Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: Sandrich Da se i ja prijavim na ovu temu Uskoro ce 7 godina kako sam sa svojim dragim, maltene svaki dan smo visili zajedno, telefon non stop i da mi je neko pricao da se moram razdvojiti dan od njega rekla bih da je lud.Medjutim zivot je nepredvididiv i nikada ne znas sta ti sutra donosi.Tako je nama donijelo razdvojenost, tugu, bol.....Vec godinu i 9mj, MM radi u inostranstvu. Ista situacija kao i kod Djane, tako da ona najbolje razumije. Dolazi svaka 2-3mjeseca na godisnji, bude kuci 20 dana i opet nazad. Trudna sam, a sama. Udala se, a on kroz 12 dana otisao.....Tesko je, jako je tesko.Dodju mi dani kad mislim da cu poludjeti, svi me nerviraju a samo mi on fali.Ali sve prodje. Vecina mojih prijateljica, poznanica je u istoj situaciji pa je lakse, imamo neki svoj zenski ritam. Voljela bih da sutra mozemo biti zajedno, ali nazalost morat cemo trpiti jos neko vrijeme. Znamo sta su nam ciljevi i trudimo se ostvariti ih. Svaki godisnji, 20 dana smo non stop zajedno, hB finansije nam nisu ogranicene tako da stalno izlazimo, priustimo sebi sve sto zelimo, nastojimo bar na neki nacin nadoknaditi propusteno mada je to nemoguce. Znam da moram biti jaka i hrabra, zbog sebe, svoje bebice a prvenstveno zbog njega, jer je njemu sto puta gore i teze nego meni... Trenutno sam u fazi brojanja dana, jos 25 ostalo i tri ce ponovo biti zajedno Draga ja ovo vidjeh tek sad, znala sam da smo u "slicnoj" situaciji, ali eto tek sad vidim da smo skroz blizu sa situacijom, osim sto si ti trudna a ja imam djevojcicu vec. IZVORNA PORUKA: zinanina Drugovi i drugarice, što ste utihnuli? Evo ja danas ispratila MM, tako da sam bas trenutno BLJAK, L. hodala kroz kucu na svoj djeciji telefon pricala "tata vrati se!! vrati se odmah!!!" a meni se srce cijepa u hiljadu komadica.... Elem, sta je tu je, sada opet cekati neka 2 ili vise mjeseca, tek za 10ak dana cemo znati kad ce doci...