Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja poznajem samo Amelu RR,isle smo u istu skolu u Bugojnu.
Da i ja dopunim listu... Mala 86 Palacinken Mya 81 RR Nedi Sheri Hatepsut Henna_ze Niki 83 Gerberka Nicaze Malena 27 RR treciputmama Mislim da je to to.
da dopunim listu.. ananas_ze sretna_mama reallove ( pojavila se na minut,valjda se i to racuna )
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
IZVORNA PORUKA: mishkica Upoznala samo saaritu, super zena a volila bih mnoge, ne pisem cesto, vise procitam, ali po postovima mi se cini da bi kliknula i sa amam, micotico, mala_sa, i jos nekima, ali opet kazem po psotovima mi se cini da su to osobe koje bi mi sjele a i ja njima i reallove
hvala draga, bogami si ti super, prvi put me vidis i odmah ti ostavim djete
Mostarke i ja bih rado da se upoznamo, nadam se da ce biti prilike...
Sporty kakva je to nova igraona, gdje se tacno nalazi?
Ista sam ti...
Nego, mastam da krenem na turneju po BiH... od tulumbi do kafe, pa do medenjaka, pa do krompiruse, pa do ljubicaste haljine...
IZVORNA PORUKA: mishkica Upoznala samo saaritu, super zena a volila bih mnoge, ne pisem cesto, vise procitam, ali po postovima mi se cini da bi kliknula i sa amam, micotico, mala_sa, i jos nekima, ali opet kazem po psotovima mi se cini da su to osobe koje bi mi sjele a i ja njima i reallove
hvala draga, bogami si ti super, prvi put me vidis i odmah ti ostavim djete
Mostarke i ja bih rado da se upoznamo, nadam se da ce biti prilike...
Sporty kakva je to nova igraona, gdje se tacno nalazi?
Nekada je bilo bas mostarki na RR sada ih je samo par ,neznam sta bi s njima... Ja jedno vrijeme nisam svracala ,radila i kada sam pocela cesce dolaziti ,nigdje ni jedne,sta je bilo neznam.Neke su i profile izbrisale.
licno neznam nikog i fakat mi je zao zbog toga preko fb znam tinkivinki i onaje fakat extra extra osoba a voljela bih mnoge upoznati posebno jasmin,mico tico anamaglic,djoisu ,chuci,ajlu,eh jooj ima ih joos mnogo