Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja poznajem: Pahuljica Henna_Ze Hally Emi7908 Mala Selma Zvončica Višnja Pocahontas Rabi Hanady Mamabb Lady26 Ladyblue Superbeba Reallove Palačnika(nju sam srela, ali nisam bila 100% sigurna...pika li se to ) Mya
Eto proširio se spisak Možda sam nekog i zaboravila
Jako bih voljela upoznati Cickolini, Medić slatki, Mamine oči, Jasmin, Canim, Veselu, Tekju, Amani, Amam, Mala_sa, Enči80, Animagical...dosta ženica .
Mene niko ne želi da upozna Ne znate šta propuštate
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Ja poznajem puno forumasica, bolje da ne nabrajam da nekoga ne zaboravim
Nego sam danas na BB prepoznala drugaricu iz osnovne, a kada sam joj htjela prici izgubila mi se negdje, pa neka se javi da znam koji joj je nick, nismo se vidjele mnogoo godina . Zove se Merima, djevojacko prezime je bilo na T., sada ne znam kako se preziva, crna, duga, cickava kosica
ja mislim da ti je to dragujce,posalji joj pp valjda nisam fulila
Hocu, hvala
ma jok...draguljče nije merima....
Ja poznajem: Pahuljica Henna_Ze Hally Emi7908 Mala Selma Zvončica Višnja Pocahontas Rabi Hanady Mamabb Lady26 Ladyblue Superbeba Reallove Palačnika(nju sam srela, ali nisam bila 100% sigurna...pika li se to ) Mya
Eto proširio se spisak Možda sam nekog i zaboravila
Jako bih voljela upoznati Cickolini, Medić slatki, Mamine oči, Jasmin, Canim, Veselu, Tekju, Amani, Amam, Mala_sa, Enči80, Animagical...dosta ženica .
Veoma rado :)
Jedva cekam priliku
Dugacak je spisak onih koje bih voljela upoznati, Boze zdravlja i prilike :))))
Mene niko ne želi da upozna Ne znate šta propuštate
Eto ga sad...