Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koga znamo sa RR-a :) 12.12.2012 16:43:29
EEDITH
neznam nikog,a dosta bih vas voljela upoznati,ali aBd biće prilika
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koga znamo sa RR-a :) 15.12.2012 21:42:06
Amyla
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: zvončica IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: Leena Ja poznajem puno forumasica, bolje da ne nabrajam da nekoga ne zaboravim Nego sam danas na BB prepoznala drugaricu iz osnovne, a kada sam joj htjela prici izgubila mi se negdje, pa neka se javi da znam koji joj je nick, nismo se vidjele mnogoo godina . Zove se Merima, djevojacko prezime je bilo na T., sada ne znam kako se preziva, crna, duga, cickava kosica ja mislim da ti je to dragujce,posalji joj pp valjda nisam fulila Nije to Draguljce, toliko znam...a ko je Merima ne znam U pravu si, nije Draguljce. po opisu bi mogla biti mayra, a i po imenu
_____________________________ 29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 8:18:15
lepetetka
Hanady pahuljicaaa Miimy Amyla Minie SuperBeba bellla malenaaa mamineoči leona81 teacher75 animagical emina08 hatepsut esmina i bebina mama hapymum ladyblue cickolini medicslatki draguljče Emica_sa Emmy lako eldinky medi87 vjerovatno sam nekog zaboravila, a ima jo enica koje bih voljela upoznati
< Poruku je uredio lepetetka -- 13.3.2013 8:33:01 >
_____________________________ mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 13:07:58
Blue rose RR
VišnjaRR BebbeRR SkvoRR HanadyRR Maja78RR MyaRR Malena27RR mamaAlmaRR AmelaRR D_K Amrino miracle* pocahontas pahuljica tajra taurus shee buducamama ivona sarayka neki x medic slatki bananica Adana hemičarka senka27 new mama tea lana remzy stela Bezbeli sam nekog zaboravila :)
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 13.3.2013 13:15:21 >
_____________________________ "Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:32:46
ladyblue RR
ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete...
_____________________________ Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:36:39
jasmin
IZVORNA PORUKA: Hannan IZVORNA PORUKA: jasmin Skromno,ali bogato poznanstvo, mamine oci . Meni ste jcuer pale na pamet na ovu temu, haha sad se sama sebi smijem :)
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:38:02
EEDITH
IZVORNA PORUKA: ladyblue ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete... jel može kafica, plaćam ja
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:43:51
nanika
IZVORNA PORUKA: ladyblue ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete... w.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif" alt='user posted image'> Ja imam zelju
_____________________________ Curica 2006 Dečko 2009
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:55:12
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: eldinky IZVORNA PORUKA: ladyblue ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete... jel može kafica, plaćam ja ti kafu, ja kolač
_____________________________ Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 14:57:29
sporty mamaa
Milenium, ivancicu, nou, lanu, marijanu, ben 10 a virtualno felix , bebanu27(super zene ) Remzy
RE: Koga znamo sa RR-a :) 13.3.2013 15:35:31
Ben 10
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Milenium, ivancicu, nou, lanu, marijanu, ben 10 a virtualno felix , bebanu27(super zene ) Remzy Mogle bi vala jednu kaficu ,nismo godinama.
_____________________________ A 08.02.2000 H 18.02.2008 Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne". Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 19:51:21
sporty mamaa
Ja sam za mogle bi u fan land prekrasno je a djeca uzivaju. ne moras ih pazit(bebu ne racunam)
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 19:57:51
MicoTico
Ja baš nikog lično ne znam, ali valjda ću jednog dana upoznati
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 20:00:44
MicoTico
IZVORNA PORUKA: ladyblue ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete... Ja bih baš voljela I Iman, Hanady, tajru, veselu, AnLu, animagical, jasmin, galiciu, doublemum, henu ze, palačinku,Pahuljicu, joj ...zaboraviću nekog, ato ne želim
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 20:21:15
Ben 10
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja sam za mogle bi u fan land prekrasno je a djeca uzivaju. ne moras ih pazit(bebu ne racunam) Jeli to ono novo na rudniku??? Eh ,tebi je blizu ,a ja sa jednoga kraja na drugi ,ali dogovoricemo se kada prodje ovo ludilo od natjecanja....
_____________________________ A 08.02.2000 H 18.02.2008 Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne". Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 21:19:11
mamine oci
IZVORNA PORUKA: jasmin Skromno,ali bogato poznanstvo, mamine oci .
_____________________________ Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 21:21:32
MicoTico
Medic slatki sam zaboravila napisati, a obećala me voditi na ćevape
RE: Koga znamo sa RR-a :) 14.3.2013 21:37:19
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Ben 10 IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja sam za mogle bi u fan land prekrasno je a djeca uzivaju. ne moras ih pazit(bebu ne racunam) Jeli to ono novo na rudniku??? Eh ,tebi je blizu ,a ja sa jednoga kraja na drugi ,ali dogovoricemo se kada prodje ovo ludilo od natjecanja.... ebi ga kad nijedna nismo s autom. da jesmo bilo bi blizu gdje god...
RE: Koga znamo sa RR-a :) 15.3.2013 16:41:39
mishkica
Upoznala samo saaritu, super zena a volila bih mnoge, ne pisem cesto, vise procitam, ali po postovima mi se cini da bi kliknula i sa amam, micotico, mala_sa, i jos nekima, ali opet kazem po psotovima mi se cini da su to osobe koje bi mi sjele a i ja njima i reallove
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Koga znamo sa RR-a :) 15.3.2013 21:36:58
Ben 10
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: Ben 10 IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja sam za mogle bi u fan land prekrasno je a djeca uzivaju. ne moras ih pazit(bebu ne racunam) Jeli to ono novo na rudniku??? Eh ,tebi je blizu ,a ja sa jednoga kraja na drugi ,ali dogovoricemo se kada prodje ovo ludilo od natjecanja.... ebi ga kad nijedna nismo s autom. da jesmo bilo bi blizu gdje god... Dogovoricemo se ,imala sam ti ja negdje broj telefona ,pa ja busom dodjem do avenije i onda cemo pjesaka tamo. Nego daj i ovu mishkicu da upoznamo...
RE: Koga znamo sa RR-a :) 15.3.2013 21:41:18
zvončica
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: eldinky IZVORNA PORUKA: ladyblue ima li ko želju mene da upozna?! ili možda bolje da me ne upoznajete... jel može kafica, plaćam ja ti kafu, ja kolač Prislepam vam se i ja i dodam sok ili nesto ljuto
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Koga znamo sa RR-a :) 15.3.2013 21:49:00
rose
ladyblue SuperBeba esmina i bebina mama medi87 cickolini teacher75 taurus vjestica lady26 AnLu Rabi pahuljicaa i neke mamice koje su bile aktivne kao trudnice a sad mislim da ne doaze ili rijetko
< Poruku je uredio rose -- 15.3.2013 21:50:59 >
_____________________________ 13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
RE: Koga znamo sa RR-a :) 16.3.2013 13:36:08
mishkica
Ben 10 samo javite, i po m ogucnosti nedjelja, svaki dan radim osim nedjelje, pa da svoje Hercegovke upoznam
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Koga znamo sa RR-a :) 16.3.2013 18:24:22
Honey3
IZVORNA PORUKA: lepetetka Hanady pahuljicaaa Miimy Amyla Minie SuperBeba bellla malenaaa mamineoči leona81 teacher75 animagical emina08 hatepsut esmina i bebina mama hapymum ladyblue cickolini medicslatki draguljče Emica_sa Emmy lako eldinky medi87 vjerovatno sam nekog zaboravila, a ima jo enica koje bih voljela upoznati
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Koga znamo sa RR-a :) 17.3.2013 10:15:23
smajli80
IZVORNA PORUKA: MicoTico Ja baš nikog lično ne znam, ali valjda ću jednog dana upoznati Upoznaj mene ja sam ti blizu 50-tak km sjeverno na granici sa RH.Odnedavno ni 30min vožnje. Lično znam samo KSENU jer smo iz istog grada.
_____________________________ Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake