Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja znam sam palačinkaru sasvim slučajno se potrefilo , da se ove god. srele i upoznale onak u prolazu al super je palačinker ( jedino nju znam ) nikoga više licno.
pa ti si ona zenica sa medicem.. pa kako nisam povezala, trudna, pokrivena, ko bombonica si bona.. joj, bas mi je zao sto nismo popricale.. eeee joj .. drugi put ako Bog da..
dobro, i tebe .. jesi li bila na BB??? kako ti je mama???
mene dragoda sam tebe vidjela jeste kratko ali ostavila si pozitivan dojam na mene;)
pa ti si ona zenica sa medicem.. pa kako nisam povezala, trudna, pokrivena, ko bombonica si bona.. joj, bas mi je zao sto nismo popricale.. eeee joj .. drugi put ako Bog da..
ako Bog da.. vec sam se ufolila sa medicem, samo trazim priliku da joj se na BB privalim za kafu, bas mi je sjela zena.. taman za sljedeci put mi ostavite mjesto
ako Bog da.. vec sam se ufolila sa medicem, samo trazim priliku da joj se na BB privalim za kafu, bas mi je sjela zena.. taman za sljedeci put mi ostavite mjesto
medic je jako draga, mi se bas intezivno druzimo ,jer smo se sto bi se reklo nasle,razumjemo se sto je najbitnije;)
medic je jako draga, mi se bas intezivno druzimo ,jer smo se sto bi se reklo nasle,razumjemo se sto je najbitnije;)