
Šetala se cici mici
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.8.2010 23:08:02
Apotekarka
Kao ptica na mom dlanu skakuces, priznacu ti zasto volim prolece podelicui ovu noc sa zvezdama prekricu te nebom kada budes zaspala... otopicu ti led sa usana dacu sve sto imam za tvoja oka dva, kao mesec kad proviri, iz tvoga dvorista, obasjacu ti lice kad budes zaspala
Ne znam kako da pobjegnem od sna, ne znam da l te itko voli kao ja, al ne bi ova noc tako bolela, da me nisi volela...
Kao osmjeh letnje noci nestajes, znam da neces doci, ipak cekam te, osetices nocas miris tresanja, znat ces da sam budan kad budes zaspala
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 16.8.2010 23:39:25
Mona Mohamed
Spavaj mi djetence ti, znas li da ovcica spi..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Hotel Balkan rano ujutru , ali vise nismo tu Hotel Balkan sluzba budjenja nisam tu nis tu Hotel Balkan se vracam u snu ...........